Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3845
22.6.07 12:29

zrovna tady nervím nad ještě nespícím zlobícím Ríšou a tvoje „miminko“ mi aspon způsobilo na pár sekund úsměv na rtech.....bože já toho smrada přetrhnu jak hada......chjo…já chci alespon jedno dítě hodný!!!!!! (slyšíš Niky???)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
22.6.07 12:49

Ahoj.

LIDUŠKO- to já zase nechci, aby to druhý bylo hodný. Ale teda zase né, aby bylo zlobivý na nějakou diagnozu. Se bojím, že bych mu nechtěně mohla nevědomky třeba nadržovat atd. nebo, že bych se mu nemusela věnoovat tolik jako Šimonkovi. Asi jsem divná, ale já si přeju přiměřeně zlobivý dítě :lol: :lol: Jinak jsi se tuším ptala na tu hyperaktivitu…tak může být sama o sobě nebo s poruchou pozornosti nebo ještě dalšíma přidruženýma poruchama…teda pokud už je to fakt na diagnozu.

Držte mi pěsti- jdu uspávat. Šimonek má teď zase málo spací období, tak jsem nevyspalá jak čert. Včera usnul kolem 22.10 a před 4.30 už byl vzhůru a že jdeme skládat puzzle :lol:

Nemám dočteno, tak se budu snažit to dohnat, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
22.6.07 12:53

Ahoj holky,
tak nam ted 2 dny vubec nefungoval intenet :cry: Ale koukam, ze jsem o nic moc tady neprisla :D
Mne bricho pri bource zatim netvrdne, ale vcera zrovna pri te bource a krupobiti jsem jela tramvaji a nemela jsem vubec dobry pocit 8O
Tento tyden jsem se objednala na predporodni kurz pro maminky a hlavne tatinky do porodnice a taky do poradny do porodnice. Oboji mam az na 30.7., tak snad do te doby neporodim :lol:
Rano mi privezla posta objednanou autosedacku, sehnala jsem ji o 500 kc levneji nez je standarne nabizena na internetu, tak mam velikou radost. Je krasne cervenoucka, koukejte :lol:
http://www.maxi-cosi.cz/…an-spice.jpg /> Vecer jedeme na postu pro dalsi zasilku - matraci a kolotoc nad postylku - je vazne promakanej :wink:
 http://www.bejbycentrum.cz/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
22.6.07 13:30

Cibulko tak co uspávání???…u nás dneska bída s nouzí…je to tady!!!!…Ríša mi po hodině a půl přemlouvání neusnul…dokonce mi ruply nervy a dostal na zadek…bojím že už mi přestane odpoledne spát úplně…chjo… a zrovna dneska bych si dala 20 s ním.....teda Šimonek je taky spáč koukám… :? …jasně že bych nechtěla úplnýho andílka, ale když mě Ríša zlobí tak to tak říkám…že chci aspon jedno dítě hodný......ale kdyby nezlobil, tak ani nevím že ho mám, žejo…

Klaudul, parádní sedačka…Maxi Cosi je super značka…vajíčko mám sice Chicco, ale tu větší pro Ríšu už Maxi Cosi a kdybych měla kupovat vajíčko, do jiné značky bych nešla… :wink: .....tak držím pěsti at vydržíš aspon do toho předporodního kurzu… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
22.6.07 15:21

Ahojky, dneska zase jen v rychlosti. Jsem unavená jako kotě. Od půl sedmé nespím, protože začali dělat fasádu a vrtají zrovna naše patro a stranu, kde máme ložnici. Je to hrůza, je to jako kdyby mi vrtali hned vedle ucha. A taky začali stavět lešení i kolem antény na net, takže vás asi brzo opustím :cry: :cry: Jinak jsem začala konečně žehlit pidi věcičky. Ale že to dalo zabrat, uff, ještě že to mám už hotové. Teď jen naskládat do skříněk.
Cítím se jakžtakž fajn, ale mimís mě pořád tak strašně kope, že kolikrát nevím co mám dělat, jak to zabolí. Taky mi zase začlo tvrdnout břicho. Ne sice moc, ale tvrdne :?
Nic jsem ani nestačila dočíst, takže kdo půjde na KO držím palečky a kdo byl, tak doufám, že je v pořádku. Holky opatrujte se, máme to už za pár. Já se jdu natáhnout, mám toho pro dnešek dost. Tak pa pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
22.6.07 19:14

Teeda, tak mám takový pocit, že z těch pěti a půl, co nás tady bylo, zbudou vzhledem k problémům s netem tak možná ty tři a půl. :cry: Mohl by se k nám ještě někdo přidat. Já jsem i přemýšlela, že bych se napůl(samozřejmě) zapojila do zářijňátek, protože mám termín až na konci a vy už všechny budete mít mimi a já nic. :? A stíhat naši diskuzi momentálně tolik času nezabírá. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
23.6.07 09:26

Evi máš pravdu, je nás tady opravdu pomálu a kdybych to tady nečetla každej den, tak bych i za týden nepřítomnosti snad věděla o čem je řeč…jestli se chceš zapojit i jinam, tak musíš přísahat, že nás nebudeš zanedbávat…jasný?!!!!!

Luci, tak snad bude fasáda co nejdřív hotová a ty budeš zase on-line.....a kdyby to trvalo moc dlouho tak existují internet kavárny… :wink:

já už mám dneska za sebou žehlení šílené hromady prádla, seděla sem nad tím od půl 8.....kluci se mi někam zdejchly autem, tak sem stihla v klidu dát vařit oběd a ještě nakukuju sem.....

Malá mě poslední dobou skoro nekope…spíš se tam jen převaluje, chudinka moje malinká, už tam má asi málo místa…a ještě málo plodovky…třeba se jí bude chtít na svět dřív…to by mi bodlo…ale zase né moc brzo…

zjistila sem, že má Ríša pomálu triček s kr. rukávem…tak jdu omrknout MMB, už sem tam dlouho nebyla…je to poznat na rodinném rozpočtu…hihi…

tak pááá a piště ženský kruciš…!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
23.6.07 11:03

Tak dneska začínám oficiálně 9. měsíc :D Uteklo to strašně rychle a doufám, že i ten poslední měsíc a kousek povalí stejným tempem :D
Dneska odpo se chystáme na prohlídku nemocnice, už se tam těším :lol: Přiznám se, že celkem chodím a přispívám na čtyři diskuse, jedna by mi fakt nestačila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
23.6.07 11:05

Klaudule, ta autosedačka je nejen fakt krásná, ale i to nebezpečnější, co jste mohli pro malou vybrat. Myslím, že se umístila mezi prvníma ve všech testech.
My budeme mít půjčenou od manžovýho bratránka po jednom dítěti, ani ještě nevím, co je to za značku :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
23.6.07 13:06

Ahojky holky,
Liduš, taky doufám, že to dodělají co nejdřív, jinak se asi doma unudím. Na netu jsem skoro pořád. Když nejsem tady, tak pořád něco sháním a zjišťuju. Já budu jako bez ruky. Budu muset semo tamo skáknout do té kavárny, nic jinýho mi nezbývá. Jo, a já žehlila včera, zabralo mi to asi 3 hodiny. Ani jsem nevěděla, že mám tolik věciček pro mimi :lol: :lol:

Klaudul, sedačka moc krásná. Mimískovi se v ní bude určitě moc líbit. Já sice nemám značkovou (teda aspoň né tak známou), ale mi stejně asi moc jezdit po výletech nebudeme, tak doufám, že to taky vydržíme.

Patsy, tak gratuluju ke vstupu do posledního měsíce :potlesk: :srdce:. Jak se cítíš? Za chvilku budeš mít mimi u sebe. Já už se nemůžu dočkat, až toho drobka budu držet v náručí. Ať ti prohlídka porodky dopadne dobře, já jsem byla nadšená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.6.07 13:45

Ahoj, tak jsem zpět z HK a půjdu si dáchnout. Naštěstí je počasí docela solidní, tak to šlo. Odpoledne se asi vrhnu na praní mimi věciček. Nesehnala jsem dnes ještě vše, ale už mi chybí jen ta přebalovací podložka, rychlozavinovačka, osušky, pláštěnka na kočárek(i když nevím, jestli je potřeba), nějaká malá mikinka a asi i nějaký lepší dupajdy nebo kaťata do porodnice. Zbytek uvidím za provozu. :dance: Jo a matrace, postýlka a fusak je ještě na našich. 8) http://nagasaki.webz.cz/ZVIRA~48.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.6.07 14:21

:pocitac: Nějak mě ty gify zlobí, vám ta želvička z mýho příspěvku tancuje?U mě na obrazovce se zasekla :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
23.6.07 14:45

Evi, želvička mi tancuje… :wink: …a su lepší, chybí mi jen lahvičky Avent na čaj, popř. na mlíčko…(celkem chci koupit 2 pro strýčka příhodu).....tašku mám zbalenou komplet, jen tam hodit pantofle až to na mě příjde…hihi…no tetokráte su vzorná…

Luci 3 hodiny jsi žehlila jen to pro mimčo??? 8O .....tak to máš fakt hromadu…

já tady na emimi navštěvuju jen tuhle diskusi a pak deníček Jarnulek, jo a šmíruju červen a červenec, jestli tam náhodou někdo nerodí nebo tak… :oops:

Patsy tak at se vám porodnice líbí…pak dej vědět co ty na to…a taky se připojuju ke gratulaci posledního měsíce…ale nějak sem myslela že je to až od 35+1???…no to je jedno.....hlavně se opatruj…

normálně mě dneska svědí břicho jak blázen…už nevím co s tím…nevíte jestli to nemůže mít něco společnýho s tím cukerm v moči??? někde sem slyšela že při cukrovce může svědit tělo.....achjo…snad to nic není…ale to sladký musím fakt omezit…sežeru to co je doma a víc už nekupuju.....nesmím!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
23.6.07 16:17

Ahoj holky..

tak na zehleni mimi vecicek se chystam dneska..taky toho mam peknej kopec..

Brisko me ted nejak tvrdne ciim dal casteji..predtim vubec a ted je to parkrat denne..tak si as v pondeli zavolam doktorce jestli si nemam brat vic toho magnezka..beru 3 denne

Klaudulko autosedacka je moc pekna :).ja mam tuhle

http://www.klokanek-online.cz/shopimage.php?…

Evikulko s tim terminem jsme na tom skoro stejne..holky uz budou mit mimisky doma a my tu zustaneme samy dve :)..ale treba Misa vykoukne driv..

Vcera v noci me tak strasne kopala ze jsem nemohla vubec spat..a ted pres den se jen sem tam nejak prevali..obludka mala..asi budeme mit nocni miminko…no to mam teda radost :) snad se ji to brzo otoci..

holky kdy mate v planu nachystat postylku??? ja ji teda jeste ani nemam koupenou ..ale jen tak abych vedela jak moc na to spichat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
23.6.07 16:31

Tak jsem si na hoďku a půl schrupla a bylo to bájo. :potlesk: Teď se ještě trošku prohrabu netem a pak jdu prát pidivěci, těším se. Včera jsem začla předporodní (něco jako předvánoční)úklid v kuchyni, tak to tam pak budu muset jít dobouchat a večer mne taky čeká žehlení. :poblion: Plný koš (ne pro mimi, Lliduško, :lol: naše oblečení).
Jo,Lliduško,nebo někdo „zkušenější“, jelikož mám kočár z druhé ruky, nemám plné příslušenství-mám si dokupovat tu pláštěnku??? Abych ji nevytáhla dvakrát a pak nezaložila do skříně. Jo a lahvičky zatím nemám a mít nebudu, až za provozu. Pořád jsem si nechala i klíče od lékárny :oops: , tak si pro ni můžu v krizi kdykoli skočit. :wink:
Leni, postýlku už bych si i nachystala, jenže nejdřív ji chce taťka přelakovat a v tom je ten zádrhel… :roll: taťulda je strašně vytížený…snad to do porodu stihne. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí