Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Patsy,
můj včera byl na rybách, néé v práci. Já bych ho hnala, kdyby chodil takhle pozdě z práce. Akorát Zdenda od Dalmatinky se vracel z nějakýho školení, myslím. Jinak můj chodí domů tak kolem třetí nebo čtvrté, jak kdy, takže mi to vyhovuje.
Patsy, když se daří, tak se daří.....hlavně že to máš ještě v záruce…
Richard z téhle debilní práce chodí domů v půl sedmé každej den a 2× do týdne si zajde do posilovny, takže přichází domů až před osmou…tzn. jsem na Ríšu 2× do týdne úplně sama…naštěstí dal tu výpověd…bylo to fakt už úmorný…
Luci, opraváři bylo tak 50 let, ale byl mooooc milej…asi proto že ze mě viděl ve dveřích prvně bříško nebo co…hihi…jinak já sem celou dobu těhu vůbec neměla chutě na sladký, jedla sem hodně ovoce a zeleniny a až ted ke konci se můžu užrat toho sladkýho…je to děs…jak si jeden den nedám aspon zmrzku tak je mi ouvej…nevím co to je…ale jinak se taky nepřecpávám…nebýt toho sladkýho… ![]()
jinak já na monitor do porodnice ještě nejdu, páč tam je dlouhá čekací doba (dokud si na tebe někdo neudělá čas) a to já si s Ríšou nemůžu dovolit, tudíž mě Dr. poslal někam na specializovaný pracoviště v Brně, kde mě objednali přímo na čas…
a ted jen pro pobavení…kamoška mi poslala brou fotku mejlem, tak se s váma podělím…
Název: „co se v mládí naučíš…“ 
ahojky.tak ja vydrzela dneska spat az do 12 hodin ![]()
se ze me stala sipkova ruzenka
![]()
patsy ten muj je uz doma kazdej den ve tri,akorat jednou za cas ma sraz reditelu bud v rakousku nebo v nemecku,ale to je tak jednou za 2 mesice
.jinak je doma asi tak ve 15 a to mezitim prijde tak 5× domu a nebo je doma a ridi vse jenom telefonem
![]()
ja se tak hezky vyspala,uplne do ruzova a sotva vylezu pred barak,tak sem se nasrala
.potkala jsem tchyni a ani me nepozdravila
nechapu to a je mi z toho smutno.to ze matyaskovy nic nekoupily bych jeste prekousla a ze kupujou druhy vnucce,ale to ze kolikrat dela ze me nevidi me pekne sere.ja jeste jako trubka za ni jdu a zdravim ji a ona nic,jen vytrhla druhy vnucce dudlika z pusy a rika-ukaz se jak si krasna. me chce proste mermomoci nastvat a to se ji dari
.
pak jsem jela do lekarny a vrazila do me pred lekarnou naka zenska a ani se neomluvila a jeste me predbehla ![]()
lidus to je dobre ze pracka uz maka ![]()
Jejda, tak to je mazec
to jsem ještě na netu nikde nezhlídla. Ještě že mám v bříšku jen jedno, to by byl incest ![]()
No neva, že byl opravář starší, hlavně že ochotně spravil.
patsy a to jsi vzdycky na monitor objednana nebo je jedno v kolik tam prijdes??a cekas tam??a jak dlouho to trva?
Dalmi, takže zase den blbec? Zhluboka dýchat a myslet jen na Matyáška a hezký věci.
Lucošek píše:
Dalmi, takže zase den blbec? Zhluboka dýchat a myslet jen na Matyáška a hezký věci.
jinak kdyz jsem jela do lekarny,tak jsem poslouchala naky radio a volala tam naka tehulka,ze jela v tramvaji a vsude bylo plno,tak ze si stoupla nad nakyho pana a cekala jestly ji nepusti.pan zvedl oci od novin a rekl ji,at ji pusti sednou ten kdo ji toho parchanta udelal.
![]()
ty lidi jsou fakt hovada
ach jo.
To myslíš Dalmi vážně
to není možný, ale někteří lidi jsou fakticky hnusné hovada, ale co, i takoví jsou mezi námi … bohužel
Mě se teda ještě nic takového nestalo, ale já bych se asi rozbrečela. ![]()
lucosku ta tehulka taky rikala ze se rozbrecela a hned na dalsi zastavce vystoupila.ani se ji nikdo nezastal.
lidi dokazou bejt tak zli.jeste ze nejezdim hromadnou dopravou ![]()
na me jsou teda vetsinou vsude hodny i kdyz uz se mi taky parkrat stalo ze me jeste ve fronte odstrcily a predbehly,ale asi jen 2×.
uplne mi ty tehulky bylo lito. ![]()
DAlmi, to o té těhuli a tramvaji zní jako nějakej trapnej vtip…myslím že sem už něco takovýho jakože „vtip“ slyšela…a z tchýně si nic nedělej…si nevybereš…
ta moje je sice hodná, vše děckám koupí a dá, ale nejezdí sem za malým…jezdí jen tchán…ona s ním tak jendou za půl roku…je to asi tím, že Ríša není její vlastní vnuk…tohle neřeším…ale naštvaly mě s její dcerou (to mi říkal tchán)…že sme se s těma dětma rozjely jak na Klabzuba, že na další dítě už nám nic nekoupí a nedá (jakobych toho měla málo…pcha…kdybych chtěla mohla bych mít klidně tu klabzubovu jedenáctku, s tím kolik mám věcí)…a Alex (její dcera, Richardova nevlastní sestra je jí 26 a má jedno 4 letý dítě) tvrdí, že mě nechápe, jak můžu mít ještě jedno dítě, že ona mít tak chůvu a uklizečku, tak by byla vzorná matka (tak 3 hodiny denně) a pak by do toho druhýho taky klidně šla.....co je mi do toho…je to její věc ne…a moje taky…kolik budu mít dětí.....
lidusko bohuzel myslim ze to vtip nebyl.byla dost rozcilena kdyz to rikala a smutna zaroven ![]()
taky koukam ze mas fajn tchyni. ![]()
tchan je nastesti normalni a myslim ze se na maliho tesi,ale pro tchyni nic neznamena.kazdej den hlida tu druhou vnucku,jsou ji tri mesice a je mi jasny ze z malim mi nepomuze,ale ja vlastne na to i nak tak cekam,proto ze uz kolikrat jsem ji chtela neco rict a vzdycky jsem si rikala bud ticho,ale tohle bude presne ten velkej duvod a vse ji povim.to ja zase kdyz me nekdo nastve,tak se stim neparu ![]()
ale jsem blba ze se od ni vzdycky necham vytocit ![]()
uz bych si mohla taky zvyknout,kdyz me to ale porad mrzi.myslela jsem ze se budou na vnoucka tesit a najednou je vse jinak.
ani se me nezepta jak se mam,nepozdravi,klidne mi pribouchne dvere od baraku pred nosem a zdendovy pak rika ze me nevidela ![]()
ja verim tomu ze kdyby se mi neco stalo a ja tu sebou svikla na schodech,tak ona me prekroci a jde v klidu domu.fakt ![]()
Dalmi, je fatk mrzí to, ale nic s tím neuděláš.....už mi tady Ríša za zády papouškuje, že jedeme na výlet, tak já končím…pááá…
ježiš ani se mi nezdá, že už je to hodina a půl co spal.....nějak rychle mi to tady s váma utíká… ![]()
Dalmi, vím, že tě to mrzí, ale co chceš jinýho s takovou megerou dělat, než ji taky přehlížet. Je to od ní sprostý,jak okatě dává najevo, že má vnučku raději než vás s Matyáškem. Tak aspoň tchán, že je hodný, třeba vám to vynahradí on. Dědečkové se vždycky zhlíželi ve vnoučcích, aspoň tady u nás.
Liduš, je to blbý, ale asi to tak bude vždycky, že budou mít lidi rádi více své děti než cizí. Někdo to aspoň nedává najevo, tak je to fajn, někdo bohužel jo. Ale buď ráda, že ti nedělá aspoň takové problémy, jako má třeba Dalmi. A máš pravdu, co je komu do toho, kolik budeš mít dětí. Takové kecy bych pustila jedním uchem dovnitř a druhým ven. Mě se to ale kecá, co, když tchýni nemám … bohužel.
holky, moc moc dekuju za gratulace ![]()
Llidusko, mi jsme to neplanovali
proste se to stalo (taky bylo ted doma docela dusno ale uz je snad klid
)
Dalmi, z tchynky si nic nedelej, ja mela to same, az na to ze u nas to bylo, jak jsme mladi a jak si zkazime zivot (copak jde ditetem zkazit zivot) no a dalsi bla bla a po porodu byla uzasna, tedka je sice zase protivna ale ma svych problemu dost…tak se ji neni cemu divit ![]()