Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
28.6.07 14:04

ja vim ze mi nic jineho nezbyva nez to prehlizet :cry: ,ale mrzi to.uz jenom kvuly tomu ze malej tim bude trpet,ale nasi mu to zase vynahradi. :cry: ach jo :cry: .vzdycky me to ale dostane,ze jdu do schodu a uz se mi kutaly slzy jak hrachy a pritom si vzdycky rikam nebrec. :roll: jsem asi holt precitlivela.zdendovy uz to ani nerikam,proto ze by jsme se akorat pohadaly,ale zase to ve mne bude hlodat celej den nez zapomenu a stejnak mu to jednou zase vmetu i kdyz vim ze on za to nemuze :cry:

enko mam radost ze jsi tehulka.v jakem jsi tydnu??a jeste jednou gratuluji :wink: a co to je za kecy ze dite ti zkazi zivot :evil: to taky nechapu.vzdyt dite je to nejvetsi stesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 14:10

holky jakou mast ste si koupily na bradavky??
me doporucily v lekarne bepantenovou mast ze je i na opruzenou prdelku.

a mate takovou tu caru na brisku???ja kazdou ehulku co znam,tak ji tam ma a ja ji nemam :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
28.6.07 14:11

Dalmi, no bude jsem v 5tt (jako mam na metriku) a nebo o 3 tydny vic tezko rict (mela jsem MS ale takovou nijakou) protoze ja vlastne nevim (kazdopadne uz mi zacalo rust brisko tak jsme si mozna privezli tunisanka :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
28.6.07 14:12

dalmi, taky doporucuju bepanthen je fakt super ;) (i kdyz na zadecek je nejlepsi rybi masticka) a bud rada ze tehu carku nemas me jeste nezmizela a asi jeste chvili zustane :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:17

Enko, tak to je paráda. Co by jsi chtěla teď? HOlčičku nebo zase chlapečka? A dítkem se život nekazí, to jsou fakticky blbé kecy. Dyť miminkem přece ten hezký život začíná, ne? A jak ti je? Máš nevolnosti? A u Dr. už jsi byla?

Dalmi, já mám na bradavky taky ten Bepanten, doporučili mi ho i v lékárně a mimi na prdýlku jsem koupila Rybilku, slyšela jsem, že je nejlepší, tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 14:17

enko tak to je super ze na dovce se takle zadarilo :wink:
a to by tetko chtelo holcicku aby jste mely parecek,nebo chces radsi zase chlapecka??
tak to bude stanicek velkej bracha :wink:
a ta rybi masticka je takova ta fialova co nejde smejt??ja vim ze svagrova mela vzdycky fialovy prsty,tak nevim zda to bylo ono.
v ty kosmetice se nak nevyznam.
ja myslela ze tu tehu carku ma kazda tehulka a porad jsem na ni cekala,ale myslim ze uz se neukaze kdyz dotet nic :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:18

Jo, Dalmi tu čáru na břichu mám, ale mám ji takovou strašně křivou, vůbec ne tak hezkou a rovnou jak měli kamarádky. Kolem pupíku mám takový klikyhák a pak jde zas rovně :roll: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:20

Dalmi, ta rybí mastička se jmenuje přímo Rybilka, stojí kolem 35Kč. Ale je fakt, že pěkně smrdí po rybičkách. Ještě že se to bude mazat jen na prdítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:21

Ta fialová vodička je genciánka (teda my tomu tak říkáme, nevím jestli se tak fakt jmenuje). Je to spíš nějaká dezinfekce na pupík a tak, na prdelku bych to nedávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 14:22

luci tak ja ji taky koupim.uz jsem si to napsala a jinak uz mam asi vse co potrebuju :wink:
jeste mi schazi omyvatelne pantofle do porodnice.jedny jsem si koupila,ale strasne me tlaci do paty,tak si musim koupit jiny.myslite ze muzu mit i boty takovy ty mezi prst?tech mam spoustu a nemusela bych uz kupovat jiny,ale zase aby mi nevynadal v cem tam chodim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 14:23
Lucošek píše:
Ta fialová vodička je genciánka (teda my tomu tak říkáme, nevím jestli se tak fakt jmenuje). Je to spíš nějaká dezinfekce na pupík a tak, na prdelku bych to nedávala.
ahatak to je ono.ja vim ze mala mela naky problemy a predepsaly ji tohle a pak svagrova byla furt modra.tak to jsem to popletla,ja myslela jestly to neni ta rybilka
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:23

Myslíš žabky? Já o nich taky uvažovala, mám jedny gumové, tak jsem taky přemýšlela, že si je tam vemu, ale nevím. Asi vemu jedny pantofle normální a do sprchy půjdu v žabkách, ta chvilka jim snad vadit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
28.6.07 14:25
Lucošek píše:
Myslíš žabky? Já o nich taky uvažovala, mám jedny gumové, tak jsem taky přemýšlela, že si je tam vemu, ale nevím. Asi vemu jedny pantofle normální a do sprchy půjdu v žabkách, ta chvilka jim snad vadit nebude.
jo myslim zabky.me uz to fakt nemysli. :lol: :lol: :lol:
tehu demence se u me rozjela uz na plny obratky :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
28.6.07 14:26

Genciánku budu možná kupovat na pupík a puchýřek po očkování. Nebo možná líh, uvidím co mi doporučí v porodnici, mým kamarádkám doporučovali pokaždé jinak. A ta rybilka je prý fakt dobrá, ale smrdí jak ďas, na to buď Dalmi připravená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
28.6.07 14:29

dalmi, rybi masticka je bud v tube nebo delana v lekarne a desne smrdi :)

nevolnosti zatim nemam, jsem uplne v pohode, jen mam nalitejsi prsa a byla jsem i protivna ale to se snazim krotit, no a hlavne mi zacalo rust bricho a porad bych jen zrala…

a co bych chtela je mi to uprimne jedno hlavne kdyz to bude zdrave, ale prece jen mozna vic tu holcicku (i kdyz ja vim ze to zase bude kluk :D) a k doktorovi pujdu az tak na konci cervence at to sfoukneme rovnou s ultrzvukem, naberama a tehu prukazkou :lol: (mezitim tak kilco dve priberu a alespon na konci nebude prudit ze jsem pribrala moc :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí