Poradna duly
Jana Čurdová
Peťulko schvaluju, doufám, že jsme ti poradili dobře.
Dalmi, Vítek dělá na pile se dřevem a taky jezdí obkládat dřevem baráky. Plat na tu bídu docela ujde, stěžovat si nemůže, ale i tak to bude vycházet jen tak tak. Taky platíme šílený nájem. Máme byt 5+1 a platíme necelých 6000,–
Jinde by za to ruce utrhli, ale tady u nás a pro nás je to docela pálka. Takže moje mateřská půjde celá na byt a moje spoření. Zbytek je na Víťovi
![]()
evikulko ladickovi prejeme vse nej k jeho dnesnimu svatku a posly mu do briska neco mooooooc dobreho
No jo, vždyť Evikule Ládíček má dneska svátek
. Přídávám se k Dalmatince a přeju vše nej nej
![]()
Peťulka píše:
jj.. doma klid… doufám, že ne před bouří..... dokonce dnes chtěl uvařit oběd… já byla u dr. a pak se ještě stavila v práci… přijdu v poledne, on tu sedí nad masem na řízky a přemýšlí, jak to má udělat… první, co jsem slyšela ve dveřích… já jsem tak rád, že jsi tady..... ti chlapi.....
lucosku tak aspon mete super byt a to je i super cena ![]()
urcite to nak utahnete. ![]()
mi jsme ze zacatku na tom byly taky bidne,ale zdendu povysily na reditele a bere 40tis plus premie,ale nase vydaje jsou moc velky,takze se taky nejak na vysoky noze nezijem
.10tisic plati jenom na alimenty coz mi prijde strasny a 6tisic za byt a hodne utratime za dovolenou a za jidlo,takze neusetrime nic ![]()
Týýýýýjo, Peťulko, on fakticky naloupal brambory, a úplně sám
Tak to klobouk dolů. Pochválilas ho aspoň? Už je to lepší,nezlobí tolik?
Peťulka píše:
oloupal brambory úplně sám… to jsem náležitě ocenila.....![]()
dalmatinka píše:
lucosku tak aspon mete super byt a to je i super cena
urcite to nak utahnete.mi jsme ze zacatku na tom byly taky bidne,ale zdendu povysily na reditele a bere 40tis plus premie,ale nase vydaje jsou moc velky,takze se taky nejak na vysoky noze nezijem
.10tisic plati jenom na alimenty coz mi prijde strasny a 6tisic za byt a hodne utratime za dovolenou a za jidlo,takze neusetrime nic
Nezbývá nám nic jinýho. Ale o chlebu a vodě taky nežijem, máme se dobře. Jen se trošku uskrovníme, já přestanu kupovat tolik zbytečností, nakupovat se taky naučím skroměji a bude to. Když to zvládnou úplný socky (a těch tady je
), tak proč né my, že?
Já za to udělal ty řízky, to měl největší radost..... Teď mě pro změnu deptaj naši… neslyším nic jinýho než, kdy bude svatba… a u nás situace a já furt nějaký výmluvy…
s tím bydlením…my budem za 2 plus jedna platit 9 tisíc, takže taky nic moc… ale přesně tak.. uskromníme se a mimi nám to radostí vynahradí…
lucosku to je jasny.staci se trochu uskromnit.ja se snazim,ale me to moc nejde,ale snazim se.
.ja tady usetrim korunu a tamhle jdu a koupim nakej nesmysl
ale zvladneme to ![]()
petulko a tak si budes muset neco vymyslet,treba ze na svadbu tetko nemate penize ![]()
jsem si tet udelala 3 mischany vejce na anglicky.pak nemam bejt tlusta
Peťulko tak vašim vysvětli, že se brát prostě nechcete, nebo až někdy časem a je to. Podrobnosti znát nemusí a ty do budoucna uvidíš, jak se tvůj projeví. A řekni jim, že pokud o tom budou pořád mluvit a nutit vás do toho, tak ti to nakonec zprotiví a ty se nebudeš chtít vdávat vůbec. Tak jsem to udělala já a mám klid.
Já jsem Dalmi před půlhoďkou zbodla zase chleba s dvěma kousky domácí sekané. Taky na noc dobrá dietka. Ty ale vůbec nejsi tlustá, tak nevím, co řešíš.