Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
28.6.07 14:30

Lucosku, lih budes kupovat, protoze ten vysousi gencialka ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:31

Těhu demence je sviňa. Já byla včera kupovat bavlněné plíny s obrázkama a za boha jsem si nemohla vzpomenout na to, jak to říct. Tak jsem řekla že chci látku pro mimi s obrázkama a hleděla na mě jako blázen a říkala, že látky nevedou, že mají jen ušité povlečení, tak jsem jí řekla, že to potřebuju do kočárku a do autosedačky, tak zas myslela potah … no magor. Pak naštěstí přišla mamka, tak jí to vysvětlila. Měla jsem takové okno, že jsem si fakt nemohla vzpomenout na bavlněné plíny. Už tam v životě nejdu, hanbou bych se propadla :oops: :oops: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:34
EnkaL píše:

Tak teda líh, asi jsem si to nějak popletla, jak říkám, je ze mě chodící stodola. V hlavě samá sláma, se divím, že mi ještě netrčí z uší :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 14:35

no koupim jeste tu rybilku a zbytek koupim pak podle doporuceni v porodnici at toho nemam zase zbytecne moc :wink:

enko to je jasny,hlavne at je to zdravy a to urcite bude.je dobre ze nemas nevolnosti.ja je ze zacatku mela rano i vecer,ale zase jsem aspon nepribyrala :lol: :lol: to te obdivuju ze vydrzis z doktorem az do konce cervence.to ja letela hned jak jsem nasla // na testu :lol: :lol:
a co rikal manzel??mel radost ze bude dalsi miminko?

luci tak doufam ze to zase nesmrdi az tak moc,proto ze ja jsem na vune strasne citliva a klidne se pozvracim.uz tet se desim kakani :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 14:36
Lucošek píše:
EnkaL píše:
Tak teda líh, asi jsem si to nějak popletla, jak říkám, je ze mě chodící stodola. V hlavě samá sláma, se divím, že mi ještě netrčí z uší :oops: :lol:
jsme na tom asi stejne,ale dokud si pamatujem jak se jmenujem,tak to jeste jde ne? :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:39

Jo jo. Enko, taky bych to nevydržela, dyť to je ještě měsíc !! A máš pravdu, je to jedno, hlavně ať všechno dobře dopadne. A ať máš lepší porod než ten první. Pamatuju si dobře, že tě docela domordovali a Staníka málem taky?

Dalmi, ta rybilka smrdí fakticky hodně. Já už jsem zvyklá od kamarádek, ale jak jsem ji ucítila poprvé, tak mě malinko natáhlo :-( . Ale zvykneš si. Je to prostě něco jinýho než ty navoňaný krémičky. Hlavně že to zabírá a o to hlavně jde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 14:43

lucosku to je jasny,hlavne ze to pomaha a jsem strasne zvedava jak to smrdi,tak ji asi hned zitra dobehnu koupit :lol: :lol: budu trenovat :lol:

jdu si na chvilku natahnout.mesic jsem nemohla vubec spat a tetko bych jenom spala.asi mam spavou nemoc :lol: budu odpolko nebo vecer :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:44

Tak si hezky odpočiň a prospi se. Já taky půjdu. Za chvilku přijde muž, tak m u jdu pomalu nachystat obídek. Kouknu taky k večeru. Pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
28.6.07 14:46
:lol: :lol: :lol:

Lucosku, jj je to tak proto se silene bojim porodu (to se tady asi nerika co kdyz vy uz to mate za par :lol: :lol: :lol: )

holky uvedomte si ze pro me to bude druhe ditko, takze nesjem takova ta prvorodicka co musi byt vsude a vsechno vedet beru to fakt v klidu :)

Dalmi, jj nevolnosti znam, prozvracela jsem minule tehu asi tri mesice ale pribirala porad :) ale to zacalo az v 6tt proto to ejste muze v pohode prijit :D a ta masticka smrdi zvyknes si pokud budes znovu tehu a porad budes mazat zadecek tak nic moc ale jinak to bylo v pohode a kakani se des :lol: nechapu jak takovahle mala stvoreni
http://elita.oakhs.cz/…Obraz074.jpg /> muzou vytvorit takovy smradek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
28.6.07 14:46

mejte se ja pujdu akorat tak zehlit a to jen mozna :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 15:01

Enko, budu doufat i za tebe. Minule jsi z toho, jak jsi nám vyprávěla o tvém porodu byla pořád docela vykulená. Snad si tě teď pohlídají líp a ty si aspoň tenhle porod trošku užiješ (pokud to teda jde - užít si porod :lol: )
A fotka je nádherná, to je takový bobišek rozkošný. chce se mi brečet jak to vidím. Já už chci mít miminko taky u sebe :-( :-( A smrádek bude chtě nechtě, jsou horší věci :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
28.6.07 16:10

Ahoj,jen v krátkosti, zase letím. Musím se pochlubit, dneska celé dopoledne a část odpoledne jsem u našich páchala mantinel do kolíbky. Ještě nemá šňůrky na přivázání, tak je trošku spadlej a pokřivenej. Ale mám z něj děsnou radost(i když je ušitej strašně, jsem lajdák a vždycky to mít šupšup). Tak za 14 dní budu ještě šít podobnej, ne-li stejnej do postýlky. :wink: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 16:19

Teda Evikul, ty jsi šikulka, já jsem ráda, když přišiju knoflík :oops: Mantinel je moc hezký a povedl se ti, jen tak dál. Vůbec nevypadá, jako od lajdáka, jsi moc sebekritická.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.6.07 17:28

Tady to teda dneska žije :? To zase budete kecat v noci, když budu spát :( My jdeme dneska s manžou na véču a na osmou do kina na Goyovy přízraky, tak se těším :lol:
Lucošku, já už bych teda taky brala tak CS 2, ale jsem pořád nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
28.6.07 17:37

Ježiš mariá! Omlouvám se, vy jste nakecaly tři stany! A já celej den dávám F5 a nic mi tam nenaskakovalo, jak to???!
Evikule, kolíbka nádherně vyzdobená, závidím :! :! To si tam Ládík bude krásně hovět :D
Dalmi, na monitor se objednávám, mám štěstí, že ho má moje dr. u sebe, takže na něj nemusím chodit do porodky, protože tam je čekací doba až několik hodin! U mojí dr. je to vždycky přesně na čas a jsem napojená okolo půl hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí