Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
29.6.07 14:54

ahoj.tak jsem rada ze uz jsem konecne doma.uvarim a jdu spat.

me ta stydka kost taky strasne boli,kolikrat mi prijde ze se snad ani nepostavim :roll: .taky chodim na zachod snad kazdych 10 minut coz je strasny :roll:
nejhorsi je ze se vycuram a chce se mi zas.myslim ze je to tim jak j malej taky nizko na mocaku,ale zase to ma vyhodu ze me uz nekope tolik do zeber :lol: :lol:

a prvni srpnatko je fakt super.myslim ze za 3 tydny uz by se to tu klidne mohlo taky rozjet.ja se hlasim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
29.6.07 15:53

Dalmi, aby to nebylo dřív :wink:
Tak jsem si na chvilku lehla a spala hodinu a půl. A teď jedeme s manžou do bazénu. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.6.07 16:05

patsy ja bych to klidne brala,ale zase aby bylo mimi uplne v pohode :wink:

jeste jsem se chtela zeptat jak casto se chodi na monitor??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
29.6.07 17:10

Dalmi na monitor se chodí tuším každej tejden od 36tt…takže by jsi měla mít do porodu 4…jinak je to když přenášíš, ale nechcu kecat…páč mě dělali v nemocnici monitor 2× denně…když sem tam ležela na rizikáči od 36tt…takže ted zažiju poprvý že si jednou za tejden zajedu na monitor a hotovka…teda doufám!!!!

Cibulko nestraš…já si myslím že se cítím dobře tím počasím…mizerně sem se cítila při vedrech.....ale taky sem už slyšela verzi, že těsně před porodem jsi nabytá energií…no já dneska stihla vyprat, vytřít, uklidit před návštěvou i po návštěvě, objet s Ríšou na tříkolce celou vesnici, a ještě mě čeká nádobí a spáchat nějakou večeři a furt nejsu jako normálně unavená......určitě to musí být tím počasím… 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
29.6.07 18:31

Ahojky holky,vím,že Vás zanedbávám,ale byly jsme pár dní odpojení,protože nám dělali okna,tak jsem to radši zklidila,aby se nám do pc neprášilo…
A musím se pochlubit,že mám 2 obkladače :lol: a vše napul hotovo :P ,tak snad to stihnem…ale rodit předčasně to nééé,nemám ještě nic nachystaného,jen kupuji plinky a takové věci,ted jsem konečně koupila kosmetiku,ale vše je schované…chjo už abych se zahnizdovala…mám nervíky,že to začne a já budu hledat tašku…
Jinak jména jsou už rozhodnutá…zůstanem u původní Zuzanky a Ondráška,včera říká manža ty chceš Anču???A to uplně nesnáším…slovo Anča… :twisted: …takže to rozhodlo…
Pěkně mě teda píchá v podbřišku…prý jak hlavička naráží na ten spodek,ale mám pocít,že se nám narodí asi jedna velká hlava… :roll:
Cibulko hezky si užij dovolenou,do Krkonoš se chystáme na ty svátky,navštívit ještě rodinku manži,než se rozpadnem…
Enko čekáš druhý mimi jestli jsem to dobře pochopila?Nečetla jsem to všechno… :oops:
Liduš koupila jsem si ty plínky s tím výstřihem na pupík do porodky,tak jsem zvědavá,měli akci v hypernově…dobrá cena :P
Jinak kamarádka takz porodila ted v týdnu o měsíc dřív,ale mírz neznám,protože se jí chystám už asi 2 dny volat…
Musím už běžet,jo a už spíme v normální posteli a to je labůžo… :P ..pááá Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
29.6.07 20:25

lidusko neboj,ja se taky citim dobre a myslim ze je to tim pocasim.hned mi je o 80 procent lip :wink: nejsem otekla a ani tak nefunim :lol:

sedmi tak to je super ze uz mate skoro hotovo.to to vse do porodu urcite zvladnete :wink: :wink:

ja jsem tetko vstala a nevim co budu delat,proto ze nic nedavaj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
30.6.07 08:34

Dobré ráno,
srpňátko je na světě…to je neuvěřitelný :dance: :potlesk: . Utíká nám to fest,za chvilku budeme řešit, jestli se pouštět nebo nepouštět do dalšího potomka. Začínám se děsit, že to doma všechno nestihnu nachystat(včetně obracení klik nahoru kvůli kočkám a dalších technických věcí…manža není tech.typ a navíc se začne vždycky vztekat, když mu něco nejde :roll: , znáte to-radši si to udělám sama).Kolíbka je úplně připravená, včera jsem aranžovala obrázky nad místo budoucí postýlky a oblečky mám taky vyprané, vyžehlené, zaklizené :arrow: teď už JEN zbytek bordelu po bytě. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
30.6.07 08:58

Čau holky, dneska jsem teda zase nic moc nespala, pořád jsem se budila. Teď jsem zjistila, že 30.7. má být úplněk, tak to 100%ně porodím. Je to můj první TP a úplněk na mě má jakýsi vliv…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.6.07 12:57

Ahojky,
tak je na světě první srpňátko? To je docela mazec, super, ať se má hlavně krásně :potlesk: :potlesk: :srdce:

Sedmi, je fajn, že vám to s tím spravováním tak dobře vychází, snad to stihnete všechno nachystat i pro mimi. Zuzanku schvaluju a Ondrášek byl taky můj favorit :wink:

Evikul, s tím bordelem to snad nebude tak strašné, co? A všechno stihneš, neboj. Jak taky někdo psal, že je před porodem nejvíc energie, tak uvidíš jak budeš lítat po baráku s hadrem a pak se ještě stihneš nudit :lol:

Patsy, máš to hezky vypočítané :lol: :lol: . Ale je fakt, že úplněk na někoho působí fakticky zázračně. Tak třeba se dočkáš.

Já mimískovi pořád domlouvám, že se mu bude určitě chtít ven aspoň tak o týden dřív. Tak doufám, že si to vezme k srdci a nebudu na něj muset čekat do konce srpna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.6.07 13:44

Holky, tak jsem teď nakukovala k holkám do diskuze Rodice.cz (ze začátku jsem tam chodila) a tam už taky mají miminko!!! Narodil se chuďátko ve 32. týdnu, ale vypadá to dobře. Je sice strašně malinký, ale prý jí jak drak :D :D . Tak mi nějak začíná docházet, že už se to blíží šíleným tempem a můžeme porodit každou chvilku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
30.6.07 13:49

Přesně Lucošku, jak se na rodině.cz narodilo to srpňátko, tak nám to tam všem nějak došlo, že už je to prostě tady, každá z nás může kdykoliv porodit :lol: Je to zvláštní pocit, ale na druhou stranu už se fakt těším, až to břicho sundám, ten 8. a 9. měsíc už není žádná hitparáda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.6.07 13:51

ahojky.presne tak,taky mi to dochazi teprve tet ze mimi muze prijit kazdou chvilku.treba uz za dva tydny 8O

dneska jsem nak bez nalady,tak tu radsi nebudu prudit :cry:
vsem preji hezkej den a mejte se lip nez ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
30.6.07 14:22

Já taky nemám nějak extra dobrou náladu. Něco bych chtěla podniknout, ale na procházku jsem moc unavená, doma se nudím, takže hrozí, že za chvíli budu pěkně protivná. Aspoň vypadnu k našim nebo k babičce nebo ukecám manže na menší procházečku… Úklidový den mám až zítra, akorát jsem uvařila oběd, vyprala a pověsila prádlo a už se mi nic nechce dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
30.6.07 14:23

Jojo Patsy, já se tak strašně těším. Dokonce si začínám představovat jaké to bude,až to začne. Pak si říkám, aby už to bylo a pak mě zase chytne záchvat strachu, jak ty bolesti přežiju :lol: . Ale stejně se na to těším.

Dalmi, tak tu buď s náma, třeba tě to přejde, nebo tě i rozveselíme :pankac: :D . Copak se ti přihodilo? Nebo jen den blbec?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
30.6.07 14:42

ja jsem nastvana proto ze k nam prijde nasteva.nesnasim tetko nastevy.jenom uklizim a kdyz odejdou tak muzu zacit nanovo.jeste ma prave prijit zdenkovo segra.to je ta co me ani nepozdravi kdyz jdu sama a potkam ji na schodech a pred zdendou dela jak me ma rada a vypadam jako blbec ja,proto ze on mi neveri ze me nepozdravila,nebo me odsekla nebo tak… :cry:
takze ja si prijdu jako ta nejvetsi potvora a pritom je to vsechno uplne jinak.zdenek mi vynadal ze si akorat vymejslim ze me ma rada a ze to rikam schvalne aby ji nemel rad,ale neni to pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí