Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
27.6.07 21:18
Lucošek píše:
TAk to budeš mít o zábavu postaráno :D :D :D Aby vám ten byt vůbec vydržel. Je fajn, že se budoucí prarodičové tak těší, co? U vašich to bude první vnouče? U nás jo, máti se z toho snad zbláznila, je z ní teď kočka, vypadá líp než před tím. A to jen kvůli tomu, jak se na mimi těší. Za chvilku bude vypadat líp než já 8O :D
ne uz treti,ale tim jak jsem potratila,tak si myslim ze je takovy vymodleny pro celou rodinu,proto ze vedely ze jakmile by jsme prisly i o tohle,ze uz bych to neprezila,tak se vsichni strasne tesi :wink:

doufam ze za třri roky uz budeme bydlet v baraku :lol: .nasi porad chtej postavit dvojdomek aby jsme byly u nich co nejbliz,proto ze se mame strasne radi,tak doufam ze vyhraju ve sportce :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:20

lucosku tak to je dobre ze maminka se tak strasne tesi,urcite vas bude rozmazlovat :wink:

jinak matyasek se jmenuje matyasek,proto ze matyas znamena dar bozi a to pro nas fakt je :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:22

Hmm, to bude mít brácha asi blbý. Co to je za pitomost, že si nechce kazit postavu. Holčička zapláče, když bude tak dlouho čekat. Pak nebude moct mít děti a bude se bít do hlavy. Hlavně že má dobrou práci, no :roll:
Hračky si teda schovej pro sebe. Takhle drahý musí něco vydržet ne? to máte fajn, že mají vaši s váma takový plány. Doufám, že se vám ten baráček podaří uskutečnit. Taky o nějakém tajně sním. Doufám, že se mi to jednou splní. A o sportce uvažuju taky, ale nějak si na mě to štěstí pořád ne a ne sednout. Asi jsem ještě malý vůl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:23

Tak to je krásný význam jména. Přeju vám moc štěstíčka a ať se vám to špatné obloukem vyhýbá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:26

lucosku ona je divna.porad jenom pracuje a setri.kdyz k nam prijde,tak vykouri zdendovy vsechny cigarety a pritom ma svoje aby usetrila a atd.. to by jsi musela zazit,je to fakt strasny :roll: ,ale bracha je stastnej,tak nic nerikam.taky jsem ji rikala ze pak zaplace az bude mit mimco postizeny nebo se to nepovede,ale ona si jede svoji. :roll: je fakt divna,nechapu brachu,ale co nadelam,nic :cry:

tak ja jsem asi taky malej vul :lol: .nasi maj teda penez dost a ani jeden nepracujou,ale nemuzu po nich porad chtit aby mi vsechno platily a jeste nam postavily barak,tak doufam ze neco usetrime,ale z nasim stylem zivota tezko :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:28
Lucošek píše:
Tak to je krásný význam jména. Přeju vám moc štěstíčka a ať se vám to špatné obloukem vyhýbá.
dekuji moc.urcite uz se to vyhne poradnym obloukem.ja uz bych totiz dalsi nestesti neprezila,jsem strasnej slaboch
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:29

Aspoň vás má kdo dotovat. Ale vlastní penízky jsou vlastní penízky, že? Taky jsem ráda, že mi strašně moc věcí koupí naši, ale na druhou stranu to tak nejde donekonečna. Kdyby se tady u nás aspoň dalo vydělat, ale s tou prací je to tady hrozné. Blbá a ještě za minimum peněz. Hnus. NO, prostě mimi bude mít všechno a my se uskrovníme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:30
dalmatinka píše:
Lucošek píše:
dekuji moc.urcite uz se to vyhne poradnym obloukem.ja uz bych totiz dalsi nestesti neprezila,jsem strasnej slaboch

Hele, na škaredý věci vůbec nemysli. Mysli jen na to dobré co vás čeká. Všechno bude v pořádku, uvidíš. Ty sis tu smůlu myslím vybrala na dost dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:31
Lucošek píše:
Aspoň vás má kdo dotovat. Ale vlastní penízky jsou vlastní penízky, že? Taky jsem ráda, že mi strašně moc věcí koupí naši, ale na druhou stranu to tak nejde donekonečna. Kdyby se tady u nás aspoň dalo vydělat, ale s tou prací je to tady hrozné. Blbá a ještě za minimum peněz. Hnus. NO, prostě mimi bude mít všechno a my se uskrovníme.
lucosku zdenda ma nastesti super praci,ale ja taky nic poradnyho nesezenu.delat u nasich uz nechci,taky jim nechci bejt na krku celej zivot,tak jsem zvedava co budu delat po matersky.do prace se mi teda vubec nechce a doufam ze ani nepujdu :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:34

Když má Zdenda takovou super práci, tak ať se o tebe postará. Ty budeš doma s mimi, pak budete mít druhé a ty se budeš starat o celou domácnost. To je přece taky práce, ne? A kdyby ses doma přeci jenom nudila, tak práce se dá najít kdykoliv (sice né moc snadno, ale dá). Uvidíš, jak vám to bude vyhovovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:36

lucosku ja se bojim abych pak doma nezakrnela :lol: :lol:
vzdycky jsem byla zvykla bejt mezi lidma a tetko uz mi to docela schazi :lol: .uz si povidam sama pro sebe :lol:
holt budu jezdit z detma na dovoleny abych se dostala mezi lidi a doufam ze zdenda se o nas tak postara,ale myslim ze jo.on je taky rad ze je naklizeno,navareno atd.. a to by nemel kdybych chodila do prace :wink:

co dela tvuj manzel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.07 21:36

Ahojky… No, já se moc stydím, my nemáme ještě ani jednu hračku… To se dožene… A na kočár jsem kývla na ten oranžovej, tak doufám, že budeme mít aspoň veselé dítě… :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:38
Peťulka píše:
Ahojky… No, já se moc stydím, my nemáme ještě ani jednu hračku… To se dožene… A na kočár jsem kývla na ten oranžovej, tak doufám, že budeme mít aspoň veselé dítě… :lol: :lol: :lol:
petulko to dozenete a kocar si vybrala dobre :wink: .
jak se jinak mas?co doma?vse o.k?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.07 21:41

jj.. doma klid… doufám, že ne před bouří..... dokonce dnes chtěl uvařit oběd… já byla u dr. a pak se ještě stavila v práci… přijdu v poledne, on tu sedí nad masem na řízky a přemýšlí, jak to má udělat… první, co jsem slyšela ve dveřích… já jsem tak rád, že jsi tady..... ti chlapi.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:42

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky 

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006)

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna)

Dlouho se neukazaly :cry: (JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)¨

ládícek ma svatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí