Poradna duly
Jana Čurdová
ja vim ze mi nic jineho nezbyva nez to prehlizet
,ale mrzi to.uz jenom kvuly tomu ze malej tim bude trpet,ale nasi mu to zase vynahradi.
ach jo
.vzdycky me to ale dostane,ze jdu do schodu a uz se mi kutaly slzy jak hrachy a pritom si vzdycky rikam nebrec.
jsem asi holt precitlivela.zdendovy uz to ani nerikam,proto ze by jsme se akorat pohadaly,ale zase to ve mne bude hlodat celej den nez zapomenu a stejnak mu to jednou zase vmetu i kdyz vim ze on za to nemuze ![]()
enko mam radost ze jsi tehulka.v jakem jsi tydnu??a jeste jednou gratuluji
a co to je za kecy ze dite ti zkazi zivot
to taky nechapu.vzdyt dite je to nejvetsi stesti ![]()
holky jakou mast ste si koupily na bradavky??
me doporucily v lekarne bepantenovou mast ze je i na opruzenou prdelku.
a mate takovou tu caru na brisku???ja kazdou ehulku co znam,tak ji tam ma a ja ji nemam ![]()
Dalmi, no bude jsem v 5tt (jako mam na metriku) a nebo o 3 tydny vic tezko rict (mela jsem MS ale takovou nijakou) protoze ja vlastne nevim (kazdopadne uz mi zacalo rust brisko tak jsme si mozna privezli tunisanka
)
dalmi, taky doporucuju bepanthen je fakt super
(i kdyz na zadecek je nejlepsi rybi masticka) a bud rada ze tehu carku nemas me jeste nezmizela a asi jeste chvili zustane ![]()
Enko, tak to je paráda. Co by jsi chtěla teď? HOlčičku nebo zase chlapečka? A dítkem se život nekazí, to jsou fakticky blbé kecy. Dyť miminkem přece ten hezký život začíná, ne? A jak ti je? Máš nevolnosti? A u Dr. už jsi byla?
Dalmi, já mám na bradavky taky ten Bepanten, doporučili mi ho i v lékárně a mimi na prdýlku jsem koupila Rybilku, slyšela jsem, že je nejlepší, tak uvidíme.
enko tak to je super ze na dovce se takle zadarilo ![]()
a to by tetko chtelo holcicku aby jste mely parecek,nebo chces radsi zase chlapecka??
tak to bude stanicek velkej bracha ![]()
a ta rybi masticka je takova ta fialova co nejde smejt??ja vim ze svagrova mela vzdycky fialovy prsty,tak nevim zda to bylo ono.
v ty kosmetice se nak nevyznam.
ja myslela ze tu tehu carku ma kazda tehulka a porad jsem na ni cekala,ale myslim ze uz se neukaze kdyz dotet nic
![]()
Jo, Dalmi tu čáru na břichu mám, ale mám ji takovou strašně křivou, vůbec ne tak hezkou a rovnou jak měli kamarádky. Kolem pupíku mám takový klikyhák a pak jde zas rovně
![]()
Dalmi, ta rybí mastička se jmenuje přímo Rybilka, stojí kolem 35Kč. Ale je fakt, že pěkně smrdí po rybičkách. Ještě že se to bude mazat jen na prdítko.
Ta fialová vodička je genciánka (teda my tomu tak říkáme, nevím jestli se tak fakt jmenuje). Je to spíš nějaká dezinfekce na pupík a tak, na prdelku bych to nedávala.
luci tak ja ji taky koupim.uz jsem si to napsala a jinak uz mam asi vse co potrebuju ![]()
jeste mi schazi omyvatelne pantofle do porodnice.jedny jsem si koupila,ale strasne me tlaci do paty,tak si musim koupit jiny.myslite ze muzu mit i boty takovy ty mezi prst?tech mam spoustu a nemusela bych uz kupovat jiny,ale zase aby mi nevynadal v cem tam chodim
Lucošek píše:ahatak to je ono.ja vim ze mala mela naky problemy a predepsaly ji tohle a pak svagrova byla furt modra.tak to jsem to popletla,ja myslela jestly to neni ta rybilka
Ta fialová vodička je genciánka (teda my tomu tak říkáme, nevím jestli se tak fakt jmenuje). Je to spíš nějaká dezinfekce na pupík a tak, na prdelku bych to nedávala.
Myslíš žabky? Já o nich taky uvažovala, mám jedny gumové, tak jsem taky přemýšlela, že si je tam vemu, ale nevím. Asi vemu jedny pantofle normální a do sprchy půjdu v žabkách, ta chvilka jim snad vadit nebude.
Lucošek píše:jo myslim zabky.me uz to fakt nemysli.
Myslíš žabky? Já o nich taky uvažovala, mám jedny gumové, tak jsem taky přemýšlela, že si je tam vemu, ale nevím. Asi vemu jedny pantofle normální a do sprchy půjdu v žabkách, ta chvilka jim snad vadit nebude.
Genciánku budu možná kupovat na pupík a puchýřek po očkování. Nebo možná líh, uvidím co mi doporučí v porodnici, mým kamarádkám doporučovali pokaždé jinak. A ta rybilka je prý fakt dobrá, ale smrdí jak ďas, na to buď Dalmi připravená.
dalmi, rybi masticka je bud v tube nebo delana v lekarne a desne smrdi ![]()
nevolnosti zatim nemam, jsem uplne v pohode, jen mam nalitejsi prsa a byla jsem i protivna ale to se snazim krotit, no a hlavne mi zacalo rust bricho a porad bych jen zrala…
a co bych chtela je mi to uprimne jedno hlavne kdyz to bude zdrave, ale prece jen mozna vic tu holcicku (i kdyz ja vim ze to zase bude kluk
) a k doktorovi pujdu az tak na konci cervence at to sfoukneme rovnou s ultrzvukem, naberama a tehu prukazkou
(mezitim tak kilco dve priberu a alespon na konci nebude prudit ze jsem pribrala moc
)