Poradna duly
Jana Čurdová
mně se začlo dělat taky až dýl..... ale je to hrůza..... já jsem za ten tejden doma tak unuděná… ona mi dr. totiž vůbec nenapsala vycházky a já trčím doma, budu jí to zejtra muset vysvětlit.....
Já jsem byla po obědě nějaká unavená, chtěla jsem si trochu pospat, ale nepodařilo se mi usnout, tak jsem taky umyla koupelnu, záchody (máme dva), zametla a vytřela země. Ještě bych měla utřít prach, ale to už bych po sobě chtěla moc ![]()
Jsem na tom Liduško stejně, taky bych nejradši někam jela, ale autem je to na prd, je moc vedro, na slunce taky nemůžu, nedělá mi dobře, takže k vodě to nehrozí. Jsem byla zvyklá, že vždycky v tomhle počasí jsme s manžou sedli na motorku a jeli se někam koupat a letos jsem pořád zalezlá doma, chjo
Ale co se dá dělat, pro miminko všechno a příští rok se budu celý léto válet s malou v Rosicích na koupališti, ale musím nejdřív hezky zhubnout do plavek ![]()
Peťulko, já byla na neschopence 4 měsíce (kvůli migrénám), moje gyn. dr. mi odmítla napsat vycházky, tak jsem se na to prostě vyprdla a chodila a jezdila si skoro každý den k našim nebo za kámoškama, na nákupy a nikdy kontrola nepřišla. Jsem fakt ráda, že jsem neseděla doma za oknem a nečíhala na kontrolu, protože to by manža měl doma se mnou peklo. Byla bych pěkně protivná a zdepkovaná. Radím ti, kašli na kontrolu, stejně na těhotný nechoděj.
Peti, s Ríšou sem byla od 20tt na neschopence a taky sem z toho měla lufty a nikdy nepřišla kontrola…vykašli se na to…a kdyby náhodou přišla tak se vždycky můžeš domluvit s Dr. že jsi jakože byla u ní nebo tak něco…takže klid…
Patsy je to fakt humáč…poslední měsíc a ještě v tomhle počásku.....cožpak o to, ted je celkem snesitelně, ale ty 30tky co ted byly mě mučily…fakt nezbývá nic jinýho než sedět u PC nebo čučet na TV, nebo si číst, luštit sudoku, či křížovky, sem tam něco poklidit, ale z toho tvrdne to bříško, fakt ......ještě že je to jen v neděli a pak se můžu zase „rozčilovat“ s Ríšou, že málo papá, že nechce spinkat, že se čůrá na nočníček a né na schody, krmit koníčky suchým chlebem se kterým mě doma dělá akorát čurbes…no jo…ještě měsíc to musíme vydržet…pak se nudit určitě nebudeme!!!!.....
se zrovna čučím na kočárky…ti tchánovci mi ho zase slibují, prej v úterý a že tchýně už dneska žehlí pidi věcičky na holčičku, že toho nakoupily plnou krabici…no já su natěšená jak Ríša na lízátko…fakt su děsně zvědavá jak bude vypadat ten kočárek, a hrozně moc se těším na ty pidi věcičky co tchýně nakouopila…jéje…už at je to úterý.....tak si ted dělám „chutě“ a čučím na kočárky…musím říct že se mi začínají hrozně líbit kočárky Růžový panter…doufám že to co přivezou bude na takovej styl… ![]()
Hojek,
tak mám chvilku čas, tak se jdu na vás podívat. Jste tu doufám ještě někdo? Nějak se teď nudím, přítel šel na trénink a já nemám co dělat. Tak se cpu třešňovou bublaninou, mňam … doufám, že mi z toho nebude blbě.
Peťulko, o ty vycházky si řekni a když ti je nenapíše, tak na to prď. Já jsem na nem. taky od nějakého 3 měsíce a nikdy na mě nikdo nepřišel, ani na žádnou mojí těhu kamarádku. A stejně, za pár dní už půjdeš na mateřskou, takže to neřeš a klidně běž ven.
Já jsem raději doma, ty vedra mi nedělají dobře a stejně se pořád cítím tak nějak divně. Zdá se mi, že mě všechno bolí, jsem strašně unavená, už bych to chtěla mít docela za sebou.
Holky, už jste některá začala pít ten maliník? Už ho mám nasušený, ale nějak se mi do něj nechce. Prý je hnusný a hořký ![]()
Liduš, teď jsem se kukala na ty kočárky, které jsi zmínila a musím uznat, že vypadají moc hezky. Snad se tchýně trefí. Se máš, že ti doveze tolik oblečků pro Niky a už i vyžehlené.
ahojky Lucinko…
maliník ani v plánu nemám …bylinkový čaje nemusím…už ted se připravuju na ten hnusenej fenyklovej…ale další věc mě napadla (takže nemám úplně všechno jak se furt chlubím)…zkusím zakoupit v lékárně ten čajík od Hippu na bolavé bříško a začnu ho cpát miminu…Ríša mi ho tenkrát absolutně odmítal…
…tak třeba bude Niky rozumější… ![]()
jak vidíš, taky se tady děsně nudíme… ![]()
a bublaninu… a ještě třešňovou......to mi ted chybí ke spokojenosti…ufff, teda ty jsi mi ale udělala chutě!!!…
Luci, jen doufám že kupovaly rozumě ve větších velikostech, v těch nejmenších toho už mám celkem dost…od každý velikosti cca 10 kousků od všeho (dupačky, bodýnka…) až do velikosti 68…tak jen doufám že bude i něco většího…ted se zase kochám na MMB těma úžasnejma ryflíkama pro holčičky, a ty úžasný tričenka…jéééé já se táááák těším, až si budu strojit Niky…malýho frajera už doma mám.....úplně si jí živě představuju v Ríšových letech, jak bude krásně nastrojená, s culíčkama, jéje…
![]()
Hmm, tak teda nevím. Já jsem na bylinkový čaje zvyklá, a fenyklový mi vždycky krásně voněl, takže by problém být neměl. Asi zkusím ten maliník a napíšu jaký je. Niky bude určitě hodnější, holčičky tolik problémů s bříškem nemají, to spíš u chlapečků. Aspoň jsem to tak slyšela. Ale prevence je důležitá, takže fenyklovýmu čaji zdar. A čaje od Hippu jsou prý dobrý.
Já si s tou bublaninou dělala chutě už dlouho. Ale neměla jsem třešně
Ale včera jsme byli u známých na zahradě, tak jsem zaúkolova Víťu, a ten chudák trhal a trhal ..... snědla jsem jich asi 2 kila tam a ještě velký sáček na doma. Se divím, že jsem se z toho neposr …
![]()
A teď mi ještě dovezli naši plný kyblík srdcovek, tak mé srdéčko jen plesá štěstím
![]()
Buď se s ní domluvím nebo se na to vyprdnu… Přítel má totiž celej příští týden dovču, tak jsme chtěli jet za rodinama… U něj o mimi ještě nikdo neví, tak už by bylo na čase, navíc moje máma je na prášky, že to nemůže nikomu říct.....
![]()
Liduš, doufám i za tebe, že bude rozumná a nakoupí větší velikost. Já mám už teď hrůzu z toho, co za velikost mi budou nosit kámošky až se malé narodí. Se máš, taky bych se tak ráda vyžívala ve shánění oblečků na holčičku. Že já si to taky nenechala říct, co to bude. Ale ne, nevadí, já si počkám a pak si to užiju o to víc.
Peťulko, fakt se na to vyprdni a normálně jeď i kdyby ti ty vycházky nenapsala. Přeci nebudeš sedět doma, ještě když má přítel dovču. A japato, že jste vašim zakázali to říct? Se nedivím, že je tvoje mamča na prášky. Jak já to řekla mojí, tak to hned byla každýmu vyslepičit, volala asi přes hodinu celé naší rodině. A jakou z toho měla radost.
Luci teda ty si dáváš do nosu…pak teda písni, jak ti maliník šmakuje…jo a čaje Hipp mám odzkoušený…sou OK…
takhle nějak si představuju Niky, jen s tím rozdílem, že bude mít hnědý rovný vlásky, jako Ríšánek… ![]()
http://img4.mimibazar.cz/…a6280121.jpg
Peti ty mi teda dáváš.....prvně to neví tvoje rodina, ted to zase neví jeho rodina.....tvoje máma to nesmí nikomu říct…proč vlastně??? se za to stydíš nebo co??? vždyt je to nádhera…
úplně jednoduše..... pocházíme ze stejnýho maloměsta a tam se nic neutají… a když jsme to konečně řekli u nás, nemohli jsme to říct u nich, protože jeho mamka byla na dovče v Římě…
Niky bude fakt úžasná…
Luci, vydržať........určitě se v tom vyžiješ, at to bude kluk či holčička…já se na Ríšovi taky v celku vyřádila…a když někam jedeme, tak je z něj farjer úplnej…a když sme doma tak musí mít taky frajerský aspon tepláčky…do takovejch příšerností co oblíká třeba kamoška malou (věci ještě po ní, takový ty komunistický) to bych na Ríšu prostě neoblíkla…