Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
27.6.07 22:07
Lucošek píše:
Já jsem Dalmi před půlhoďkou zbodla zase chleba s dvěma kousky domácí sekané. Taky na noc dobrá dietka. Ty ale vůbec nejsi tlustá, tak nevím, co řešíš.
me vcera pekne nasr… sousedka.krava jedna :twisted: rekla mi vy jste ale pribral,tak aspon 25kilo co?jsem se nezmohla ani na slovo :twisted:
akorat jsem z ni mela depku a tchan mi rekl ze mam velkou prdel :roll:
a tchyne se mnou nastesti nemluvi,jinak ta by mi taky rekla urcite neco hezkyho
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.07 22:10

Dalmi, tlustá ne… jenom těhotná… a to je všechno povoleno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:10

To mě taky pořád někdo říká, že jsem přibrala nějak hodně. A když jim řeknu, že něco kolem 15 kilo, tak si myslí, že jim nechci říct pravdu. Nevím, co jim mám na to říct. Dělá nám to to velký břicho. Vypadáme s ním jako kuličky. Já ty jejich blbé kecy neposlouchám. Víťovi se pořád líbím, říkal, že mu nepřipadám, že bych nějak extra přibrala, krom břicha. To je hlavní, a ostatní ať mi vlezou na záda, i kdybych přibrala kil 30 :! :! :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:12

nechapu ty ostatni proc se do nas navazi :twisted: ja prozivam nejkrasnejsi obdobi a takovy kecy mi ho nezkazi,ale mrzi me to :cry:
ale ja si zase rikam ze vsem jeste ukazu a zhubnu a budu jeste hezci at zavidi :! :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.07 22:14

protože nám to štěstíčko závidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:15

Teď mi Dalmi mluvíš z duše. Už jen to mě popožene k tomu, abych ostatním po porodu dokázala, že ze mě nebude žádná tlustá mamina. My jim pak ještě vytřem zrak, uvidíš. Pak na ně budeme dělat ksichty, protože mi budeme krásné a štíhlé a oni budou zelení závisti. Tak …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:15
Peťulka píše:
protože nám to štěstíčko závidí…
taky si to myslim.
ta svagrova vzdycky kdyz me vidi tak rekne ty jsi pribrala vid,nebo ty vypadas :roll:
pritom ja si tak tlusta taky nepripadam :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:16

jo presne tak.mi jim vsem jeste ukazeme.aspon mame poradnou motivaci.mi pak budeme stastni,z miminkama a jeste krasny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:17

No, já přiznávám bez mučení, že jsem trošku zprdelatěla, ale úplně jako nějaká bachyně si taky nepřipadám. A myslela jsem si, že to bude horší. Máme přded sebou poslední měsíc, a to už se moc nepřibírá (snad :roll: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:18
Lucošek píše:
No, já přiznávám bez mučení, že jsem trošku zprdelatěla, ale úplně jako nějaká bachyně si taky nepřipadám. A myslela jsem si, že to bude horší. Máme přded sebou poslední měsíc, a to už se moc nepřibírá (snad :roll: )
ja se teda taky priznavam k prdely :lol: ,ale taky to neni nic strasnyho.panev se prece musi roztahnout aby mohlo miminko ven ne :wink:
luci ja se bojim ze prave tetkio priberem nejvic :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:19

Pak se budeme podporovat v tom hubnutí a cvičení, ju? Já se tak těším, až budu mít krásný mimi a budu mít postavu zase jako před těhu. Sice mám ten svůj pupík ráda, ale už se fakticky těším, až si zase vezmu obepnuté džíny a nějaký krátký topík :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:20

lucosku ja az si obliknu svoje stary krasny kalhoty,tak budu uplne nejstastnejsi.k tomu jak povidas super topik a zase budu mit ploche brisko.
taky pupicek miluju,ale plochy brisko taky neni spatny :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 22:21

to jsem si Dalmi taky myslela, ale všichni mi říkají, že poslední měsíc max. tak 2 kilča a možná ještě něco zhubnem. Píšou to i v mojí knížce. Jde hodně do miminka, ale tělo jak se připravuje na porod a tak, tak bys už moc přibrat neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:21

mi misto aby jsme pak tady probiraly pupiky,tak tu budeme probirat kila :lol: :lol:
skoda ze jsme tak rozhazeny po republice,nakej srazik by nebyl spatnej,ale kokam ze kazdej pes jina ves :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 22:22
Lucošek píše:
to jsem si Dalmi taky myslela, ale všichni mi říkají, že poslední měsíc max. tak 2 kilča a možná ještě něco zhubnem. Píšou to i v mojí knížce. Jde hodně do miminka, ale tělo jak se připravuje na porod a tak, tak bys už moc přibrat neměla.
no tak to si me potesila a doufam ze to tak bude :lol: :lol: .zhubnout aspon dve kilca by mi nevadilo :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí