Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošku, já se snažím si strach z porodu vůbec nepřipouštět, spíš mám takový ty typycký obavy než strach. Jednak nevím do čeho jdu, jednak vím, že to bude hódně bolet, navíc netuším, jestli malá ještě otočí…ale nemůžu se dočkat, až ji konečně uvidím a pochovám si ji
Hrozně ji miluju už teď
Porod beru pouze jako cestu k miminku, prostě to musí být.
Dalmi, tak to ti nezávidím. Já taky navštěvy nemusím a když už, tak nějakou hodně dobrou kamarádku. Jinak mě to taky nebaví. Tak přeju pevné nervy a ať to proběhne bez konfliktu. My jdeme s manžou na tu procházku, snad po cestě neodpadnu ![]()
Ahoj holky..
ja mam dnes taky blbej den..vubbec nic se mi nechce..od rana jsem jeste porad v zupanuu a vubec se nemuzu vyhrabat z postele furt lezim..chce se mi spat ale neusnu..mam tady silenej bordel..a ted me volala mamka ze se stavi..tak musim uklidit..aspon trochu..nebo to zas bude chtit delat ona..a to nemam rada..achjo me se tak nechce..a Pavel ma nocni takze budu az do rana sama…to je den ![]()
Dalmi, tak to je mi líto. A nemůžeš říct Zdendovi, že na návštěvu prostě nemáš čas, zavřít se do pokoje a počkat až odejdou? Nebo to odvolat úplně? Já teď ty, které nechci vidět, prostě odmítnu, že mi není dobře,nebo tak něco. Každopádně to zkus nějak přežít a nesmutni ![]()
Patsy, taky to beru tak, že to musí bý, ale takové to nevědění mě znervozňuje. Já se porodu vždycky šíleně děsila, teď mi to ani nepřijde, ale pořád tam něco zůstalo. Každopádně se nemůžu počkat, až prďolku budeme s taťkou chovat v náručí.
Lenul, jak tak koukám, dneska je to asi všude stejný. Akorát já jsem nějaká akční. Jsem doma sama, ale pořád někde šmejdím, kde bych si s někým pokecala a tady nic moc. A když se ti nic nechce, tak neuklízej, máš na to nárok nic nedělat a jen se pelešit. A mamce to vysvětli, že máš svůj rytmus a že si uklidíš, až budeš mít náladu.
Holky, mě se nějak zdá, že mi kleslo bříško. Šíleně mě to teď tlačí do močáku. Všiml si toho i Víťa a to je co říct. Hodila jsem fotky do galerky, tak kukněte jak se vám to jeví. Taky se mi líp dýchá, tak možná se fakticky už šouplo dolů.
ahojky.....
tak dneska bude asi špatnej tlak nebo co…taky nemám moc super den…ale to je kůli Ríšovi…jely sme na výlet a on to celí prořval a byl protivnej a nám pěkně tekly nervy, dostal 2× na prdel…no prostě bájo výlet…za hodinu sme byly doma a tady taky aspon půl hodiny řval…ted už je naštěstí ok a hraje si, ale su fakt děsně vytočená…
…chjo..a hlavně sme tam jely kůli němu, aby se vyřádil a neprudil doma a nenudil se.....hmmm a pak si s dítětem neco plánuj… ![]()
porodu se nebojím…bude to bolet, to vím ale jak už ste psaly, je to cesta k mimču…a je to tím že už vím do čeho jdu…
jinak Luci rozhodně mi nepříjde že ti kleslo bříško…nebo sem to nepoznala…nevím…já to asi nepoznám…
Dalmi drž se a třeba nám zítra bude líp…
Patsy tak držím pěsti at ti tvůj TP výjde a úplněk zapracuje… ![]()
Ahoj Liduško,
to mě mrzí, že vám výlet nevyšel. Hold někdy děcko řve a řve a nikdo pořádně neví proč. Ale musel být protivný, když schytal 2× na zadek, to je u tebe co říct, že? Ještě že je aspoň teď v klidu. Dneska je asi fakt něco divného ve vzduchu, všichni mají náladu pod psa.
Na to břicho se zeptám Dr. ve středu jdu do poradny, tak uvidím, co mi řekne. Na té fotce to moc poznat nejde, ale mě se fakt zdá, že je níž. No, uvidíme ve středu.
kouka ze je asi neco ve vzduchu,ze nejsem sama co smutni ![]()
stale cekam kdy dorazi.rekly ve tri a tak porad cekam a nervuju se a cekam a nervuju se
.snad to nak ustojim.tetko me staci malo a uz brecim,tak snad se to nestane.prinejhorsim se seberu a jdu spat nebo tak neco ![]()
luci asi uz je to normalni ze tetko brisko klesa.me prijde ze zacina uplne nad (nevim jak to rict aby to nevyznelo vulgarne)nad buchtou ![]()
lidus tak to me mrzi ze vylet nevysel,ale treba ma risa taky spatnej den jako mi,tak to chapu ![]()
a porodu se taky nebojim.bojim,ale stejne jina moznost neni,tak na co se nervovat,ale abych pravdu rekla,tak bych radsi cisare ![]()
holky tetko me napadlo (vim ze na to je jeste cas),ale jak budete rikat detatkum kdyz je budete mejt,jako pindik a buchticka??nebo jak se to u vas rika?
u nas to byl vzdycky pindik a buchticka,ale premyslim jestly nenajdu naky lepsi prirovnani
![]()
kamoska rika buchticce pivonka a druha zase rika cica,ale to mi prijde taky divny
a pro kluky jsem jeste slysela bimbasek a rarašek ![]()
Jo Dalmi, mě taky teď už břicho začíná těsně nad pipinou. Špatně se mi kvůli tomu i sedí, jak to tlačí a do schodů nebo většího kopce jdu taky jak kachna. Jinak já „tomu“ říkám pipina, pipka ale nevím, jak tomu budu říkat u holčičky. to by chtělo asi něco hezčího
. U kluků je to prostě pindík, bimbas se mi zdá divné.
A vydrž tu návštěvu a kdyby tě fakt moc štvali, nebo bys kolem nich musela lítat ty, tak se vymluv, že ti není moc dobře a běž si lehnout.
Dalmi tyhle návštěvy s 2 hodinovým spožděním vyloženě nenávidím,…už bych je nečekala a šla třeba na procházku se psem.....pche…
jinak Ríša má pindíka, a Niky bude mít pipku…(doufám
)
jinak naprdel dostal Ríšánek jednou ode mě.....to už na mě začal křičet nevím co, nerozuměla sem, ale znělo to škaredě, tak sem řekla a dost, tohle mi dělat chlapečku nebudeš a pak vytekl Richard…proto dostal 2×…ale stejně to nepomohlo…
.....ted čumí na Krtka, ale než sem to DVD pustila tak už byl v pohodě…prostě asi nechtěl zrovna dneska na výlet a my, děsní rodičové sme ho tam dotáhly… ![]()
Tak jsme zpět z procházky, ušla jsem aspoň 2km, ale s přestávkou v hospůdce na zahrádce na vídeňskou kávičku ![]()
U holčičky asi budu říkat pipinka, myslím, že mamka to tak taky říkala. Nic vhodnějšího mě nenapadá. Ještě se hodně používá kačenka, ale to mi přijde nevhodný, protože je to zdrobnělina jména, malý dítě si to může pomotat a nikdy nevíš, jak s tím naloží, když bude mít kamarádku stejnýho jména
Lucošku, pěknej pupík
Taky mi nepřijde nějak nízko, ale to poznáš sama na sobě nejlíp, jestli kleslo nebo ne.
Jdu taky vložit dnešní pupík, ale oblečenej ![]()
Liduško, to je blbý, že se vám výlet takhle pokazil, dětičky jsou prostě nevyzpytatelný ![]()
Nic si z toho nedělej. To naplácání bylo čistě výchovné, ne pro nic za nic. A až bude starší, tak bude škemrat o výlet. Teď z toho ještě asi nemá moc rozumu a neváží si toho, že rodičové obětují kvůli němu svůj čas a berou ho na výlet. Vydrží se na toho krtka dívat aspoň dlouho, ať máš chvilku klidu?
Ha, přišel mi muž z ryb. Tak zase nic nechytil
. Opouštím vás, vyrážíme na oslavu narozenin.Se tak těším až se zase nadlábnu, doufám, že budou česnekový jednohubky, ty miluju
. A dám si malý pivíčko, mám na něj děsnou chuť. Jednou za čas se zhřešit může, že
?
Jo a Patsy, na tý fotce mi to taky nějak nepříjde, ale sama na sobě to cítím dost. Uvidím, co řekne Dr. Třeba si to jen namlouvám
. Tak pa pa, kouknu zítra.