Poradna duly
Jana Čurdová
Dalmi a vyspala ses aspoň hezky? Kdy dorazil ten chlap? doufám, žes mu aspoň vynadala. Já bych mu dala ![]()
lenulko a enkou jsem to nekde cetla a moc gratuluji ![]()
me uz je lip.zkus na tu hlavu hodne pit vbodu,me to pomaha
.dneska je asi spatnej tlak nebo co ![]()
patsy a musis se svlekat nebo vyhrnes jenom brisko??¨
blby otazky co
![]()
to to tlacitko budu mackat furt,proto ze matyasek sebou mele snad nonstop ![]()
Ahojky,
Petulko, kocarek jednoznacne oranzovej. Sama mam celooranzovy, takze se neni cemu divit ![]()
Patsy, to me mrzi, ze mimis neni hlavickou dolu
Snad Te nechaji rodit cisarem. Moje kolegyne pred 2 tydny porodila chlapecka koncem panevnim a ma zlomenou klicni kost a porod byl opravdu osklivy
Ale je to porod od porodu. Drzim palce, at je vse v poradku.
Dalmi, dobre si udelala. Ja jsem si taky od dvou do ctyrech zchrupla
Az pak jsem sla na hodinu ven se psem ![]()
jo Dalmi mame stejny lehatko pro mimi
akoorat mam jinak barevny ![]()
od kud objednavate hracky?? ja se dnes v toom obchode koukala a prislo me to desne drahy..
lenulko oni jsou fakt drahy ![]()
za spiralu na postylku jsem dala 400
za toho zabaka lamaze taky tak a vlastne krome toho kolotoce,ten stal 1200 a par chrastitek,tak vse stalo kolem 500kc,ale zase je to aspon kivalitni bez nakych jedu ![]()
tak jeste chvilku pockej,urcite dostanete od pribuznych spoustu hracek ![]()
jinak teda objednavam z http://www.batolata.cz/katalog.php?… tady ty ceny nejsou tak strasny ![]()
lehatko jsme zdedily po neterince,ale je jak novy,tak jsem rikala ze je zbytecny kupovat nove ![]()
klaudul nejhorsi je ze tetko budu celou noc cumet do stropu,ale ten odpocinek si zaslouzime ![]()
Lucošek píše:dorazil asi v 11
Dalmi a vyspala ses aspoň hezky? Kdy dorazil ten chlap? doufám, žes mu aspoň vynadala. Já bych mu dala
jinak nechapu proc jsou ty hracky tak drahy.oni jsou snad drazsi nez obleceni.nikdy me nenapadlo ze mimco stoji tolik penez ![]()
to jsme jeste nekoupily ten monitor a nositko
holky taky jste kdyz jste byly male mely takovou tu kouly z malinkejma kacenkou a velkou kachnou co plavaly v ty kouly??
neco jako tohle,ale tohle je zelvahttp://www.batolata.cz/…59334-sm.jpg /> ja bych to strasne chtela pro maliho,proto ze jsem to mela strasne rada,ale nikde jsem to nenasla.nevidely jste to prosim nekde??
Tak aspoň ušetříte pár penízků, když vám dají slevu. V takových případech se nevyplatí pouštět si pusu na špacír, to máš pravdu.
Dneska jsem taky kukala na nějaké ty hračky. Drahé to je šíleně, ale jsou nádherné. Ale nic nekupuju. Uvidíme, co dostaneme od babiček, tetiček, kamarádek a dalších. Pak když tak něco dokoupíme. Pro mimi mám jen takové to chrastítko do kočárku, pak plyšové sluníčko hrací, to dám do postýlky, kolotoč máme starší a nějaké plyšáky. Toť vše. Až se stydím že mám toho tak málo.
![]()
Jé Dalmi, tak přesně takovou hračku jsem jako malá milovala. A teď jsem to myslím někde i viděla. Myslím že v Ostavě v Avionu, v nějakém tom obchůdku s hračkama. Určitě tam, dívala jsem se na to, ale neměla jsem to komu koupit. Už je to ale dýl, tak nevím jestli to ještě budou mít. A měli tam kačenku s malýma káčátkama, asi tu jak myslíš.
lucosku jo to je presne to co myslim
.na internetu jsem to prave nikde nenasla,ale zkusim taky projit obycejne hrackarstvi,tam by to mely mit.
ja to uplne milovala.nakonec jsem tu kouly rozbila a kacenky poztracela
musim to sehnat
aspon zase budu mit co delat.
jinak ja si myslim ze stejne mimco tolik hracek ze zacatku nevyuzije a kazda navsteva neco prinese,takze je lepsi fkt pockat.ja jsem toho takle nakoupila,proto ze jsem sla z mami do kramu a bylo to a pred tim jsem toho hodne objednala z internetu a najednou se to nak seslo,ale spis to vydim ze to zdedi zvirata
![]()
Tak pro zvířata by to zase byla škoda, nemyslíš? Tak to schovej bráchovi, nebo nějaké kamarádce. Určitě budou rádi. Já kdybych měla peníze navíc, to víš, že bych se taky rozšoupla. Ale jaksi teď nevycházíme, pořád se něco sere s autem a další debilní výdaje s kterýma jsme nepočítali. Mamča by toho kupovala strašně moc, ale to po ní taky nemůžu chtít, protože peněz taky nemají přehršel. A už tak nacpala do mimča majland. Jsem jí moc vděčná, užívá si to a tak kupuje. A musím taky něco nechat návštěvám, ne? Přece nebudou chodit s prázdnou
![]()
a nasi jsou taky blazni a vse malikymu koupi.tata mu dokonce koupil uz kolobezku
a taky takovy to velky auto co pridavas plyn a jede.je na velkou baterii a je super,ale tak za 3-4 roky
,zkousela jsem na nem jezdit a uvezlo i me a jezdi docela rychle,uz tetko vidim jak matyasek bude prohanet na aute po byte kocku
![]()
TAk to budeš mít o zábavu postaráno
Aby vám ten byt vůbec vydržel. Je fajn, že se budoucí prarodičové tak těší, co? U vašich to bude první vnouče? U nás jo, máti se z toho snad zbláznila, je z ní teď kočka, vypadá líp než před tím. A to jen kvůli tomu, jak se na mimi těší. Za chvilku bude vypadat líp než já
![]()
lucosku to je jasny,jen to prenech na navstevy ![]()
no ty lepsi drahy schovam,stejne chceme jeste jedno mimco ![]()
a nejstarsi bracha uz ma dve holky a dalsi neplanujou,vzaly si pujcku na novej byt a maj co delat to utahnout takle a nebejt nasich,tak to ani takle nezvladnou.
a ten mladsi by dite uz chtel,je mu uz 27,ale jeho pritelkyne je karieristka a rekla ze si nebude kazit postavu.ona je takova jina divna a moc si nerozumime
.
takze to schovam pro nase dalsi mimco ![]()