Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
27.6.07 10:04
Evikule píše:
Taky mi je dnes nějak divně, mám k tomu ještě plný nos(standartně celé těhu,ale dnes nějak víc) a jsem unavená…takže dnes kašlu na všechno a budu celý den odpočívat. :potlesk:
ja taky.mam tu naklizeno zebych mohla jist ze zeme,tak na vsechno uz kaslu a jenom budu lezet a lezet a lezet :-) :-) :-)
pustim si nakou pohadku a vypnu mobil :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.6.07 10:12

Dalmi, to by mi manža zatrhnul jako zbytečnou investici :( Jinak bych ho brala všema deseti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
27.6.07 10:12

Já taky moc hraček nemám, včera mi dorazila poslední zásilka z e-shopu, povlečení, mantinel a kapsář na postýlku, peřinky a polštářek. No a abych neplatila poštovný, tak jsem k tomu přihodila kousátko, chrastítko a takovou natahovací žížalu, ta je super. Jinak čekám, co dostaneme :-)
Zítra mám v práci rozlučku s kolegy, tak jsme zvědavá, co mi kdo nadělí, určitě toho bude hafec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 10:13

JO jo, holky, jenom odpočívejte. Pak už si toho moc neužijeme.
HOlky, já se musím pochlubit … už mám pro mimi snad všechno nachystané. Teď jsem doprala poslední pračku pidi věciček, tak už jen vyžehlit, naskládat k ostatním věcem a je hotovo. Tašku do porodky už mám taky konečně zabalenou (sem nějak dostala strach, jak mi začali poslíčci), sedačku a kočár taky mám, a konečně mi došel i baby vak. Ještě zbývá dokoupit něco málo z kosmetiky a můžu jít rodit :lol: :lol: Vlastně mi ještě nepřišla matrace do postýlky, tak já ještě chvilku počkám :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 10:15

patsy ja to chapu.nastesti zdenda moc ohledne meho utraceni neremca a tak rozhazuju i za nesmysly,ale kosik jsme dostaly od nasich :wink:

mispul tak to mas super jestly neco dostanes od kolegu.ja nedostala nic :lol: :lol: :lol: akorat kdyz jsem odchazela z prace tak mi daly vino avynadaly mi ze koncim :lol: :lol:

pane boze kde ten chlap je :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 10:16

lucosku j uz mam taky vse pripraveny,ale musila jsem slibyt zdendovy ze pockam az udelaj ty okna a dvere :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 10:21

Já myslím Dalmi, že máme minimálně měsíc ještě čas. I když domlouvám bobiškovi, že by mamince udělal radost, kdyby se vylodil aspoň o týden dřív :lol: :wink:

A já z práce nedostala taky nic. Jsem na prodejně sama, takže mám úplně smůlu. Možná ještě z prodejny vedle ve měste, dneska tam jedu, tak třeba možná … a když ne neva, mamka mě zásobuje dostatečně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 10:22

Ale co mě překvapilo … dostala jsem darem od dodavatele matrací dětskou matrac. Sice ji ještě nemám doma, ale to jsem od něho nečekala. Je to suprovej pán, to se u dnešních podnikatelů nevidí. A já mám ušetřených pár penízků :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.6.07 10:23

Mě daly holky v práci na odchodnou lehátko do vaničky, capáčky a jednu hračku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 10:28

luci tak to je super ze te takle podaroval :wink:
muj sef je muj tata,takze jsem dostala vlastne taky neco od sefa :lol: :lol: :lol: :lol:

a ten chlap uz me pekne sere.to snad neni mozny :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.6.07 10:40

co ti udělal Dalmi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 10:53

patsy jeden pan rikal ze nam udela plastovy okna a rekl ze prijde v 9 rano,tak jsem vstala v 6 a uklidila a jeste tu nebyl :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
27.6.07 10:54

Ahoj těhulky!

Tak já jsem dneska taky byla na odběrech. Dr. na mě totiž taky zapomněla… :lol: Byla jsem tam se Šimonkem. Ten tam řádil jako černá ruka, což ostatně vždy. Nevím, co to má za ůchylku, ale vždycky se v nepozorované chvilce snaží strčit si do pusy to čidlo od vaginálního UTZ. Zatím jsme mu v tom vždy na poslední chvíli zabránili, ale kdo ví, jestli se mu to někdy nepodaří 8O

Při odběru jsem ho držela mezi nohama, aby tam všechno nerozmetal :lol:

Jinak mně dneska strašně bolí ta sdydká kost a všechno kolem. Bolí to fakt hrozně. Sestřička když mně viděla, že bolestí nemůžu ani chodit (opírala jsem se oběma rukama o zeď) se ptala, jestli to mám jako takový bolestivý kontrakce? :lol: A k tomu mi děsně tvrdne břicho. Tak nevím, co se děje :?:

A to mám spoustu práce, kterou musím udělat. V sobotu totiž odjíždíme na poslední dovolenou ve 3. Jedeme na pronajatou chalupu v Krkonoších. Chtěli jsme tam výletovat, ale asi budeme kvůli mně sedět jen na zahradě a zhluboka dýchat :lol: Naštěstí je oplocená, takže malej neuteče a je tam i pískoviště a bazének vezmeme. Raději jsem si ale zjišťovala porodnice kolem. Jediná, která připadá v úvahu je Vrchlabí. Sice už to není co bývalo, ale nevadí. Tašku do porodky beru s sebou :lol:

DALMI- máš nachystané moc pěkné věcičky. A těch hraček 8O 8O Já jsem pro Šimonka měla snad jen 2. A dobře jsem udělala. Nám totiž nikdo nenosil pro malýho po narození nic jiného, než hračky 8O Pak snad jen jedno bodýčko a manžel dostal v práci chůvičky.

Co jsem to ještě chtěla :?: Nevím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
27.6.07 10:54

Aha, já myslela že mluvíš o svým chlapovi :lol: :lol: :lol: Taky nesnáším nedochvilnost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
27.6.07 10:59

DALMI- musím reagovat na ty plastový okna…my jsme se s firmou, která nám je dělala natrápili až, až. Ve smlouvě měli montáž a vůbec vše na 2 dny. Bohužel ale to byli lemplové (to se fakt jinak nedá říct) a tak to několikrát udělali blbě, my to reklamovali atd. A tak jim to nakonec netrvalo 2 dny, ale 2 roky!!! :evil: :evil: Penále dělalo přes tuším, že 12 tisíc. A stejně ještě není vše, tak jak má být, tak jsme si vydupali nějaký slevy. Navíc nechodili kdy měli a ani jejich šéf se kolikrát nedostavil na schůzku atd. Děs :evil: Tak doufám, že vy budete mít větší štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí