Poradna duly
Jana Čurdová
No já doufám, že to poznám. A že nebudu mít úplně rychlý porod. Porodnici mám asi 45 kiláků daleko, takže 40 minut cesta a kdybych to náhodou nepoznala,a myslela si, že to jsou jen poslíčci, tak ať neporodím někde na dálnici.
je ahoj Enko ![]()
ja nesilim..ale uz bych chtela aby se to zastavilo..jak jsem videla ty tvoje fotky tak to je hruza jak mam ten ksicht spuchlej ![]()
ja totiz vcera vecer sla na wc..no a vycuram se a pak zas a zas..no porad me to nejak kapalo…(je to divny to tak tady psat
..proste me prislo ze uz jsem jak stary babicky co neudrzi moc a nebo ze me kape ta voda..tak jsem zas zmatkovala ![]()
tu fotku mi t tam nechce uploadnout..... zeptám se toho mýho, ať to zkusí večer, až přijde z prácce… já jsem takovej antitalent…
![]()
Leni, z toho si nic nedělej… já nosím neustále intimky, protože, jak si kýchnu, tak… no,je to epříjemný, ale dr. říkala, že po porodu to bude zase v poho… já jí věřím…
Peti, podívej se, jakou má ta tvoje fotka velikost. Jestli ty ji nebudeš muset třeba zmenšit.
Lenul, taky se mi to někdy stává. Asi to bude tím, jak nám mimisci tlačí na močák. Já bez intimky teď nedám ani ránu.
jo to se me taky stava nebo kdyz se moc smeju..ale ted to proste delalo jen tak aniz bych neco delala…no trapas
…
NO jo, to jsou ty horší dopady těhu. S tím asi nic nezmůžeš. Já se zase strašně bojím, že se mi udělají hemeroidy. Zatím teda nic, ale když jsem četla, že se můžou udělat i při porodu, jak ženská tak tlačí, tak mě to moc neuklidnilo.
No teda, sotva vyjdu z domu, tak vy se takhle rozkecáte!
Jsem se už mooooc nudila a navíc přišli tchánovci se synovcem pomáhat bourat manžovi ta okna, tak jsem radši odjela k našim, tady je bezpečněji ![]()
Maliník piju už minim. dva měsíce skoro každý den, bylinkový čaje miluju, i manža ![]()
Intimku musím mít taky pořád, ale ne kvůli „ucvrkávání“ ![]()
Peti, tak ji zkus přefotit tím mobilem. Fotky z mobilu to bere v pohodě, nebo zmenši na foťáku rozlišení.
lenul, je to fakt normalni
me se to stavalo taky chce to mit intimku a neboj budes mit pocit ze o tom vsichni vi ale vsichni vedi houby
(muzu dat ty tvoje fotecky se Standou i sem jestli chces a nezapomen ze bylo sileny vedro to jsem byla otekla taky
jen ty jsi tehotna tak otykas vic ale to se pak spravi ![]()
Lenulindo, hezká fokta, moc ti to těhulkovství sluší ![]()
Tak za hoďku asi půjdeme s manžou „na jedno“ na zahrádku. Teda on na pivo, já na džus ![]()