Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošek píše:me vcera pekne nasr… sousedka.krava jedna
Já jsem Dalmi před půlhoďkou zbodla zase chleba s dvěma kousky domácí sekané. Taky na noc dobrá dietka. Ty ale vůbec nejsi tlustá, tak nevím, co řešíš.
To mě taky pořád někdo říká, že jsem přibrala nějak hodně. A když jim řeknu, že něco kolem 15 kilo, tak si myslí, že jim nechci říct pravdu. Nevím, co jim mám na to říct. Dělá nám to to velký břicho. Vypadáme s ním jako kuličky. Já ty jejich blbé kecy neposlouchám. Víťovi se pořád líbím, říkal, že mu nepřipadám, že bych nějak extra přibrala, krom břicha. To je hlavní, a ostatní ať mi vlezou na záda, i kdybych přibrala kil 30
![]()
nechapu ty ostatni proc se do nas navazi
ja prozivam nejkrasnejsi obdobi a takovy kecy mi ho nezkazi,ale mrzi me to ![]()
ale ja si zase rikam ze vsem jeste ukazu a zhubnu a budu jeste hezci at zavidi
![]()
Teď mi Dalmi mluvíš z duše. Už jen to mě popožene k tomu, abych ostatním po porodu dokázala, že ze mě nebude žádná tlustá mamina. My jim pak ještě vytřem zrak, uvidíš. Pak na ně budeme dělat ksichty, protože mi budeme krásné a štíhlé a oni budou zelení závisti. Tak …
Peťulka píše:taky si to myslim.
protože nám to štěstíčko závidí…
jo presne tak.mi jim vsem jeste ukazeme.aspon mame poradnou motivaci.mi pak budeme stastni,z miminkama a jeste krasny ![]()
No, já přiznávám bez mučení, že jsem trošku zprdelatěla, ale úplně jako nějaká bachyně si taky nepřipadám. A myslela jsem si, že to bude horší. Máme přded sebou poslední měsíc, a to už se moc nepřibírá (snad
)
Lucošek píše:ja se teda taky priznavam k prdely
No, já přiznávám bez mučení, že jsem trošku zprdelatěla, ale úplně jako nějaká bachyně si taky nepřipadám. A myslela jsem si, že to bude horší. Máme přded sebou poslední měsíc, a to už se moc nepřibírá (snad)
Pak se budeme podporovat v tom hubnutí a cvičení, ju? Já se tak těším, až budu mít krásný mimi a budu mít postavu zase jako před těhu. Sice mám ten svůj pupík ráda, ale už se fakticky těším, až si zase vezmu obepnuté džíny a nějaký krátký topík
![]()
lucosku ja az si obliknu svoje stary krasny kalhoty,tak budu uplne nejstastnejsi.k tomu jak povidas super topik a zase budu mit ploche brisko.
taky pupicek miluju,ale plochy brisko taky neni spatny
![]()
to jsem si Dalmi taky myslela, ale všichni mi říkají, že poslední měsíc max. tak 2 kilča a možná ještě něco zhubnem. Píšou to i v mojí knížce. Jde hodně do miminka, ale tělo jak se připravuje na porod a tak, tak bys už moc přibrat neměla.
mi misto aby jsme pak tady probiraly pupiky,tak tu budeme probirat kila
![]()
skoda ze jsme tak rozhazeny po republice,nakej srazik by nebyl spatnej,ale kokam ze kazdej pes jina ves
![]()
Lucošek píše:no tak to si me potesila a doufam ze to tak bude
to jsem si Dalmi taky myslela, ale všichni mi říkají, že poslední měsíc max. tak 2 kilča a možná ještě něco zhubnem. Píšou to i v mojí knížce. Jde hodně do miminka, ale tělo jak se připravuje na porod a tak, tak bys už moc přibrat neměla.