Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
27.6.07 21:42

Peťulko schvaluju, doufám, že jsme ti poradili dobře.

Dalmi, Vítek dělá na pile se dřevem a taky jezdí obkládat dřevem baráky. Plat na tu bídu docela ujde, stěžovat si nemůže, ale i tak to bude vycházet jen tak tak. Taky platíme šílený nájem. Máme byt 5+1 a platíme necelých 6000,– 8O 8O Jinde by za to ruce utrhli, ale tady u nás a pro nás je to docela pálka. Takže moje mateřská půjde celá na byt a moje spoření. Zbytek je na Víťovi :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:43

evikulko ladickovi prejeme vse nej k jeho dnesnimu svatku a posly mu do briska neco mooooooc dobreho :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:45

No jo, vždyť Evikule Ládíček má dneska svátek :potlesk: :potlesk: . Přídávám se k Dalmatince a přeju vše nej nej :-) :-) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:45
Peťulka píše:
jj.. doma klid… doufám, že ne před bouří..... dokonce dnes chtěl uvařit oběd… já byla u dr. a pak se ještě stavila v práci… přijdu v poledne, on tu sedí nad masem na řízky a přemýšlí, jak to má udělat… první, co jsem slyšela ve dveřích… já jsem tak rád, že jsi tady..... ti chlapi.....
:lol: :lol: tak aspon mel snahu,to se ceni.tak doufam ze to u vas vydrzi :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.07 21:46

My taky všechno nej.......

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.07 21:47

oloupal brambory úplně sám… to jsem náležitě ocenila..... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:49

lucosku tak aspon mete super byt a to je i super cena :wink:
urcite to nak utahnete. :wink:

mi jsme ze zacatku na tom byly taky bidne,ale zdendu povysily na reditele a bere 40tis plus premie,ale nase vydaje jsou moc velky,takze se taky nejak na vysoky noze nezijem :roll: .10tisic plati jenom na alimenty coz mi prijde strasny a 6tisic za byt a hodne utratime za dovolenou a za jidlo,takze neusetrime nic :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:49

Týýýýýjo, Peťulko, on fakticky naloupal brambory, a úplně sám 8O :?: Tak to klobouk dolů. Pochválilas ho aspoň? Už je to lepší,nezlobí tolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:50
Peťulka píše:
oloupal brambory úplně sám… to jsem náležitě ocenila..... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: aspon se nsazi,to je zase od nej hezky.mela by jsi ho neco naucit uvarit,aspon ty rizky,aby jsi to mela bez prace :lol: :lol:
ja pustit zdendu do kuchyne,tak to tak 2 dny uklizim.on je hrozny kopyto a urcite by vsechno rozsypal,rozbil atd.. :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:52
dalmatinka píše:
lucosku tak aspon mete super byt a to je i super cena :wink:
urcite to nak utahnete. :wink:mi jsme ze zacatku na tom byly taky bidne,ale zdendu povysily na reditele a bere 40tis plus premie,ale nase vydaje jsou moc velky,takze se taky nejak na vysoky noze nezijem :roll: .10tisic plati jenom na alimenty coz mi prijde strasny a 6tisic za byt a hodne utratime za dovolenou a za jidlo,takze neusetrime nic :cry:

Nezbývá nám nic jinýho. Ale o chlebu a vodě taky nežijem, máme se dobře. Jen se trošku uskrovníme, já přestanu kupovat tolik zbytečností, nakupovat se taky naučím skroměji a bude to. Když to zvládnou úplný socky (a těch tady je :roll: ), tak proč né my, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.07 21:53

Já za to udělal ty řízky, to měl největší radost..... Teď mě pro změnu deptaj naši… neslyším nic jinýho než, kdy bude svatba… a u nás situace a já furt nějaký výmluvy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
27.6.07 21:55

s tím bydlením…my budem za 2 plus jedna platit 9 tisíc, takže taky nic moc… ale přesně tak.. uskromníme se a mimi nám to radostí vynahradí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
27.6.07 21:57

lucosku to je jasny.staci se trochu uskromnit.ja se snazim,ale me to moc nejde,ale snazim se. :oops: .ja tady usetrim korunu a tamhle jdu a koupim nakej nesmysl :roll: ale zvladneme to :wink:

petulko a tak si budes muset neco vymyslet,treba ze na svadbu tetko nemate penize :wink:

jsem si tet udelala 3 mischany vejce na anglicky.pak nemam bejt tlusta

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:58

Peťulko tak vašim vysvětli, že se brát prostě nechcete, nebo až někdy časem a je to. Podrobnosti znát nemusí a ty do budoucna uvidíš, jak se tvůj projeví. A řekni jim, že pokud o tom budou pořád mluvit a nutit vás do toho, tak ti to nakonec zprotiví a ty se nebudeš chtít vdávat vůbec. Tak jsem to udělala já a mám klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
27.6.07 21:59

Já jsem Dalmi před půlhoďkou zbodla zase chleba s dvěma kousky domácí sekané. Taky na noc dobrá dietka. Ty ale vůbec nejsi tlustá, tak nevím, co řešíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí