Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
25.6.07 12:23

Tak to máš v pohodě. Já mám sice všechny úřady přímo u nás, ale ženské tam jsou strašné a je tam vždycky plno našich spoluobčanů, kteří si prachy vyřvou a na tebe jaksi nezbyde. Takže asi tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 12:25

Liduško, já řídím jen do Rosic, do Brna jsem ještě nikdy neřídila :oops: jsem posera no :? Takže kontroly a monitory řeším vlakem.
Toužit po mimču jsem začala, když byla moje kamarádka těhu, potom se jí narodila holčička (to mi bylo 20) a od té doby mě to nepustilo, spíš se mateřský pudy stupňovaly a stupňovaly, pak byla svatba, počkala jsem si, než mi dají v práci smouvu na neručito, aby se měla po MD kam vrátit (jsem jistotkářka), což se stalo v loni v říjnu, vy:,–(ila jsem HA a hned v listopadu jsem otěhotněla :D :D A jsem šťastnááááááááááá :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.6.07 12:29

Patsy, takže asi něco jako já… :wink: …a kde jsi pracovala?? co jsi dělala?? to jsi nám myslím ještě neřekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 12:33

Po matuře jsem dlouho hledala práci, asi tak rok, potom jsem jeden rok dělala v Home Creditu telefonní operátorku, což byla psychicky dost vyčerpávající práce, navíc mě dost dusila vedoucí, tak jsem tam skončila a našla si práci v Kooperativě jako taxátorka (administrativa, zpracovávání pojistných smluv, prostě kancel. krysa), kde budu v srpnu dva roky. Ale od 4. měsíce jsem na neschopence, teď už asi dva týdny na MD.
A co jste holky dělaly vy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.6.07 12:46

Patsy, u mě nic zajímavého. Po matuře jsem hned nastoupila do jedné firmy tady u nás jako sekretářka. Byla jsem tam necelý rok, pak se mi to přestalo líbit, tak jsem si vymyslela, že zajedu do Prahy a tam udělám nějaký terno. tak jsem opustila docela dobrou práci, přijela do Prahy, našla si práci jako prodavačka v pekárně (na začátek) a po měsíci jsem byla z Prahy doma, vystřízlivělá a okradená. Pak nějaký čas na pracáku, taky asi tak rok a pak jsem nastoupila jako prodavačka do nábytku, později jako vedoucí. Práce docela v pohodě. Vydržela jsem tam doteď, teď v dubnu to byly 3 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.6.07 12:52

já naštěstí našla práci hned po matuře…„kancelářská krysa“ v jedné firmě v Brně co se zabívá prodejem výpočetní techniky přes net…jako Asistentka…dělala sem tam rok, pak sem otěhotněla…Richard tam dělá doted, vzali ho tam na moje doporučení jako PC technika, jenže ted dává výpověd…neshody s vedením…ale já tam byla spokojená…nohužel už se tam vrátit nemůžu…za 1) to byla práce od nevidím do nevidím, s malým děckem to nejde a za 2) by mi tam stejně držely fleka jen 3 roky, což ted neklapne, když máme mít Niky…

hmmmm senzace…pošťák mi přinesl balíček, jenže mi vzbudil Ríšu…zvoní jak na poplach debil, takže se loučím.....je mi to líto… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.6.07 12:58

Ahoj.

Já teda se Šimonkem nestíhám skoro ani dočítat tuhle diskuzi + jeden deníček, takže vás obdivuju, kdo chodíte i jinam…ale ono se to třeba změní, až budete mít batolata

PATSY- já budu rodit taky v Bohunicích! Jednak jsem tam porodila už Šimonka a jednak mi to tam vyhovovalo a taky jsem bývalý zaměstnanec a hlavně bydlím přímo u porodnice  Tak se chci zeptat, jestli vám říkali, co si máme vzít s sebou. Víš, jestli se něco nezměnilo. Počítám s vložkami a plínkami. Erární oblečení pro sebe i mimi doufám dostanu?

LIDUŠKO- tak já to mám trošku patologické s těma biologickýma hodinami…bývala jsem ten typ, co s dětma ani nijak nepočítal, ale pak asi ve 23 nám přivezli mladou paní s lehkým ůrazem po autohavárce. Její 3- letý chlapeček to bohužel nepřežil a bylo to prostě hrozný a já až tehdy začala přemýšlet, že jednou možná taky…no, ale i když čekám druhé dítě, tak to je mé několikáté těhotenství…ne vždy to prostě vyjde. Měsíc před tím, než jsem otěhotněla se Šimonkem mi Dr. řekla, že šance na spontání otěhotnění je mizivá, ale že nám v nějakém centru pomůžou…tak jsem snažení vzdala a hned otěhotněla. Teď to bylo podobné. Po roce a čtvrt jsem se na to vykašlala a kuk je tu valibuk. Teda spíš valibučka)

Jinak jsem dnes byla na KO a vše tak jak naposledy. Klid, magnezko atd. Taky jdu na ten kontrolní UTZ kvůli placentě a velkému mimi.

Čekám návštěvu, tak jsem zvědavá, kdy dorazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.6.07 12:59

Jo a já jsem dělala sestřičku :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 13:09

Lucošku, to je náhodou zajímavá kariéra, asi sis „užila“ svoje, v té Praze.
Liduško, tak snad Richard rychle najde nějakou jinou práci, jinak by to bylo asi blbý :?
Cibulko, já ten lístek, co nám dali na přednášce vyhodila, ale napíšu ti, co mám sbaleno já:
pantofle já+manža, noční košile (nemusí být), župan (doporučovala PA), 3 ručníky, 1× ponožky, kojící podprsenka, vložky do podprsenky, porodnické vložky, plíny pro mimi, kosmetiku pro mimi, pokud chceš, aby ji začali používat už v porodnici, jinak tam mají svou, oblečky na mimi, jednoráz. kalhotky, krém na bradavky, kosmetika pro sebe, vodu a lehké jídlo k porodu (banán, přesnídávka).
A jak jsi tam byla před dvěma lety spokojená? Já na Bohunice slyším jen samou chválu, jen na sestry na novoroz. odd. jsou občas stížnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.6.07 13:12

ahojky Cibulko, dítě už mi tady sice křičí za zády že chce ven, ale na tebe reagovat musím.....v Bohunicích dělala sestřičku i jedna moje kamoška…bývalá spolužačka, tak se třeba znáte… :wink: …no jen sem ti to chtěla napsat…

musím jít ven.....na písek…pošťák je sice debil, že mi vzbudil pracně uložené dítě, ale donesl mi dlouho očekávanou literaturu…„Deník špatné matky“ jestli znáte, tak jdu na lavičku a budu doufat, že si Ríša bude hrát na písku sám a nechá mě číst.....se na tu knížku třepu jak vosa na bonbon… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
25.6.07 13:21

Tak já jsem se vdávala ve čtvrťáku na výšce, protože jsme to s Radkem tak cítili a chtěli už bydlet spolu. Od páťáku už jsem dělala na 8hodin v lékárně(v rámci studia je v posledním ročníku půlroční praxe a potom poslední státnicové předměty…to jsem se učila už za neoficiálního pracovního poměru). Takže teď v červenci bych byla v lékárně oficiálně 2 roky a neoficiálně 3. Asi před rokem(24let) to na mě nějak přišlo, začala jsem koukat po kočárcích…až jsem v listopadu zatlačila Ráďu a vy:,–(ila prášky a hned otěhotněla 8) . A jsem taky mooc šťastná. :potlesk:
Jo a děkuju za komplimetny s těhucvičkou, ale to cvičení je jednou za čtrnáct dní a doma necvičím…jsem tak trochu lenoch. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 13:27

Evi, to jsme teď už asi všechny :lol: My teda chodíme každý týden už od 5. měsíce s manžou do krytého bazénu, ale to neberu jako sport, spíš jako relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
25.6.07 13:45

PATSY- tím oblečením pro mimi doufám myslí jen oblečení na cestu domů, ne? Košili chci erární, páč si nechci očistkama příp. mlezivem špinit své :lol: župan nemám a doufám, že nebudu potřebovat nebo mi půjčí…jinak to všechno zůstalo stejné. Jen to není 2 ale 3 roky, co jsem tam rodila. Porodní spokojenost naprostá. Poporodní horší a to jsem si personálu moc neužila. Někdy jsem ani nevěděla, kdo slouží noční, nikdo se neobtě+žoval se přijít ukázat. Ale mně to nijak nevadilo. Měla jsem nadstandard a byla jsem ráda, že můžu být sama s miminkem a zvykat si na něj…na porod jsem měla ten nadstandard s vanou. Chtěla jsem v ní i rodit, ale z té teplé vody se mi udělalo zle a nakonec jsem byla ráda, že jsem mimi povila na lůžku a nemusela nikde přecházet atd. Teď je mi to jedno, na kterým pokoji porodím. Plánuju, že dorazíme tak půl hoinky před a klidně poviju i na chodbě. :lol: Tehdy jsem vyškolená z těhu kurzu s sebou vláčela spoustu zbytečností. Od aromaterapie po nahřívací polštářek, přes diskmena s relaxační hudbou a dokonce i mini větrák protože jak vidíš podle metříku rodila jsem taky ve vedrech. Teď neberu s sebou kromě nějakýho homeo a možná toho polštářku nic :lol:
Někde mám popis porodu sepsaný, když by to někoho kór zajímalo můžu hodit odkaz, pokud ho najdu. Jinak jestli je to stále stejné, tak personál, hlavně Dr. se mezi Bohunicema a Obilňákem točí, takže to si nevybereš.

LIDUŠKO- a na kterém dělala oddělení? Tuhle knížku mám taky rozečtenou, ale myslela jsem, že bude o něčem jiném…

Hemeroidy- jsem si ještě vzpomněla, že tu byla ještě o nich řeč. Tak já jsem přesně ten případ, co si je vytlačil až u porodu :evil: :twisted: Dalo mi na to mastičku a čípky a zlepšilo se to. Ale teď už se zase začínají ozývat, tak jsem si nechala napsat jedny prášky. Jsou na hem. a na snižování otoku. To se po porodu hodí. Doporučila mi je kamoška Dr. Taky je brala.

EVIKULE- chichi. tak já jsem chodila jen párkrát na těhu jogu a musela jsem toho nechat, jak mi to dělalo zle. Ale se Šimonkem jsem chodila pravidelně. No, jsi fakt dobrá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 13:53

Cibulko, jasně, oblečky jen na cestu domů. S tou noční košilí mě to nenapadlo, to je fakt :lol: A nevím, proč nám PA doporučovala župan, když v srpnu a navíc na novoroz. pokoji bude určo vedro.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
25.6.07 17:17

Ahoj holky,

tak jsem vas konecne docetla, zase jsme byli cely vikend pryc a nejak jste se rozepsaly :D Teda dneska je hrozny vedro.

Dopoledne jsme se byly s kamaradkou podivat u jine kamaradky na 14-ti denniho chlapecka. Teda, mne bylo malem do breku. Pri predstave, ze za 2 mesice budu mit takoveho drobecka doma :wink: Je to nadhera a maly je hrozne hodnoucky.

Llidusko, zamestnavatel je povinen Ti drzet misto 3 roky u kazdeho ditete. Je to tak, ze pokud porodis do 3 let veku sveho predchoziho ditete, automaticky mas narok na dalsi 3 roky drzeni mista. A dokonce opet pobiras 28 tydnu materske od zamestnavatele. Ma to presne tak moje kamaradka. Takze si to urcite zjisti, at o neco neprijdes :D

Jinak uz nevim, co jste vsechno psaly, ale ja jsem jeste vubec nezacala prat ani zehlit vybavicku, spoleham na to, ze mala se narodi az ke konci srpna, tak mam jeste casu dost. Ale chtela bych zacit nekdy na zacatku cervence. Uz se na to chystani moc tesim :wink:

Ja jsem po vysoke zacala pracovat v bance, kde jsem prosla ruznymi pozicemi a pracovala tam az doted. Nevim, jak bych se k tak narocne praci vracela z mimi, tak to pak budeme muset nejak vykoumat. Ale to je za dlouho :lol:

Jinak doufam, ze vas pobavim. Manzel meni praci a od 20.8. bude 12 dni na skoleni v Krkonosich, bydlime v Praze :wink: Do toho ted delaji v jeho soucasne praci oslavu 15 let od zalozeni firmy a od 16.8. do 18.8. by mel byt na akci ve Vychodnich Cechach. Asi nepojede na celou dobu, ale chtel by se tam aspon otocit. Je videt, ze nekdo nahore nam pekne preje. Takze nejlepsi termin, kdy bych mela rodit, je 19.8. :D Tak doufam, ze Nelinka si ten datum zapamatuje :wink: Je to vazne sranda, ale rikam si, ze nejak to do nakonec dopadne a nema ted cenu to predem planovat, stejne je to jenom na ni.

Jinak jsem objednana na predporodni kurz s manzelem a do poradny do porodnice. Je to na konci cervence, tak snad neporodim predcasne :D

Jo a abych se pochlubila, tak ja cvicim kazdy tyden uz od 14. tydne. Chodim do tehotenskeho kurzu, kde mame 30 minut cviceni, 10 minut relaxaci a 20 minut tehotenska temata. Ted jsme u kojeni :lol:

Teda, to jsem se rozepsala :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital