Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
27.6.07 09:32

evikul pekne brisko :wink:

klaudul jsem rada ze nejsem sama :oops: :lol:

mispul ja mam v tech terminech taky bordel,ale vidim to na srpen,pockam tetko na kontrolu a kdyz tak se v seznamku soupnu o par mist dolu abych tu necekala na neco co se nestane :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 09:41

ja uz snad usnu i ve stoje.ten pan na okna tetko volal ze se zdrzel ze prijde v 10 a ja si uz musim drzet oci rukama abych neusnula.
matyaskovy se to asi taky neliby,proto ze to co vyvadi je strasny a boli to :roll:
jeste me zacinaj chytat poslicky,tak nevim co delat driv,zda je rozdychavat nebo si drzet oci neb padnout do komatu :lol: :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 09:49

Ahoj holky,
teda Dalmi, chválím chválím, to je ale krásných věciček, a ta kolíbka … mmmm ..... chtěla bych být tvoje miminko :wink: :srdce: Jo a na kontrolu jdeme stejně :D :D A pak počítám od dalšího týdne mě bude posílat už do porodnice … doufám.

Evikul, bříško krásné, zdá se mi, že malinko porostlo, ne? Gratuluji k dobré KO. A chlapeček vydrží, neboj, přece pindík nemůže jen tak zmiznout, ne? :D :D A je dobře že sis ty testy přípoměla. Nechápu, jak na něco takového můžou zapomenout :?: :!

Klaudul, mě břicho tvrdne tak, že se mi celé jakoby scvrkne a pěkně to tlačí. Mám tam bobiška tak napresovanýho, že ho snad nahmatám komplet. Naštěstí to vždycky po chvilce přejde. Buď ráda, že se tomu zatím vyhýváš. A na oběd si dej nějakou ňamku i za mě, my dnes budem o zapékaných těstovinách :lol:

JO, a k těm striím, na břichu taky nemám ani ň, ale zadek mi popraskal pěkně (taky se o dost zvětšil :oops: ) a na prsou mám taky pár, ale malinkých. Tak teď mažu jako blázen, ať se to aspoň nezhoršuje. doufám, že to brzo vybledne z těch hnusných červených čar :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 09:51

luci diky :wink:

holky nevite jak se potom chovaj ty strie kdyz vyblednou a opalim se?opali se i ty strie a nebudou videt a nebo tam budu mit pak bile cary ktere se neopali??
chodim jinak do solarka a celej rok jsem opalenatet teda nechodim) a tak by me zajimalo jak pak budu vypadat.aby to nebylo jeste horsi nez to je tet :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
27.6.07 09:54

Lucosku, diky za vysvetleni. Tak to opravdu jeste nemam :D

Dalmi, ja mam pocit, ze budou vzdy o trochu svetlejsi nez kuze, takze s opalenim by to melo byt stejne jako bez opaleni. Snad :wink: Jo a jsem zahanbena, mam jen par hracek, tak dnes po obede asi nejakou koupim :D

Evikul, jasne, ze chlapecek vydrzi, stejne jako nam holcicka :D

Tak ja mazu, mrknu zase odpoledne. Mejte se fajn :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 09:55

klaudul to dozenes raz dva :wink: :wink:

me je tak strasne zle :cry: ach jo.jsem uplne hotova,ja snad umru :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 09:56

holky kdyz tak kdyby se pytlicek zmenil v buchticku,tak to muzeme čenčnout mezi sebou :lol: :lol: si delam srandu,ale uz nevim co delat abych neusnula :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
27.6.07 09:58

Dalmi, strie se ti bohužel neopálí, zůstanou ti tam takový ty stříbrný čáry. Nedávno jsem koukala na jednu maminu na koupáku :wink:
Jinak mě bříško netvrdne, ale poslední dva týdny, a čím dál víc, mě při chůzi docela bolí břicho a dost cítím stydký kosti, asi jak se rozsetupujou… Včera večer jsme byla na jedný pracovní akci a když jsem pak šla k autu asi 300 m, tak jsem sotva dolezla… Když sedím nebo ležím, tak je to OK, ale na dlouhý procházky už to teda není, když venčím čokla, tak už melu z posledního. Jsem zvědavá co mi zítra řekne DR. na kontrole, jestli se třeba nezačínám otevírat, když mě to tak bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
27.6.07 10:00

Dalmi,ja myslím, že strie jsou jako jizvy=NEOPALOVAT hlavně čerstvé, protože až pak vybledneš, zůstanou opálenější než ostatní kůže nebo tak nějak… :roll: Prostě čerstvé jizvy taky neopaluješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576

mispul takze me ceka leizr,proto ze s takovou prdely s prominutim bych nevylezla ani tady k rece :twisted: to jsi me teda nepotesila :cry:

stydky kosti,kycle a penv me teda taky boli strasne a mas pravdu vyvencit psa je utrpeni. :roll: neboj zitra na ko urcite vse bude v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222

Dalmi, já myslím, že ty strie se s tím opálením trošku ztratí. Kámoška má taky pěkně popraskaný zadek a stehna a jak je pořád opálená, tak to nejde ani moc vidět (pokud se nedíváš z 10cm). Doufám, že ten chlap na ty okna si pospíší, ať si pak můžeš jít lehnout. snad to vyležíš a uleví se ti.

JO a k těm hračkám. Taky jich mám strašně málo. Něco ještě dokoupím a zbytek nechám na příbuzenstvu a kamarádkách :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.6.07 10:01

Zdravím :!
Dalmi, věci máš krásný, tolik hraček! Nejhezčí je ten košík, by se mi taky líbil, ale je to jen na pár měsíců… :D
Evikule, ty máš pěkňoučký malý bříško :lol:
Mě zatím popraskalo jen pravý prso zespodu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 10:02

lucosku ja o s tema hrackama prehnala,stejnak si stim mimi nevyhraje a jeste toho spoustu dostaneme.taky se mi sesly dve hraci deky,tak jednu mam u mami a jednu mam doma :lol:

doufam ze uz prijde,jinak jdu spat a :pankac: spim az do vecera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
27.6.07 10:02

Taky mi je dnes nějak divně, mám k tomu ještě plný nos(standartně celé těhu,ale dnes nějak víc) a jsem unavená…takže dnes kašlu na všechno a budu celý den odpočívat. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 10:03

patsy to mas pravdu je jenom na par mesicu,pak koupime postylku,ale zatim budeme mit jenom kosik abych mohla mimi za sebou vozit po byte :lol:
koupila jsem prave kremovej aby byl neutralni a dobre jsem ho pak mohla prodat :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí