Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3590
28.6.07 18:05

Ahoj..

tak ja dnes asi tri hodinny zehlila pidii veci a uz toho mam plny zuby…

tak se flakam u pocitace..

dneska jsem si objednala tu postylku s matraci..a ted me psali ze me to dovezouu uz zitra 8O :D ..jsem teda rada ale necekala jsem ji tak brzo..povleceni uz mam vyprany tak to ziitra jen vyzehliim a muzu to nachystat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
28.6.07 18:24

Lenul tak to je fakt fofr… 8O …tak to su zvědavá jestli fakt dodrží slovo…

EnkoL, já při prvním těhu taky letěla s počůraným papírkem k Dr. a podruhý sem byla rozumější, zkušenější a šla myslím v 9tt…

Rybilka nif mof…já rači bepanthen…Ríša měl opruzenej zadeček a já furt patlala rybilku a nějak se to nelepšilo…zakoupila sem bepanthen a do 3 dní byla prcka růžovoučká, nádherná…

genciálka se používá spíš na nějaký rány, nebo u miminek, když se v pusince objeví moučnivka (je to z dudlíků), tak se jim to patlá do pusinky…

líh budete potřebovat na pupík…je speciálně ředěnej v lékárně a má dobu trvanlivosti!!!!! cca 2 měsíce???

Eviku, teda ty jsi šikulka…je to parádní…já se nakonec rozhodla nechat tu svoji kolíbku, tak jak je…nechce se mi seškrabávat stará barva a přetírat to…hnědá je taky hezká… :wink:

Patsy užíjte si kino a véču…taky doufám že se do porodu dostanu aspon do kina…

musím…syn chce lízátko…a za chvilku přikvačí táta…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
28.6.07 18:28

Llidusko, ja nedam na rybi masticku dopustit (ale tu delanou v lekarne) prcek hodne trpel na opruzeniny (kvuli jednorazovkam) a tohle bylo jedine co zabiralo (no a pak samozrejme latkovky)… tentokrat zkusim latkovat uz od zacatku stejne bych prala plinky pro Standu (porad mu je zehlim :lol: tak uvidim jak dlouho mi to vydrzi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 18:32

enko stanicek je a byl uzasnej :wink: je to strasnej fesak :wink:

evikulko jsi sikulka.ja jsem na tom jako luci,mam co delat z knoflikem :lol: :lol: :lol:

lenulinko tak to jsi udelala kus prace.ja se musim priznat ze jsem rada ze vse vyprala a vyzehlila moje maminka.chudak to delala dva dny :oops:

patsy tak to ja musim do porodnice :roll: nastesti tam dela vrchni sestru nase sousedka,tak snad me veme vzdycky abych necekala celej den,proto ze pak zase musim jet 30 kilaku za plzen odvezt to memu dr.jeste ze mam aspon auto,jinak bych byla v prd… :roll:

tak ja si na chvilku lehla,ale nak jsem ani poradne nezabrala.matyasek porad kopal,tak jsem musela do kramu pro neco dobreho. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
28.6.07 18:32

je ty tu jste jsi..ja koukala do snazilek a myslela jsem ze uz tam nikdo nejste :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
28.6.07 21:49

Zapomnela jsem vam za Ladika podekovat za prani… no, ode mne ma asi ten mantinel. :lol: Jinak od pupiku dolu mam taky tenkou tmavou carku (Radek se mi tuhle smal, co to mam). Premyslim, co jste jeste probiraly :roll: a mam okno…

Enko , a jaky plinky budes od narozeni pouzivat, uplnou klasiku, nebo frote nebo flanel…? A dej mi, prosim, par tipu, jak skladujes, peres, skladas, zehlis-nezehlis atd.!:-) Chci to taky zkusit. Plinky mam, snad mi to odhodlani vydrzi. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 21:53

holky krasne se vyspinkejte a pohladte briska.papa a krasny sny :wink: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
29.6.07 07:35

Evikule, pouzivam klasicke ctverce (jsou pro me tak nejak nejprijemnejsi), kdyz byl prcek mensi skladala jsem na „draka“ tedka uz jen normalne prelozene plinky, jen ve predu vic latky nez vzadu… a v pohode v nich vydrzi celou noc… skladuju normalne ve skrince ci na skrince (podle toho kolik jich mam zrovna vyzehleno), stale zehlim protoze prcek je opruzovaci tak to nechci moc riskovat (ale zehleni plinek me bavi takze mi to nevadi), peru tak jednou za dva dny, obcas denne (podle toho jak kaka), takze mi nedela problem prat i denne a pak to vecer vyzehlit… a susim to bud venku nebo u rodicu u kamen (bydli hned vedle) oboji je suche behem dvou hodin… a co se tyce svrchnich kalhotek, kupodivu se mi nejvice osvecili klasicke igelitaky (vlnacky jsou fajn, ale je to silena udrzba, a kdyz ti je prcek pokadi tak to jen tak nevyperes, a pak mam jeste wracky pop /nebo tak nejak/ a ty jsou taky takove zvlastni a objemne)… a hlavne kdyz si Standa kecne na zadek tak pada do mekkeho… tak asi tak jsem se vam tu rozepsala (kdyby neco tak se ptej) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.6.07 08:00

Ahoj.

Tak jak po ránu? Já se snad vyspím fakt až v truhlici. Šimonkovo málo spací období stále trvá. Do toho večer nemůžu vždycky usnout, jak mi tvrdne břicho a pálí žáha…no už jen pár týdnů :lol:

Nevím, jak dneska budu mít čas plkat. Zítra odjíždíme na tu dovolenou do „Kokonoš“ jak říká Šimonek a mám spoustu balení, chystání a ještě si musím opravit těhu šaty po Šimonkovi. Tehdy jsem byla poněkud ještě baculatější než teď a i tak mi plandali a teď na mě teda visí až už to nejde nosit. Nejsem moc zručná švadlenka, tak se modlím, ať to nezvrznu :roll:

No, rozloučit se ještě určitě stavím :!

EVIKULE- já se už kolikrát chtěla zeptat, jestli tu není někdo, kdo bude používat látkovky. Tak ti přeju, aby ti to nadšení vydrželo. Já je používám od 18m malého. Ale asi nejsem ten správný nadšenec či co. On ještě pořád plínku na spaní musí mít a to dávám jednorázovku, protože at jsem mu to vycpala, jak chtěla, spával úplně v mokrém- někdy to teklo čurkem z té plíny když jsem ji vyndala a pak byl opruzenej. A vzhledem k tomu, že i tak má strašný spaní a několikrát za noc se budí s pláčem, cestuje atd., tak další buzení na přebalování už prostě nechci. Ale malinký mimi bude v látce i na noc, to tolik nečůrá a stejně se bude budit na kojení.Jinak používám čtverce, Imse Vimse froté i flanel, Biofroťáčky, Tots Bots froťáčky a One Size froťáčky. Myslím, že je dobré mít od každé plenky pár, protože mají různé vlasttnosti a střídat to. Kalhotky svrchní mám HaipaDaipa, Popolinky a flísáčky. Nežehlím- jen čas od času čtverce. Peru v rostlinném slizu. Asi nejsem až takový nadšenec :lol:Do porodky si totiž beru jednorázovky- hlavně kvůli skladování použitých. A jen tak mimochodem…když jsem čekala Šimonka, tak jsem všude prohlašovala, že látkové nikdy. Ale to jsem nevěděla, že existuje i něco jiného než čtverce. Fakt jsem byla zá:,–(ně proti :lol: A jinak se přidávám k holkám s chválou na tvé švadlenkovské umění :D

Genciánka…tady u nás je na onkologii zakázaná používat kvůli mikro karcinogenosti, takže Š. jsem s ní párkrát pusu vytřela, ale už nikdy. Dají se na moučnivku použít i jiné patáky. Ona navíc ani moc nefunguje. Před pár lety se to ještě moc nevědělo, ale teď už se čím dál tím víc setkávám s osvícenými Dr., kteří to vědí a už ji nedoporučujou.

LÍH na pupík mám už nedobrovolně doma…malej měl přinést moč a on se ještě nevymočí na povel, takže měl ten sběrný pytlík a aby ho to moc netahalo a nebolelo, jak jsem mu to sundávala, tak jsem to odlepovala tím lihem. A má expiraci až někdy na podzim.

Rybí mastička- perfektní. Chci zkusit i něco spíše přírodního na zadeček, ale když to nebude fungovat, jdu pro ni! Na ten pach si člověk zvykne. :lol:

Letím něco dělat.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.6.07 08:07

Hezké ráno,
tak jsem dnes vzhůru už asi od 6. Udělala jsem miláčkovi kafe a snídani a vyprovodila ho do práce. Dneska mám nějak moc energie :pankac: .
JO a taky jsem konečně byla u plicního pro razítko do průkazky. Docela mě zaskočila, protože říkala, že bez toho razítka bych mě v porodnici nenechali kojit 8O :! Je to kvůli možné nákaze TBC, protože těhule jsou k ní víc náchylné. Takže těm, které u plicního ještě nebyly nebo se tam ani nechystaly, doporučuju tam pro jistotu zajít, nebo se aspoň zeptat svého Dr., jestli je to nutné.

Eviku a Enko, obdivuju vás, s jakým odhodláním se pouštíte do látkovek. Já bych na to neměla nervy (aspoň zpočátku) a taky jsem asi docela pohodlná :oops: :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.6.07 08:09

EnkaL- tak já vlňáčky ještě nezkusila a taky mě to neláká. Teď jsem si koupila pro mimi tu vlněnou spešl deku a málem mě trefilo, když jsem zjistila, že ta přšerně drahá deka děsně smrdí po ovcích. :twisted: To já prostě nemůžu, tak jsem psala té paní, co mi ji prodala, jestli můžu dát nějakou eko aviváž a říkala, že můžu, ale že s tím nemá zkušenosti..tak jsem ji vymáchala a naštěstí už voní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.6.07 08:15

LUCOŠKU- to slyším poprvé, že by mě bez toho razítka nenechali kojit!!! To je nějaká divná Dr. Se Š. jsem na žádném plicním nebyla a normálně kojila a nikdo nic neříkal. Teď jsem nebyla a ani nepůjdu a zase budu kojit. Když bych měla mít TBC, tak to by ji to dítě stejně chytlo. S mlíkem to nemá nic společnýho. To mi přijde jako názor z doby, kdy rodičky byli v porodce týden a nesměly mít žádné návštěvy. Prostě předpotopní 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.6.07 08:23

Cibulko já nevím, taky jsem na ni čučela jak vyoraná myš. Ale říkala to. Byla jsem tam spíš pro klid duše, protože všechny kamarádky tam taky byly a říkaly, že to musí v průkazce být. Bere se to asi doktor od doktora a porodnice od porodnice. Tak jsem si tam taky zašla, návštěva trvala 5 minut a šla jsem domů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
29.6.07 08:29

A nebyla ta Dr. třeba starší, tudíš se starýma názorama?Odkud jsi? V Brně jsou 3 porodnice a ani jedna to určitě nevyžaduje. Nevím, o nikom, kdo by tady v těhu chodil na plicní. No, možná, že nějaké výjimky jsou, ale já fakt žádnou neznám…

Fakt už musím jít makat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
29.6.07 08:38

No doktorka starší byla, ale zas ne tak moc. Něco kolem 40 bych řekla. Já jsem z Novojičínska a porodnice v NJ to razítko právě chce (prý). Já jedu rodit asi do FM, ale i tak jsem si pro něj radši zašla, kdyby náhodou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí