Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky..
ty kosti me boli uz tak mesic..ale to jsem uz psala..reknete to doktorce me na to napsala sumivy kalcium a je to lepsi..i kdyz ne uplne ale aspon muzu chodit ![]()
Cibulko, to je hrůza a děs, co píšeš. Nám dávali plasťáky na část domu tak před rokem a půl, všechno proběhlo v pořádku, s firmou (brněská A-okna) jsme spokojení, takže během pár dní (nebo týdnů) nám mají dávat plasťáky na další část domu. Manža už je vyboural, takže jsme na celé chodbě bez oken a při tomhle vichru je to fakt žůžo, tak doufám, že se ozvou co nejdřív, 25. je měli mít vyrobený.
LENULINDO- já věděla, že to nekdo psal…mně to zatím nic nedělalo. Ale dneska to teda z čista jasna udeřilo v plné síle. Já potřebuju být aspoň trošku funkční kvůli malýmu. Jsem s ním většinu dne sama a nejde mu říc, že si má jít ohřát oběd sám, protože já neslezu z postele
Já o tom uvažuju, že Dr. odpoledne zavolám, ale zase nechci být za hypochondra
A jinak beru pořád vitamíny, tak kalcia bych snad měla mít dost… ![]()
urcite za hypochondra nebudes..me rikala ze na koonci to boli vetsinu holek..a ze sama vi jak je to neprijemny ( ze pri svym tehu to mela taky)..u me se to ted zlepsilo..i kdyz to bboli furt..ale aspon muzu trosku chodit a hybat se..i kdyz trea vstat rano z postele je taky dost horor nez ty kycle zase rozhybu..je to fakt neprijemny…ja taky brala vitaminy..myslm ze v nich toho kalcia zas tam moc neni..
jinak jsem toho u ni ani nemusela nic rikat kdyz me viidela jak se k ni plazim tak ji to bylo hned jasny ![]()
ahojky…
tak dneska mi má přijít opravář na tu pračku…prej mezi 13 a 15 hodinou…hmmm bezva (Dalmi taky dneska budu čekat…
)…jenže sem zapoměla, když sem se s ním domlouvala, že ve 3 mám bejt v poradně.....tak jen doufám že když si tam zavolám, že mě přeobjednají na později…sou tam do 5ti…hodně by mě nakrklo, kdyby to tam měly dneska plný…když už sem 2 dny neměla nic sladkýho, ráno sem poctivě načůrala do zkumavky a hned na to sem sežrala Kinder bueno…ted tam ten cukr prostě bejt nemůže!!!
Dalmi košík je naprosto úchvatnej…a hračky taky super…doufám,že už jsi vyspinkaná a je ti líp.....
Cibulko, to seš teda odvážná jet v tomhle stavu na dovču.....ale přeju at si to užijete!!!…Šimonek a vaginální UTZ mě pobavil…
…já Ríšovi vždycky lupnu lízátko z hroznovýho cukru a je klid…hezky sedí, kouká a kouše si do líza…to jen tip pro příště
Luci tak už jsi byla v prodejně vedle ve městě?? dostala jsi něco???…su baba zvědavá…
Kdybych měla brát podle Ríše, kdy porodím Niky tak rodím za 3 týdny…
…uffff
no a včera přijel ten tchán a dovezl mi kočárek…musím říct že do vkusu se trefily…sice není úplně novej a je trochu šísnutá střecha od sluníčka, ale je to matroš tmavá riflovina, takže to zase až tak nevadí.....jo je to Peg Pérego…a oblečky od tchýně už mám ukladněný ve skříni…ale dalo mi to zabrat…sou naprosto úžasný, je jich děsně moc…troufnu si napsat, že od každé velikosti mám asi 20 ks bodýček s Dl. rukávem a 20 ks, s kr. rukávem, 20 ks. dupaček a overalů, taky sou tam šatičky, čepičky, ponožtičky…no prostě sem měla co dělat abych to do tý skříně narvala…ted sou tam krásný úhledný komínky…
…jen mě trošku štve, že mám třeba troje nádherný růžový a žlutý šatičky, jenže vel. 68 (to bude malé tak 3 měsíce) a to už bude zima…
…takže je nejspíš nevyužijeme…no nic…třeba to nějak spojím s punčocháčkama a tričkem s dl. rukávem nebo tak…nebo prostě zůstanou ve skříni pro jiný mimi z rodiny…
no tak sem se pochlubila a asi si jdu lehnout a čekat na toho opraváře…doufám že příjde brzo, ale né zase moc brzo aby mi nevzbudil Ríšu…su ráda za každou minutu klidu…
wooooww…mám novinu jak blázen…jen tak ze zvědavosti sem najela do diskuse březen 2008 a říkám si, tý brďo, toto letí, už sou na světě těhulinky na březen a ona to EnkaL.....!!!!!!!!.....co vy na to.....novinka převeliká co…
…ještě jednou gratuluji!!!!
LIDUŠKO- jenže Šimonka neudrží na židli nic. Ani nejoblíbenější pamlsky. Vyzkoušela jsem už vše. Ale já normální KO řeším tak, že ho tak nějak naháníme s Dr. a sestřičkou po ordinaci a pak když mně vyšetřuje, tak si ho postavím vedle sebe, aby neviděl z toho úhlu to, co Dr. a držím ho tu chvilku vší silou za ruku…navíc u nás tam mají takový sukýnky- kus látky se šňůrou, který mi vleže sahají do půlky stehen, takže nevidí nic z toho, co tam Dr. dělá
No, prostě hypeaktiváček ![]()
Teď mi volal manža, že na ty okna nám do konce týdne zavolají, takže nevím zase nic ![]()
Pádím na vlak do Brna, jdu na monitor a kontrolu, zatím pá ![]()
Ach jo, Ládík má dnes novou zábavu, hmatá ručičkama do třísel
docela to bolí a furt ne a ne si nechat domluvit. ![]()
Ahojky holky… Potřebuju poradit..... Která se vám líbí víc…????
http://www.prag-info.cz/…0529sc49.jpg /> http://www.prag-info.cz/…1602sc52.jpg
Patsy píše:
Tak jsem byla u prarodičů a pak s mamkou na nákupech, mám objednanou kojící podprdu, ale ještě ji nedostali
A ten krokodýl je z IKEI![]()
Kámoška ho kupovala pro synáčka, moc si ho oblíbil
Manža mi snesl z půdy tu kolíbku, tak jsem ji umyla, začala se mi nějak líbit, vyráběl ji švagr pro svoje děti, je 15 let stará, ale fakt pěkná. Ovšem mám zá:,–(ní problém - má totálně nevhodnou matraci, jen klasickej molitan a na to teda dítě nepoložím. Rozměr 90cm na 36cm a teď babo raďNechat dělat matraci na míru se mi teda nechce…
Patsy, našla jsem tuhle kolíbkovou velikost, ale nevím co s těma 5cm…třeba by to šlo uříznout.
http://www.detskezbozi.com/…kolebky.html
Mně se, Peťulko, asi víc líbí ten dooranžova. Je výraznější a živější.
Ale ten druhý je taky pěkný. Je neutrálnější a decentnější. Záleží jaká jsi povaha.
Evikule… to je ten problém… pítel raději oranžovej ajá ten druhej… to je dlema.....