Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
27.6.07 22:22

za pár měsíců budeme zase krásné..... dobrou noc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:23

Taky jsem na nějakej srazík myslela, ale já to mám od vás hrozně daleko a ostatní na tom nejsou asi líp. Jedině si pak někdy udělat výlet i s mimískama a vyjet na víkend na nějaké neutrální místo, co ty na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:23

Peťulko, dobrou noc a krásné sny :-) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:25

luci taky jsem si to tak myslela ze tetko z briskama by asi nikdo nikam cestovat nechtel,ale doufam ze z mimiskama se jednou nekde setkame :wink:
prece jen uz tu nejakou tu dobu spolu jsme a doufam jeste dlouhou dobu budeme,takze videt by jsme se mely :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:27

petulko krasne sny. :-)
ja taky za chvilkupujdu.zdenda uz je v cechach,tak ho cekam kazdym okamzikem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:28

Já doufám, že tady spolu vydržíme minimálně do dalšího mimi, ne? Je to tady s váma fajn, tak bych byla ráda, kdybysme se setlaly i osobně. A taky porovnáme naše mimísky, kdo jak roste, kdo co umí a tak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:30

To asi půjdem spát Dalmi stejně. Já mám muže na rybách, tak taky čekám co domů přinese.Kapřík by nebyl vůbec špatný :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:30

lucosku taky si myslim ze sme tu vsichni fajn a rozumely by jsme si :wink: a mozna se sejdeme nakonec zase ve stejnem mesici z nasima dalsima miminkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:32

kaprika bych nejedla,nevim proc,ale vzdycky mi prisel jakoby spinavej,ale je fakt ze jsem ho asi nikdy nejedla,ale pstruha bych si teda dala :lol: .mam dva v mrazaku a tak je asi zitra vytahnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:33

Pstruha bych si dala radši, ale kapřík taky dobrej. Muž právě dorazil domů, tak se pro dnešek loučím. Díky ti za zpříjemnění chvil :D :huban: a dobrou noc :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:36

luci me taky akorat dorazil.jestly nebyly nahodou spolu :lol:

taky diky ze jste mi to cekani zkratily a z prijemnily.papa zitra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
28.6.07 12:39

ahojky..tak koukám že ste tady včera večer ponocovaly…a dneska ještě žádnej novej příspěvek…tak se toho ujmu… :wink:

Patsy to mě mrzí, že je Inuška pořád prdelkou dolů…tak to hold budeš mít „bezbolestný“ a pak jen malinkou jizvu pod bříškem…ale hlavně abyste byly obě OK!!!

s tou Enkou sem to tady psala první já!!!.....Lenul, ty vůbec nečteš co píšu nebo co????

Petko tak brambory oloupaný se ceněj, já nechala Richarda jednou uvařit čočkovou polívku a ten bordel v kuchyni ste nezažily… :lol:

jiank mám pračku zpravenou…tudíž peru jak o závod…naštěstí to byl jenom nějakej kondenzátor nebo co a stálo to sakum prásk 600 Kč a opravář byl ještě milej…tož su ráda jak hrom…

na ko včera sem stihla na tu 15. hodinu, páč opravář přijel něco málo po jedný a KO ok…cukr v moči nebyl…jupíííí.....dnska by určo byl, páč ty dva dny co sem abstinovala se sladkým sem si ted vynahradila 3× tolik… :oops: .....tlak lehce zvýšenej, ale ok, dělaly mi stěry kůli nějakejm streptokokům, prej kdyby tam byly, tak mi musej dát při porodu ATB do žíly…tak snad nebudou (u Ríše nebyly)......a su objednaná 10.7. v 10hod. na první monitor.....

tož tolik novýho od nás…

ad finance…je to boj…ať máte rodinej rozpočet sebevětší, stejně je furt malej, páč když je nějaká koruna navíc, hned se do něčeho vrazí…to znám.....vycházely sme s rodičákem 3600 kdoví jak dlouho (do ledna letošního roku) a taky to šlo…rodičák zvýšily, R. má větší prémie, ale zase sme si vzaly půjčku na auto, který furt něco potřebuje (benzín, letní pneu, nový rozvody, povinný ručení…)…no a tak zase vycházíme tak tak…ale žijeme si dobře…jen občas chytím depinu, ale to je nejspíš těma hromonama…(znám rodiny kdy si nemůžou dovolit koupit ani děcku každej den jogurt…děcko má jogurt 3× do týdne a to je moc.. :( )

jo a bydlíme ve starším domečku 3+1, je to naše, tudíž nic neplatíme, ale časem to bude chtít rekonstrukci…takže zase budeme muset jít do půjčky…ale to až spatíme to auto… :roll: …

no a už nevím co všechno ste nakrafaly i když sem poctivě četla, víc si prostě nepamatuju…tak pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.6.07 13:05

Holky vám se vrací chlapi z práce takhle pozdě? Já jsem zvyklá, že mám manžu doma kolem čtvrté a jak je to později, tak už jsem z toho nervózní :lol:
Dalmi, vyslíkat se na monitoru nemusíš :D :D Já si vždycky vezmu kalhoty a tričko, abych ho mohla jen vyhrnout, když si vezmeš šaty, tak tam budeš sedět od prsou dolů nahá, tak je budeš muset vyhrnout a budeš tam sedět jen v kalhotkách :lol:
Mě teda zase všichni říkají, že jsem přibrala jenom břicho, jinak nikde nic, ale mě to teda nepřijde, povyrostly mi boky a stehna…už se taky šíleně těším, až se budu moct hezky oblíknout, ne pořád tahat jen volný trika a haleny a jedny šaty pořád dokola :roll:
Liduško, ještě že to dopadlo dobře, s tou pračkou :D Nám se zase podělal sporák, odešla topná spirála, ale naštěstí ho máme ještě v záruce, tak za pár dní přijde opravář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.6.07 13:06

Píšu jako debil, pardon :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 13:07

Ahojky,
koukám, že Dalmi asi dospává ten včerejšek :lol: Táta včera přivezl domů dva kapříky, mňam. Asi ho naložím a pak o víkendu ugrilujem na balkóně, už se těším.
Dneska jsem se aspoň trošku vyspala. Vstávala jsem až o půl desáté a to jen proto, že mi volal muž. Ale aspoň jsem doma něco pouklízela a tak.

Liduš, super, že v moči cukr nebyl, jen tak dál. Sladkosti si klíďo dopřej, jen to nepřeháněj. Já jsem zjistila, že poslední dobou se ani moc necpu. Ne jen sladkým, ale ničím. Tak nějak normál, žrací období mě asi opustilo, konečně. Tak ta váha snad už zůstane a nepofičí ještě nahoru.
Ad pračka, je to neštěstí když se rozbije. Ještě že to nebylo nic hroznýho a dalo se to levně spravit. Byl ten opravář aspoň hezký, když byl tak milý :wink: :lol: ?
Na monitor se už taky těším, jsem zvědavá, jestli mě můj Dr. pošle na něj už do porodnice, nebo si mě nechá u sebe. Na KO jdu ve středu 4.7. tak jsem zvědavá, co mi řekne. Už bych brala i CS tak 2 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí