Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
30.6.07 18:26

tak jsem to prezila,ale je mi z toho nanic.zdenek si jeste celou dobu neco hledal na internetu a tak jsem se jim venovala jenom ja.ja bych ho zabila.mozna budu vecer ve zpravach,proto ze uz me fakt napadlo ze ho snad zabiju az odejdou :twisted: :twisted: :twisted: ach jo.to je den

lidus nic si z toho nedelej ze si risu uhodila.oni to obcas potrebujou :wink:
luci uzij si vecer :wink:
patsy tak to te obdivuju.ja tak obejdu barak a uz funim jak prase :lol:

a vyraz kacka je fakt vuci katkam blbej :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
1.7.07 08:56

Dobre rano,

tak koukam, ze prvni srpnatka uz jsou na svete, teda to to leti :D

Ja mela vcera taky nejaky divny den. Doma jsem nebyla schopna skoro vubec nic delat. Nebyt toho, ze jsme vecer jeli pro nase na letiste a pak sli na navstevu k tehu kamaradum, tak bych se asi ani neprevlikla z pyzama :wink:

Jinak jsem si pripadala na navsteve jako nejvetsi zhyralec. A to zdaleka nemam co do poctu veci na Dalmi :lol: Kamaradka rodi o 3 tydny driv, skoro nic nema nakoupene, kocar ma o polovinu levnejsi, manzel ji nedovolil postylku se spoustecim bokem a pidi vecicek ma hrozne malinko :roll:

Mozna se to uz diskutovalo, ale na ctvrtecnim tehu kurzu, kdy jsme brali kojeni, jsem zacala premyslet, jestli si neporidit kojici polstar. Mate ho pro mimisky? Na internetu jsem nasla tenhle, celkem si ho lidi chvali:
http://www.zdravotnipotreby.cz/…g-standard-/
Rozmyslim se mezi tim prvnim svetlym s medvidkama nebo tim oranzovym? Jaky se libi vam? :D

Dnes musim zase neco udelat. Na svatky chceme jet k rodicum a ja chtela ten dalsi tyden prat pidi vecicky, ale nechtela jsem do te doby, nez bude vse uklizeno :roll: Tak snad to stihnu.

Krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
1.7.07 08:59

Jeste jsem zapomnela reagovat :oops:

Pojmenovani budeme pouzivat pipka, pipinka a pindik, nic lepsiho me taky nenapada :D

Lucosku, neprijde mi, ze bys mela brisko dole, ale je pravda, ze z fotky se to spatne poznava.

Llidusko, nic si z toho vyletu nedelej. Hold, mladej nemel zrovna vcera na vylety naladu :D

Dalmi, teda ty mas fakt vyborny pribuzenstvo, ja bych se asi pretvarovat nedokazala :evil:

Evikule, kolibku mas nadhernou. Jsi sikulka :wink:

Uz nevim, co jste vsechno psaly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.7.07 09:59

Taky přeju dobré ráno .....
teď jsem se vyhrabala z postele. Oslava byla v pohodě, byla sranda, každý mi ošahával břicho, mimi se to asi líbilo protože se vlnilo až až :lol: A taky mi kamarádka řekla, že budu mít určo holčičku, protože už nejsem tak hezká a holky ubírají krásu. Tak mě teda potěšila jak blázen :roll:

Klaudul, kojo polštář zatím nemám, ani nevím jestli budu mít. Já si ho určo kupovat nebudu, ale možná mi ho půjčí kámoška. Když ne, svět se nezboří. A k těm barvičkám. Já jsem pro oranžovou … ale jsem silně neobjektivní, protože jsem na oranžovou poslední dobou šíleně ujetá a oranžové bych chtěla mít nejraději všechno :lol:
A kamarádky manžel je nějaký divný, ne? Jak že jí nechtěl dovolit postýlku se spouštěcím bokem, co je to za blbost? To jsou na tom finančně až tak špatně nebo co? My penězma taky nejsme zrovna zavaleni, ale raději vezmu sobě a dám to do mimi.

Dalmi, super, že jsi návštěvu přežila. Míň super je, že tě tam Zdenda nechal většinu doby samotnou 8O :! Tak je to spíše jeho návštěva než tvoje, když je to jeho ségra a pak máš odpočívat a ne pořád kolem někoho camrat a obskakovat ho. Doufám, žes mu aspoň pořádně vynadala, to by se mi taky nelíbilo :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
1.7.07 10:27

Lucosku,

to je fajn, ze se to oshavani mimisovi libilo 8) A kamaradka Te opravdu potesila? Kdyz pominu to, ze Ti rekla, ze uz nejsi tak hezka :lol: Chtela bys spis holcicku nebo chlapecka?

ja jsem prave taky na oranzovou hrozne ujeta (kocarek mame jak jinak nez oranzovej) proto jsem se zeptala na nezavisly nazor :wink: Taky bych nejradeji koupila tu oranzovou. Dokonce by se nam hodil i do bytu :D

Ja jsem prave o nem vubec neuvazovala, ale kdyz nam to porodni asistentka ukazovala, tak se mi to hrozne zalibilo. A i na valeni by mohl byt dobry :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.7.07 10:56

Klaudul, kamarádka mě potěšila v uvozovkách, protože nikomu asi není příjemný slyšet, že už není hezká.A taky asi narážela na moji pleť, protože jsem samý pupínek, což není moc příjemné :oops: :lol: NO, ale co, názor je názor. Asi se sebou budu muset něco dělat. :lol:
Jinak je mi fakticky úplně jedno, jestli to bude holčička nebo chlapeček. Zjistit jsme si to nenechali a já jsem ráda. Jsem teď strašně napjatá, co na nás vykoukne. Já vždycky chtěla miminko, ne holčičku nebo chlapečka, prostě jen miminko a to taky budu mít. Když je to malé, stejně v tom žádný rozdíl nevidím. Pohlaví budu řešit až u druhého, nejraději bych páreček, takže nervozní budu až příští těhu :lol: :oops: :lol:
No vidíš, ujeté na oranžovou už jsme dvě, ještě se ti to hodí do bytu, no já bych řekla že není co řešit :pankac: Nemluvě o tom, že je to krásná veselá barvička :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
1.7.07 10:59

Ahoj holky,
včera ráno jsem měla TAKY náladu pod psa, uklízela jsem kvůli návštěvě atd. a Radek vyspával, pěkně jsme se pak chytli :roll: .Celé odpoledne u nás byla návštěva(mám pocit, že jsme se na včerejším programu všechny domluvily :lol: :lol: :lol: ) a večer jsem ještě měla slejzák od gymplu…takže šupkydupky do postýlky v jednu. :oops: Ale bylo to nakonec fajn.

…Pipinka a pindik.

K narozeným srpňátkům :arrow: která z vás si dokáže představit, že z toho vlnícího se bříška zachvíli budeme mít miminko? Mně to furt nějak nejde do hlavy a taky začínám mít klasické strachy, jestli to zvládnem, jestli jsem si nezavařila atd :lol: :oops:

Lucinko, moc ti to sluší-nevím, co všichni maj. :wink:
Patsy, ty jsi taky kočka.

Mně včera spolužák řekl, že jsem furt strašně hubená, tak mám pocit, že se z porodnice vrátím jako vyzáblina :lol: :roll:

Jo a mé kamarádce se včera v 36tt narodila dvojčátka po 2,5kg v pořádku. Tajili do poslední chvíle jména i pohlaví a když konečně přišla velmi originální sms o narození, jména tam byly morseovkou :lol: :lol: :lol: Takže jsem to čvtrt hodiny překládala, a pak teprve zjistila, že mají páreček Alenku a Jakoubka. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.7.07 11:16

Ahoj Evikulko,
jejda, takže další miminka a ještě dvojčátka ..... to je tak krásný ..... že jim přeju hodně štěstíčka. Dobrý nápad s tou morzeovkou, já bych to ale nerozluštila, poznám akorát tak SOS :lol: Jména krásný :potlesk:
Návštěvy jsou teď na pytel. Já mám docela štěstí, že teď už chodí spíš jen kamarádky, tak tomu uklízení na povel moc nedám. Oni to chápou a nějaké neumyté nádobí nebo neupečenou bábovku neřeší.
Je fajn, že ti srazík vyšel. Taky tě všichni tak ošahávali, jako mě? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 11:44

ahojky :lol: :lol:
tak zacnu tim nejhezcim a moc gratuluji k dvojctkum a preji jim do zivota strasne zdravicka a stesticka a lasky :wink:

lucosku z kamosky si nic nedelej :wink: .ja jsem rada ze necekam holcicku,proto ze kdyby mi nekdo rekl to je videt ze to bude holka,jsi z osklivela,tak bych byla pekne nasrana.takle si to nikdo nedovoli :lol: :lol: a ja takovym poveram moc neverim,takze to klidne muze bejt kluk :wink:

ja jsem o kojo polstari premyslela a nakonec jsem se rozhodla ze ho nekoupim.ani nevim proc,ale kdyz tak si ho objednam kdyz bude potreba :wink: .uvidim jak to bude z kojenim.moje maminka kojit nemohla a babicka taky ne,tak doufam ze ja to ýzlomim a u me to pujde :wink:

jinak to je jasny ze jsem zdenkovy poradne nalozila.uz dlouho jsem se tak nerozcilila jako vcera.nebyla jsem daleko k tomu abych mu ji neflakla :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: taky mi bylo vecer tak strasne spatne,ze uz jsem psala mame ze asi rodim.mela jsem takovy divny tlaky do spodku a nevedela jsem jestly se nepocuram nebo mi nepraskne voda.porad jsem litala na vc a mela jsem strach :oops: .pak jsem se uklidnila a lehla a nastesti to preslo,ale v noci se mi zdalo ze se mi miminko narodilo a byl strasne krasnej,ale doktori mi ho vratily zpatky do bricha ze je jeste brzo.vratily ho tam a dolejvaly plodovou vody z pet flasek- :lol: :lol: divnej sen,ale krasnej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 11:47

jo a jeste mi v tom snu dr rikaly ze mi ho vyndaj zase 14 cervence,tak asi budu rodit 14 cervence :lol: .koukla jsem do kalenndare a to ma zrovna svatek karolina a tak jsem se mela jmenovat ja,tak jsem zvedava jestly to neni naky znameni :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
1.7.07 11:50

Ahoj holky :)

ja jsem taky na tu oranzovou nejaka ted ujeta..mame oranz kocarek, oranzovy povlenici pro mimi s medvidkama..a ted jsme si vyhlidli oranzovou sedacku :)))

vcerejsek jsem nejak prezila a dnes se citim lip…

chystam se uvarit obed..ale nejak me nenapada co..mam rozmrazeny veprrovy platky ale vubec nevim z toho ukuchtit..

vcera vecer Misi honila po brisku prstem nozicky…to bylo srandivni .)

jo normalne takova ta cerka pod ppupikem me vylezla i nad pupik..takze ji mam pres cely bricho od vrchu az dolu..ale je nastesti svetla..

Kojici polstar ja mam..a ted na nem spavam..je to fajn......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 11:52

Čauky,
kojící polštár jsem kupovala před pár týdny v Tescu (360,–) a od té doby na něm spím, je to děsně pohodlný :lol:
Lucošku, mě teda přijdeš moc hezká, na „kámošky“ se vykašli.
Evikule, děkuji :oops:
Dvojčátka páreček, to je nádhera, to je ideální kombinace :lol: Ne že bych dvojčata chtěla, měla bych pocit, že se nemůžu ani jednomu naplno věnovat, ale když už se zadaří, tak je páreček NEJ :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.7.07 11:52

Dalmi, ty máš teda ale sny. Třeba to bude fakticky nějaké znamení, 14. července je hezké datum. Ale jak ti ho vrátili zpátky do břicha a dolívali vodou ..... něco tak srandovního jsem už dlouho neslyšela :potlesk: :potlesk:
Ty bolesti byly určitě z těch nervů a jak ses rozčílila. Já na tvém místě už kašlu na nezvané nebo nechtěné návštěvy, prdím na všechny a odpočívám. Přece ještě neporodíš kvůli někomu, kdo tě otravuje. Naštěstí to přešlo, ale fakticky na sebe dávej pozor. Matyášek má minimálně 14 dní ještě čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 11:55

Dalmi, s tím kojením jsme na tom naprosto stejně. Ze máminé strany nikdy žádné ženské nešlo kojit, taky jsem si umanula, že já to zlomím. Jen se bojím, že pokud budu muset na císaře, abych se mi podařilo rozkojit…uvidím no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 11:58

ja bych taky dvojcatka asi nezvladla,ale je super ze to je parecek :wink:

lenul tak z toho udelej nakej platek na prirodno nebo na houbach z omackou a ryzi :wink:

luci no jsem zvedava jestly se to fakt povede 14,tak budu cumet :lol: :lol: .byl to divnej sen,ale strasne hezkej.bylo mi tak lito ze ho zase vratily dovnitr :lol: :lol: :lol:
t bolesti byly fakt z nervu a bylo to strasny,az jsem brecela jakej jsem mela najednou strach :oops: .
no nejhorsi je ze prijel zdendovo syn a bude tu asi 14dni,tak to se rozcilim jeste tolikrat.uz jsem premyslela ze se snad na par dni odstehuju k mami nebo pojedu na vylet na par dni k babi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí