Poradna duly
Jana Čurdová
Lucošku, já právě po cestě z toho Slovenska málem ![]()
Cesta trvala 6 hodin, to bylo docela náročný, ale stálo to za to
Moc to s tím úklidem nepřeháněj ![]()
Tak to já bych zvracela odušu. Mě stačí, když jedeme k nám a to je cesta na 10 minut. Rozdýchávám to u otevřenýho okýnka. Kdyby mě někdo viděl, tak si myslí, že jsem padlá na hlavu
Je fajn, že jste si poslední dovču užili. My už to asi nestihnem. Teď bych to už asi neriskla a dřív jaksi nebyl čas. Vynahradíme si to příští rok. Neboj, s tím úklidem jsem už přestala.
To je jasný, to teď už bych taky nikam nejela, jsem ráda, že jsem zalezlá doma
A příští rok se chystáme v září do zase do Chorvatska, to bude mít malá tak 13měsíců
Chtěli bysme koupit nebo půjčit obytný přívěs, manžovi se nechce do apartmánu a mě zase pod stan. Přeci jenom s tak malým dítětem…
Taky bych nejraději do Chorvatska, uvidíme jak náš táta. Když neklapne chorvatsko, tak pojedeme asi na slovensko do termálek. Byli jsme tam už minulý rok a bylo to tam úžasné. Uvidíme jak na tom bude mimi a taky podle penízků. Já jsem teď taky ráda, že jsem doma. V takových pařácích se nedá být venku, aspoň teda já ne.
Jo, a zítra se jdu podívat do té porodky
. Jsem zvědavá a moc se těším. Sestříčka byla po telefonu strašně příjemná, tak doufám, že tam jsou všechny takové a ujmou se mě.
no vidíte a já zítra budu absolvovat kolečko po Kuřimě s prababičkou, která dneska bere důchod a bude ho chtít roztočit v místních supermarketech (Albert, Plus, Lídl)…chjo, vůbec se mi nechce, je to na celý dopoledne, děláme to tak každej měsíc po jejím důchodu, ona si napakuje mražák a nakoupí toho hodně Ríšovi, ale asi jí budu muset říct že už je to naposledy co tohle dělám…příští měsíc už fakt ne!!!…
a v pařáku stejně ven musím, jinak by mě Ríša usatonil…naštěstí dneska sme se domluvily s kamoškou a budeme u ní na návštěvě…pro změnu budou naši klukánkové dělat bordel tam…hihi…aspon něco…
tý jo to vypadá tak bezvadně…„do porodu zbývá 48 dní“.....to už je chvilička, ale když se řekne „ještě měsíc a půl“, tak už mi to tak symatický není…když si představím, že za měsíc touhle dobou tady budu ještě sedět s pupkem a kdoví jestli nebudu přenášet…to by bylo dalších 14 dní navíc…chjo…tak nějak závidím červňátkám 2007, když je furt šmíruju…
asi mám depinu či co…
My jsme taky uvažovali nad termálkama, ale manža je spíš pro aktivní verzi dovolené, v Chorvatsku je pořád na surfu, dělá windsurfing a na normální dovolenou bych ho asi nedostala.
Liduško, ty to máš oproti nám prvotěhulím o dost těžší, o Ríšu se prostě postarat musíš. To já jsem skoro celý den na netu nebo před tv, něco uvařím, pak si schrupnu, jdu třeba nakoupit nebo k našim nebo za kámoškou, je to vlastně docela dobrá flákárna
![]()
Patsy no jasně…já když byla těhu poprvý, tak sem taky nedělala nic jinýho než že sem se válela před Tv, sem tam nějaká prochajda ve sněhu, návštěvy kamošek, .....hold ted je to o dost jiný, tím že sou vedra a já celá otíkám jak buřt, tím že se po ránu musím honit po zahradě se stříkací pistolkou v ruce se psem a prckem, ale je to kouzelný, když jde Ríša po obědě spát a říká „boc mami, boc mimiko“…jako že doboru noc mami, doboru noc miminko, dá pusinku mě, pohladí bříško, malá mě trochu víc kopne tak že řeknu „au“ a on hned letí že „fuka“…pofouká bříško.....nakukuje do cizích kočárků, má to prostě 2 stránky…z jedné strany hrozně náročný a vysilující a z druhé strany bych neměnila s žádnou z vás, co se můžete natáhnout do postele kdykoliv chcete…už to mám prostě za sebou a ted je to o to hezčí…
Liduško, to je krásný
Úplně jsi mě dojala, to věřím, že to musí být zase úpně o něčem jiným! ![]()
ahojky
,
dalmi díky. no častějš tu teď být můžu, ale stejně mě moc nebaví sedět u pc, takže to asi o moc lepší než doteď nebude
![]()
dneska jsme byli na kontrole. pupíček už má 1500 gr a 40 cm a vegetí už si hlavičkou dolů
na utz na nás ukázkově vyplazoval jazyk ![]()
Lenysku , gratuluji ke KO!
Patsy, moc pěkný fotky, sluší ti to moc! Ty šatičky jsou moc krásný, já když takový vidím, tak bych hned nakupovala, ale na kluky toho moc není ![]()
Ahojky holky,já dnes po odběru,tak snad dobrý,jen to vstávání mě nějak zmohlo…
Patsy hezký fotečky a máme stejný šatky,jak máš ty s fialovýma kolečkama,já vyhrála na mimiaukci včera uplně stejný,jen se zelenýma ![]()
Mišpul to máš pravdu,že na kluky toho moc není a co si pamatuju,tak po čase mi na malým začala vadit modrá barva,protože bylo vše do modra,tak jsem ho navlíkala do červené…
Liduško taky tak vzpomínám jaký to bylo když jsem čekala malýho,já si ted ten pupík užívám jen večer,když lehnu k tv,dnes mi na něj malý lepil samolepky
… …no a jinak se dohadujem jestli to bude Annička nebo Zuzanka,dnes mi dali papír na vyplnění jména,tak dikuse doma zase ožila…
Letím něco dělat,ikdyž mám šílenou lenoru,tak zatím papa…Magda
Mispul, vidíš, a já chtěla kluka Teď ujíždím na těch holčičích věcičkách ![]()
Sedmo, ty šaty jsou na léto super, takový lehoučký ![]()