Poradna duly
Jana Čurdová
Evikule píše:ja taky.mam tu naklizeno zebych mohla jist ze zeme,tak na vsechno uz kaslu a jenom budu lezet a lezet a lezet
Taky mi je dnes nějak divně, mám k tomu ještě plný nos(standartně celé těhu,ale dnes nějak víc) a jsem unavená…takže dnes kašlu na všechno a budu celý den odpočívat.
Dalmi, to by mi manža zatrhnul jako zbytečnou investici
Jinak bych ho brala všema deseti.
Já taky moc hraček nemám, včera mi dorazila poslední zásilka z e-shopu, povlečení, mantinel a kapsář na postýlku, peřinky a polštářek. No a abych neplatila poštovný, tak jsem k tomu přihodila kousátko, chrastítko a takovou natahovací žížalu, ta je super. Jinak čekám, co dostaneme ![]()
Zítra mám v práci rozlučku s kolegy, tak jsme zvědavá, co mi kdo nadělí, určitě toho bude hafec ![]()
JO jo, holky, jenom odpočívejte. Pak už si toho moc neužijeme.
HOlky, já se musím pochlubit … už mám pro mimi snad všechno nachystané. Teď jsem doprala poslední pračku pidi věciček, tak už jen vyžehlit, naskládat k ostatním věcem a je hotovo. Tašku do porodky už mám taky konečně zabalenou (sem nějak dostala strach, jak mi začali poslíčci), sedačku a kočár taky mám, a konečně mi došel i baby vak. Ještě zbývá dokoupit něco málo z kosmetiky a můžu jít rodit
Vlastně mi ještě nepřišla matrace do postýlky, tak já ještě chvilku počkám
![]()
patsy ja to chapu.nastesti zdenda moc ohledne meho utraceni neremca a tak rozhazuju i za nesmysly,ale kosik jsme dostaly od nasich ![]()
mispul tak to mas super jestly neco dostanes od kolegu.ja nedostala nic
akorat kdyz jsem odchazela z prace tak mi daly vino avynadaly mi ze koncim
![]()
pane boze kde ten chlap je ![]()
lucosku j uz mam taky vse pripraveny,ale musila jsem slibyt zdendovy ze pockam az udelaj ty okna a dvere
![]()
Já myslím Dalmi, že máme minimálně měsíc ještě čas. I když domlouvám bobiškovi, že by mamince udělal radost, kdyby se vylodil aspoň o týden dřív
![]()
A já z práce nedostala taky nic. Jsem na prodejně sama, takže mám úplně smůlu. Možná ještě z prodejny vedle ve měste, dneska tam jedu, tak třeba možná … a když ne neva, mamka mě zásobuje dostatečně ![]()
Ale co mě překvapilo … dostala jsem darem od dodavatele matrací dětskou matrac. Sice ji ještě nemám doma, ale to jsem od něho nečekala. Je to suprovej pán, to se u dnešních podnikatelů nevidí. A já mám ušetřených pár penízků ![]()
Mě daly holky v práci na odchodnou lehátko do vaničky, capáčky a jednu hračku ![]()
luci tak to je super ze te takle podaroval ![]()
muj sef je muj tata,takze jsem dostala vlastne taky neco od sefa
![]()
a ten chlap uz me pekne sere.to snad neni mozny
![]()
patsy jeden pan rikal ze nam udela plastovy okna a rekl ze prijde v 9 rano,tak jsem vstala v 6 a uklidila a jeste tu nebyl ![]()
Ahoj těhulky!
Tak já jsem dneska taky byla na odběrech. Dr. na mě totiž taky zapomněla…
Byla jsem tam se Šimonkem. Ten tam řádil jako černá ruka, což ostatně vždy. Nevím, co to má za ůchylku, ale vždycky se v nepozorované chvilce snaží strčit si do pusy to čidlo od vaginálního UTZ. Zatím jsme mu v tom vždy na poslední chvíli zabránili, ale kdo ví, jestli se mu to někdy nepodaří ![]()
Při odběru jsem ho držela mezi nohama, aby tam všechno nerozmetal ![]()
Jinak mně dneska strašně bolí ta sdydká kost a všechno kolem. Bolí to fakt hrozně. Sestřička když mně viděla, že bolestí nemůžu ani chodit (opírala jsem se oběma rukama o zeď) se ptala, jestli to mám jako takový bolestivý kontrakce?
A k tomu mi děsně tvrdne břicho. Tak nevím, co se děje ![]()
A to mám spoustu práce, kterou musím udělat. V sobotu totiž odjíždíme na poslední dovolenou ve 3. Jedeme na pronajatou chalupu v Krkonoších. Chtěli jsme tam výletovat, ale asi budeme kvůli mně sedět jen na zahradě a zhluboka dýchat
Naštěstí je oplocená, takže malej neuteče a je tam i pískoviště a bazének vezmeme. Raději jsem si ale zjišťovala porodnice kolem. Jediná, která připadá v úvahu je Vrchlabí. Sice už to není co bývalo, ale nevadí. Tašku do porodky beru s sebou ![]()
DALMI- máš nachystané moc pěkné věcičky. A těch hraček
Já jsem pro Šimonka měla snad jen 2. A dobře jsem udělala. Nám totiž nikdo nenosil pro malýho po narození nic jiného, než hračky
Pak snad jen jedno bodýčko a manžel dostal v práci chůvičky.
Co jsem to ještě chtěla
Nevím…
Aha, já myslela že mluvíš o svým chlapovi
Taky nesnáším nedochvilnost!
DALMI- musím reagovat na ty plastový okna…my jsme se s firmou, která nám je dělala natrápili až, až. Ve smlouvě měli montáž a vůbec vše na 2 dny. Bohužel ale to byli lemplové (to se fakt jinak nedá říct) a tak to několikrát udělali blbě, my to reklamovali atd. A tak jim to nakonec netrvalo 2 dny, ale 2 roky!!!
Penále dělalo přes tuším, že 12 tisíc. A stejně ještě není vše, tak jak má být, tak jsme si vydupali nějaký slevy. Navíc nechodili kdy měli a ani jejich šéf se kolikrát nedostavil na schůzku atd. Děs
Tak doufám, že vy budete mít větší štěstí.