Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
25.6.07 21:25

Cvičení bylo fajn, vlastně jsme nacvičovali jenom dýchání u porodu, tak jsme se moc nezapotily. Zítra mám před osmou večer poslední UTZ, tak mi držte palečky. :wink:
Kdy se chodí na ty krevní testy? Jestli na mne nazapomněli. Na KO jdu až někdy 19.7. a to už budu v nějakém 35tt. 8O
Jo a napadlo mě k mantinelům u postýlek-nevadí miminku, že mu to překáží v rozhledu po místnosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
25.6.07 22:21

Evi ty testy se delaji 30 tyden..asi na to zapomneli ..radsi byt tebou si tam zavolam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.6.07 09:50

Díky Leni, já se dnes večer na UTZ zeptám. :roll: Dnes poprvé jsem si přispala do čtvrt na deset a teď mám pocit, že mi uteklo celé ráno. Tak vysedávám u PC :lol: , a plánuju sepsat seznam, co dnes musím všechno uklidit. :pocitac: Doufám, že do večera bude seznam na světě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.6.07 10:09

Dobre rano..

ja se dnes po dlouhe dobe hezky vyspala..zaha me nepalila..Misa me nebbbudila..bricho me netvrdlo no krasa :)

Evi tak at ti utz dobre dopadne a pak napis :)

Koukala jsem do cervenc a uz tam maji taky nejaky miminko :) tak za mesic uz nas to treba taky ceka :lol:

jo a vcera jsem se koukala na youtube na par porodu.. :? a moc se mi do toho teda nechce…byl tam jeden i z nastrihem..ja myslela ze to rychle smiknnou a je to a ta pani to strihala pomalicku..o uz na to kouukat radsi nebudu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.6.07 10:18

Nástřih prý vůbec necítíš, máš jiný starosti. Já chci preventivně masírovat hráz, jenže jsem strašný lajdák…tak myslím, že to zkusím dvakrát a skončím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.6.07 10:25

ahojky.jdu vas v rychlosti pozdravit.
uz mame hotovo,jen par dodelavek.
cely dny jsem se valela a tet kdyz mam neco delat tak se mi nechce :lol:
uz se mi po vas styska.zitra nebo pozitri se uz budu venovat jenom vam :lol:
poslicky mam kazdej den i kdyz celej den jenom lezim a bricho mi kleslo tak nizko ze uz to snad ani niz nejde. :roll:
no ale matyasek kope pravidelne az to boli,tak snad je vse o.k :wink:
mame to doma tetko moc krasny,jenom kdyby jeste nekdo uklidil ten bordel,tak jsem spokojena :lol: :lol:
a dneska v noci se mi zdalo ze uz jsem porodila a zdendovy se zdalo to sami,tak snad to neni znameni :lol: :lol: :lol:
uz se na vas tesim,tak jdu makat papa kamca,dalmatinka

• Citovat
  • Upravit
6774
26.6.07 10:26

Zdravím!
Holky, ze mě se stal normální dement. Včera asi kolem desáté večer jsem zjistila, že jsem ten den měla jít na kontrolu ke gyn. Jsem si celou dobu myslela, že 25. je dneska! Já si tyhle věci hrozně hlídám! Tak jsem tam volala a objednali mě naštěstí už na zítra i na monitor. Ale bohužel už k jiné dr., protože ta si prý přebírá všechny monitorový pacientky.
Podařilo se mi usnout až po půlnoci a to jsem se ještě asi tak 10× zase vzbudila. Inna mě pořád kopala, do toho vítr mlátil s oknama, psi štěkali…hrůza, si musím udělat kafe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.6.07 10:44

Evikule, já si koupila za 130,– spec. olejíček na masáž hráze a po prvním pokusu jsem zjistila, že je mi to silně nepříjemný až bolestivý, takže masírovat nebudu. Stejně neznám ženskou, kterou by nenastřihávali nebo se nenatrhla, takže to asi zase tak moc nepomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
26.6.07 10:48

a jak se to dela?? jsem asi pako ale nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.6.07 10:51

Máš hráz roztahovat palci do tvaru písmene „u“ :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
26.6.07 11:25

Ahojky,
k masáži hráze, už mám doma taky olejíček od Weledy, dostala jsem ho, tak nevím, kolik stojí, ale prý je kvalitní. Asi to preventivně zkusíme a uvidím, myslím, že to určitě nemůže škodit, a kdyby to třeba i pomohlo…
I když já po tom UTZ minulý pátek nevím, jak na tom budu, mimčo je koncem pánevní, ještě se samozřejmě může otočit, šance je vždycky, ale už minulý pátek měl 2 kila, takže je to pěkný macek, a doktor mi říkal, že na otočení už moc místa nemá. Takže bych možná šla na císaře. Pozítří jdu na KO ke svému DR., ten UTZ mi dělali v Gennetu, tak uvidím, co mi řekne můj Dr. na výsledky UTZ a hlavně na ten konec pánevní…
Taky už bych tenhle týden měla volat do porodnice, když jsem se registrovala, tak říkali že se mám ve 34. týdnu obejdnat na první KO ve 36. týdnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.6.07 11:39

čauky,
tak jsem se vrátila z obíhání úřadů, pojišťoven a podobných institucí. No, zase mám na chvilinku pokoj.
Dalmi, jsem ráda, že jsi malování přežila ve zdraví a celá :lol: Už se na tebe těšíme.

K té masáži. Už jsme ji zkoušeli. Masíroval přítel, takže z masáže pak moc nebylo :oops: :oops: :lol: Tak jsem to pak zkoušela sama, přes to břicho jsem se už moc nenatáhla, příjemné to moc nebylo, ale vůbec nevím, jestli jsem to dělala dobře. Taky jsem se pořád škrábala nehtama. Tak nevím, asi to vzdám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.6.07 12:13

Mispul, já měla Innu koncem pánevním v 31tt, od té doby jsem nebyla na UTZ, takže taky nevím, na čem jsme. Zítra jdu na kontrolu, tak se chci na to zepat dr. Taky se modlím, aby už byla malá otočená :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.6.07 12:56

Ahojky…

masáž hráze…nedělám, ani sem nezkoušela…nastřižená sem byla, rozhodně nemám pocit, že by mi to stříhaly pomaličku…bylo to prostě šmik a hotovo, jen to drobátko štíplo..nic to není…¨horší je šití…

Leni nesleduj ty porody…bude ti z toho akorát úzko…

Cibul, kamoška dělala myslím na ARU…nejsu si jistá…nevídáme se často…a k tý knížce.....líbí se ti to???…já to včera večer hltala jak zmrzku…sice se nestotožnuju s názorama autorky a už vůbec bych si v těhu nedala 4 drinky za večer, ale je to fakt čtiví…už se nemůžu dočkat, až si k tomu večer zase lehnu…(mmch moje včerejší představa že si sednu na lavičku a budu si číst, zatímco Ríša si bude hrát na písku jakxi nevyšla… :? )

Patsy to je dobrý…zapomenout na kontrolu… :lol:

Dalmi, teda to klesnutý břicho mě zaráží…snad u tebe Matyášek ještě vydrží.....a gratulace k vymalovanýmu obýváku…bordel at uklidí třeba tchýně nebo mamka, moc se do toho nehrň…

Evi, já včera dala do obýváku kolíbku…jak jsi psala, že máš taky nějakou domácí výrobu a tak…tak aby jsi viděla, jakou mám já…vlastně i vy ostatní, tak sem jí vyfotila…a prosím až budeš mít načančanou tu svou, taky hoď foto…třeba mě ještě k něčemu inspiruješ…jo a rozhodně neřeště to že je v modré.....růžovej mantinel bude na postýlce…ten modrej je po Ríšovi… :wink:

a tady jedno foto mého sladkého chlapečka…takhle je prostě nejroztomilejší… :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.6.07 13:06

jo a Evi k tomu jak jsi se ptala, jestli mimču nevadí mantinel v rozhledu po místosti…myslím že mimču to neva, ale mě a Ríšánkovi by to vadilo, kdybysme na ni neviděli…takže jak sem to s mantinelem vyřešila já je na fotce… :wink:

jo a holky co máte mimi koncem pánevním…taky mě Dr. vyhrožovat ve 22tt že se Niky neotočí, že má děsně málo plodovky a tak.....Niky se samozdřejmě otočila, strašil blbec moc brzo.....ale řešila sem tenkrát jak to budu chtít odrodit.....rozhodla sem s eurčitě pro císaře.....vy už ste o tom přemýšlely??? jestli byste riskli porod KP???…nebo taky rozhodně císař???..

a taky se chci ještě zeptat vás, co vám tvrdne bříško…když ztvrdne, zpotíte se u toho???…poslední dobou jakmilestvdrne břicho su okamžitě zalitá potem…a to i dneska jak se ochladilo…

jo a Luci, začni si zvykat na krátký nechtíky… :wink: …to jen rada do budoucna…

Klaudul, to o té mateřské už vím, to mi bude platit zaměstnavatel…teda vlastně spíš sociálka, páč to byla malá firmička a v tom případě to platí sociálka, ale to že by mi měl držet místo další 3 roky sem nevěděla.....díky…ale rozhodně nemám v plánu se tam vracet…jak sem psala, je to práce od nevidím do nevidím a po mateřský se budu muset rozlídnout po jiný práci…ale je to fakt ještě daleko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí