Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
25.6.07 11:43

Hm, tak to jsem fakt ještě nezažila, jen mi tvrdne břicho. Ale ani moje máma poslíčky prý nidky neměla, třeba je to dědičný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.6.07 11:45

ahojky…teda napsaly ste toho dost, musím vás pochválit…

ad hemeroidy…neměla sem…doufám že se mi o5 vyhnou

ad ucvrkávání, nemám, stalo se mi to jen při zátěžáku na cukrovku, kdy jsem jim ten „lektvar“ vrhla do wc, to sem si ucvrkla a bála se pak, jestli to nebyla plodovka…nebyla… :lol: …na to ucvrkávání myslím platí posilovat pánevní dno…sou na to cviky…a taky když čůráte, můžete si to trenovat tím, že proud moči párkrát zastavíte (zadržíte), jenže nedávno sem četla že se to zase nemá dělat…no nevím… :roll:

Patsy já v prvním těhu taky nevěděla co sou to poslíčci…dozvěděla sem se to nedávno sama na sobě…a v prvním těhu mi břicho tvrdlo cca 14 dní před porodem, ted mám tvrdnutí cca od 17tt…

myslím že těch 32° dneska bude… :? …šly sme z obchodu kolem 10té a v kalhotech sem se málem uvařila…

Evi tak at se ti povede kolíbka zkulturnit…já si jí tenkrát taky musela aspon natřít…pak tam stačí hodit mantinel a pár plyšových zvířátek přivázat dokola a je to paráda…jéééé už se zase těším, až tam bude ten voňavej uzlíček štěstí… :P

Luci, grilovačka na balkoně…zase mi děláš chutě!!!…já su dneska na zapíkaných těstovinách a dala sem si poslední sladkost co doma byla…lednák.....a do středy do rána než načůrám do zkumavky nesmím nic…to su zvědavá jestli tam ten cukr bude nebo ne…ve středu jdu na KO…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.6.07 11:48

To já nevím, jestli je to dědičné, řekla bych, že to na to vliv asi nemá. Začínám mít takový pocit, že do mého termínu nevydržím. Nevím čím to je, ale fakt si myslím, že porodím dřív. Teda ne, že by mi to vadilo :lol: Ale ještě min. 3 týdny stejně musím vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.6.07 11:55

NO, Liduš, doufám za tebe, že ten cukr bude OK. Od kamarádek vím, jaký to je sviňstvo. A ledňáčka bych si dala taky, mňam … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 11:55

Lucošku, mě by taky nevadilo, kdybych porodila o dva týdny dřív, v tomhle vedru je každý den k dobru fajn :lol:
Před pár dny jsem se od babičky a tety dozvěděla, že se u nás v rodině rodí jen malá miminka. Nejvíc měl strejda - 3,15kg, to je nejtěžší dítě v naší rodině :lol: :lol: Jsem fakt zvědavá, kolik bude Inna vážit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 11:57

Ach jo, já na sladkým ujíždím pořád, každý den musím mít nějakou sladkost, na testy na cukrovku jsem ani nešla, protože v moči jsem cukr nikdy neměla. Ale už mám 11kg nahoře :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 11:57

Jé, já už jsem tu jako „stálice“, to už jsem toho tolik nakecala :?: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.6.07 12:04

To já budu mít s miminem asi trošku horší. Můj přítel měl sice jen 2,60 , zato já si to vynahradila. Měla jsem 4,05 :! Píšou, že se bere v potaz, kolik vážila maminka, takže se trošku děsím. I mí bráši měli něco lehce pod 4 kila, nejmíň myslím 3,5. Uvidíme, co ze mě vyleze za cvalíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
25.6.07 12:09

Tak jsem se naobědvala (jen jsem si ohřála syrečkovou sekanou s celozrnným rohlíkem, zelenina,acido :oops: ) a jdu si nachvilu schrupnout (to se mi na pobytu doma fááákt líbí :pankac: ).Ve čtvrt na tři odjíždím na to cvičení a vrátím se až o půl sedmý. Doufám, že zas nebudete kecat, když já nebudu. :nevim: Jo,koupila jsem krásný zvířátkový nášivky na závěsy do budoucího pokojíku(celkem 230kč :! :-( ), pár knoflíčků, ale ubrousky žádný pěkný, tak asi nakoupím na MMB. Teď ale dobrou… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.6.07 12:11

tak já měla 3,20, Richard neví kolik vážil…ani jeho otec si to už nepamatuje, a Ríša vážil 2,85, takže doufám že Niky bude ten průměr…okolo 3kg… :lol: …

nějak nestíhám…ještě řeším s kamoškou jak to ted budu mít finančně…27.6. nastupuju na mateřskou, jenže pobírám Rodičák, kterej mi seberou a budu brát jen mateřskou, jenže ta byla nižší než 7500 co je ted rodičák…nejspíš to bude doplácet sociálka…no mám z toho hlavu jak kopačák.....chjo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.6.07 12:11

Evikul, obídek by mi taky bodnul :lol: Aspoň že máš něco. Máš ještě chvilku čas, tak to stihneš, neboj. Teď si hezky schrupni, ať jsi na odpolko odpočatá. Tak brou brou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 12:12

Lucošku, já měla taky 2.60, i můj bratránek :lol:
Evikule, obdivuju, že ještě chodíš cvičit :! Já mám doma dvd Kynychovou, ale v těhle vedrech na to cvíčo prostě nemám, jen si každý den dám takovou strčingovou sestavičku, ale to je asij en 6 minut :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
25.6.07 12:14

Liduš, já se už teď hrozím toho, až budu s mimi obíhat úřady a škemrat o nějaké přídavky nebo co. Nesnáším tu úředničinu, a stejně ti nakonec přiznají jen nějaký drobák. budu to pak muset pořešit se švagrovkou, ta v tom umí chodit. Ale už teď je mi z toho zle :-( :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
25.6.07 12:21

Holky já mám štěstí, že mám sociálku a všechny úřady (kromě zdr. pojišťovny) v Rosicích (2km od nás), takže si tam v pohodě zajedu autim a ještě mě má na starosti mamka mojí spolužačky ze základky, je strašně milá a ochotná, že se k ní vždycky spíš těším :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
25.6.07 12:21

Eviku taky smekám že se ti chce do těhucvíča…mě se ted nechce vůbec hýbat…

a ty Patsy aspon že těch 6 minut denně…to já tak max běhám za Ríšou…a to už ani ne…už má pud sebezáchovy, tak stačí jen zařvat, když něco…hihi…

hmmm ty úřady mě fakt deptaj…ještě když nemám hlídání a všude musím brát Ríšu sebou…

sem si vzpoměla že ste tady řešili řízení auta…nejrači bych už neřídila, ale nic jinýho mě nezbývá…když se potřebuju dostat k Dr. …ted budu dojíždět na monitor do Brna…(přes 30km) a když si představím že bych jinak musela vlakem, busem, šalinou, tak rači to auto…nejspíš budu řídit až do úplnýho konce…

napadlo mě, kdy ste poprvý pocítily touhu mít mimino??? a jak dlouho ste se o něj snažily…já chtěla mimi ve 20ti…povedlo se hned..(Ríša) a ted sem Richarda ukecávala znovu.....prostě ten pocit že v srdíčku je ještě místo pro jednoho lumpíka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí