Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
20.6.07 17:21

Jo a zítra budu natírat přebalovací pult na hnědo, koupila jsem ho i s přebal. podložkou na mimibazaru od jedné paní za pětistovku, je trochu vyžilejší, ale za ty prachy. Až ho natřu, bude jako nový :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
20.6.07 19:10

ahojky…

Patsy a čím to budeš natírat??? bacha, je to pro mimi!!!!…myslím že by jsi pro to měla mít spešl barvu bez nějakejch těch toulenů nebo co to tam je…prostě vhodný pro mimi…je to něco jako kdybys chtěla natírat dětskou postýlku......(to jen tip)

Luci, to su ráda i za tebe, z toho tvýho komentu je úplně vidět tvoje nadšení…

Dalmi bacha na akvárko, víš jak to dopadlo minule, když jsi se pustila do křížku s akvárkem…a super, že jsi přišla na návod úspěšného spánku…nejspíš to začnu praktikovat na syna…ten mi poslední tejden dělá před usnutím večer šílený scény, že rozhodně spinkat nechce a usíná nejdřív v půl 10 s řevem…normálně chodil v 8 nebo v půl 9… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
20.6.07 19:21

Liduško, natírat by se nemělo třeba pár dní před tím, než s tím bude mimčo ve styku, myslím, že pokud to je měsíc a půl dopředu, tak to vyčuchne a pokládat se bude na přebalovací podložku, ne na to natřený dřevo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
20.6.07 19:45

Jsem zpět z Boskovic a jsem uvařená…snad se mi Ládík v plodovce neuvařil. Hrůza a to zítra jedem do Prahy mamce na promoci,uff. :-( Ale má aspoň pršet, tak to snad bude o něco lepší. Návštěva byla moc fajn a maminka Doubravka s Kačenkou jsou úplně vzorový. Taky bych to tak chtěla mít. Akorát nás trochu vyděsila, co všechno teď kvůli kojení nejí, protože to malé nedělá dobře. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
21.6.07 12:02

ahojky…dneska první??? jak to??…kde se flákáte ženský???

Patsy ok, jen sem na to chtěla upozornit…asi paní opatrná nebo co… :lol:

Eviku, teda ty cestuješ jak o život…a to píšou v chytrých knihách, že bysme se v tomhle období měly vyvarovat delšímu cestování, páč otřesy můžou dráždit dělohu......no zase ta paní opatrná… :oops: …hlavně na sebe dávej pozor…

jo a ty jsi nevěděla že kůli kojení nesmíš třeba cibuli, luštěniny, zelí, no je toho moc, zrovna mě toho víc nenapadá, ale jednu dobu sem byla fakt jen na rohlíkách a fenyklovým čaji, jak to Ríšovi všechno dělalo zle, ale ta doba trvala jen pár týdnů, pak se s tím vypořádal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
21.6.07 12:19

Ahojky všem......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.6.07 13:40

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky 

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna)

Dlouho se neukazaly :cry: (JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
21.6.07 13:42

holky hazim seznamek.nevim kdy mi odpoji zdenda pc,tak jsem ho radsi hodila.nevim jak dlouho budu bez pocitace,ale v nedely uz by jsme to snad mely mit vse hotovy,tak kdybych se uz neukazala,tak se vsechny opatruj te a pohlad te briska a jeste zadny rodeni :! :!
kdyby se u nas neco stalo,tak napisu lenulce na mobil.
tak papa :cry: bude se mi styskat.
vecer jeste nez to odpoji nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
21.6.07 19:44

Tak jsem zpět i z Prahy, teplo hnus :-( Včera jsem si přivezla z Boskovic i vlka-a to na to vůbec netrpím, tak jsem dnes jela napatlaná bílou Imazol pastou jak miminko s opruzenou prdýlkou :lol: Musím říct, že mi dnes po cestě zpět z Prahy tvrdlo břicho(jeli jsme bouřkou). Chtěla jsem zítra jet do Hradce Králové(je tam prý nějaký fajn mimisekáč),ale asi to radši nechám na sobotu a zítra budu „odpočívat“ ve Třebové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
21.6.07 21:19

Cau holky..jak se mate?? dneska tu teda nikdo moc nebyl …

me dneska tvrdlo bricho..jak byli ty bourky :(

jdu spat tak to snad v nnoci bude lepsi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
22.6.07 06:26

Ahojky holky…taky se přidávám k tvrdnoucím bříškům…
Dalmi at to rychle zvládnete!!A ty nic nedělej,já včera musela s manžou nosit části kuchyně,bylo to těžší a večer jsem to pěkně cítila…
Evi ty jsi taky pěkná cestovatelka,já myslela,že padnu i bez cestování…vše mám hezky nateklé a mám jen 2 žabky co obuju,kdyby byla zima,tak asi chodím bosa…
Patsy ty šatky mají super matroš…ale stejně je mám tip top…a ten výstřich :oops: ,ale dnes je prubnu k dr…a zase jsem zapoměla na první ranní moč na ko…se z toho picnu,hlavně,že jsem na to ráno myslela…
Tak holky nevím jak se sem ted dostanu,protože nás čeká náročný víkend…obkládat musíme sami,protože jsme nikoho nesehnali a ještě si jedeme pro nový autí,tak to bude jedna z příjemných věcí na konci týdne…podlahy nemáme ještě hotový protože si to podlahář špatně spočítal a chybý mu dva balíky plovoučky a to je na objednávku…příští týden nás čekají okna a dodělání elektřiny a dnes už budem hajat ve svý postýýlce…tak pááá a hezký víkend…M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
22.6.07 11:36

Teda Sedmo, to musí být hodně náročný, taková rekonstrukce v osmým měsíci, já jsem si to prožila před pár měsíci, včera jsme ještě dolaďovali obývák, ale už to v cajku. A okna nás taky čekají, asi příští víkend, ale to půjde mimo mě, nehodlám se nijak angažovat 8)
Dneska jsem v zelenině neodolala a koupila meloun, byl móc dobrej :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
22.6.07 12:02

ahojky…

teda moc ste toho nenapsaly…asi chcete aby toho Dalmi nemusela tolik číst než se zase připojí co…??? :lol:

zajímavý…vždycky tady píšu, že při bouřce tvrdne břicho mě a včera tady proběhly 2 a já se cítila báječně…sice před bouřkou mi z toho dusna bylo na umření, ale jak přišel slejvák, tak sem mohla lesy kácet…tvrdnutí veškerý žádný, jen večer si to to břicho asi chtělo vynahradit a před usnutím sem sprintovala pro magnezko do kuchyně abych náhodou v noci nezačala rodit…a ted mi tady většina píšete, že při buřině tvrdlo bříško…fakt dobej obrat… :wink:

Evi máš recht, už prosímtě to cestování omez (jako bych to „neříkala“), nechej si to tak na 38tt…to už by šlo ne???

Sedmo, tak se pochlub jaký autí ste koupily a moc se nepřepínej…ten podlahář teda naštval co???…hlavně že ses tady nad ním minule tak rozplývala…uličník jeden!!!

posledná dobou sem se nějak moc rozjela na sladkým…(oplatečky, čokoládky, bonbonky) a to mám poslední 3 ko u Dr. v moči cukr…sice v krvi není, ale i tak…dneska sem se řízla do prstu a mým zvykem je vrazit si pořezanej prst do pusy…no přišlo mi, že mám nějakou sladkou krev…tak sem si to sladký zakázala, ale to je snad droga nebo co…vím že mám v baru tatranky, říkám si „nemysly na ně, nemysly na ně“…ale furt mám nutkání si pro ně jít…hrozný, ty chutě!!! :evil:

jo a taky máme dneska nějakej krvavej den…ráno Ríšule spadl a prokousl si vrchní ret…krve spoustu…úplně sem se vyděsila, když sem vyděla tolik krve v jeho pusině, ale dobrý, ted už to má jen nateklý a pak sem krájela meloun a řízla sem se do prstu…nic vážnýho.....a pak sme šli do obchodu a Ríša přehlídl schodek a hodil zase hubu a má rozřízlej malíček na ruce.....chudě moje malý…snad už máme dneska vybráno…

no nic, snažila sem se napsat toho co nejvíc, ať nám to tady tak nestojí a je co číst, tak se nechte inspirovat a spáchejte nějakej podobně dlouhej koment…pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
22.6.07 12:20

Ahoj,
já dnes nemám moc, co bych napsala, protože jsem nikde necestovala :lol: . Ráno jsem vstala a kočky neměly zájem o snídani, protože našly v Radkově batohu 2 masové karbanátky, co zapomněl vyndat.:lol: No, aspoň se nezkazily.
Malej se dnes furt vrtí a převaluje, ohmatává a posouvá všechny orgány kolem. :-) :D http://www.gify.nou.cz/…bory/159.gif /> Dnes po jedný hodině se stavím do lékárny za holkama, pak projdu město a stavím se k mamce do práce. Program žádná sláva. Jenže nějak furt nebyl čas a dnes není chuť na to hnízdění a uklízení. Doufám, že udělám aspoň polovinu věcí, co jsem si na dobu před porodem předsevzala. :roll: Musím si napsat seznam, co je potřeba udělat, to pak mám aspoň motivaci-strašně ráda odfajfkovávám to, co je hotový. :lol: Tak si říkám, že zítra v Hradci nakoupím zbytek výbavičky a příští týden budu prát a reorganizovat skříně atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
22.6.07 12:24

Pro veselý den…

http://sirmi.ic.cz/deti/33.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...