Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
26.6.07 13:26

Tak jsem si na obídek udělala karbenátky a bram. kaši, mňaky :D Liduško, já bych asi chtěla radějí císaře, navíc ty konce pánevní si málokterá PA troufne rodit normálně (to nám říkali i na té prohlídce porodky). Císař je v tomto případě pro miminko bezpečnější a o to jde, že. I když bych z toho nebyla nadšená, ale co se dá dělat. Navíc věřím, že už je otočená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.6.07 13:27

Jo a zapomněla jsem ti pochválit kolíbku a Ríšu :D My máme kolíbku postaršího data od tchánovců, ale myslím, že ji využiju, postavím ji asi do obýváku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.6.07 13:34

Patsy já právě tenkrát taky zjišťovala jak je to s tím porodem KP a když sem přečetla všechny komplikace (zlomená klíční kost, špatný kyčle…aj…co může mimi mít)…no prostě císař…ale věřím že se vám miminka taky otočí…jo a jestli máš taky postarší kolíbku tak taky hoď foto, jak jsi si jí „vylepšila“…furt mám pocit, že by to ještě něco chtělo a nemůžu přijít na to co…aby to zase nebylo přeplácaný…měla jsem jí i u Ríše, ale bylo to jen tak bez čehokoli a přišlo a příjde mi to i podle fotek dost chabý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.6.07 13:38

Ona ještě trčí na půdě, řeknu dneska manžovi, aby mi ji přinesl a pustím se do toho. A chabý to bude už úplně, nemám do ní ani mantinely, jen růžový v postýlce s nebesama. Kolíbka bude jen taková „jednoduchá“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
26.6.07 13:42

Tak jsem si hodila svých 6 minut strečingu a teď čekám až se ozve kámoška se svým dvouletým synátorem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.6.07 13:44

aha…no každopádně hoď potom foto…možná se mi tam právě ten mantinel nelíbí, ale když se podívám na fotku bez, tak …no prostě nevím…třeba ještě příjdu na to co tomu chybí, nebo naopak přebývá…napadlo mě že bych jí natřela spíš na bílo…ale do toho se mi asi nechce…prostě asi už přeháním…a taky mě napadlo dát jí takovou jakoby sukýnku kolem nohou, aby ty nohy tak nečučely…ale nemám stejnou látku jako je ten mantinel…nebo by to bylo zase přeplácaný.....

uáááá potřebuju inspiraci!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.6.07 13:50

Llidoško, na první pohled je jasný, co kolíbce chybí…MIMI :lol: Ale jinak je moc pěkná…já musím ještě všechno ušít-mantinel a tak, jenže mi mamka stále dluží slíbený stroj. Snad mi ho sem dopraví do porodu. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
26.6.07 13:59

Za chvilku hodím do galerky tu moji kolíbku. Frkla jsem tam látku, co mám připravenou na ušití mantinelů a kraječek a pár plyšáků, aby vypadala líp. Ale je to po domácku vyrobené monstrum :lol: Účel splní a to je důležitý. :wink: 

I když na tom obrázku nevypadá tak hrozně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
26.6.07 14:17

jůůů Evíku, ta bílá vypadá rozhodně líp.....asi se ještě vrhnu do natírání…ta bílá se mi fakt líbí víc.....jo a je jasný že kolíbce chybí miminko…hihi…to Ríša říká taky… :wink:

mmch už je vzhůru, tak dneska pááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.6.07 14:50

akvarijni koutek :lol:

nase stena.jeste stara,novou uz mame vybranou,ale jeste chvilku pockame:-)) 

sedacka,normalne je belejsi,musime vycistit:-))

loznice,krokodyl pro naseho chlapecka

prebalovak

a ze zhora

truhly na hracky pro matyaska-

v obyvaku budou jeste obrazky,tak je to takovy prazdny,ale to je zatim tak pro predstavu :lol: :lol: :lol: ale jsem rada ze uz mam vse hotovy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.6.07 15:04

jeste hazim pupek jak klesnul,ale zrovna to tu neni moc videt :roll: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
26.6.07 15:12

Dalmi, mám pocit, že ti zase vyrostl pupek, jak to děláš? Tobík měl minulý pátek už 2 kg, takže je to pěkný macek a moje bříško je sotva poloviční :P
JInak je vidět, že jste se činili! hezký přebalovák a krokodýl je taky úplně super! Rybičky nás možná čekají časem taky, manža by je chtěl, ale zatím bysme je ani neměli kam dát, doufám, že se ubráním, stčí mi hyperaktivní psisko, úplně vidím, jak by je lovil a shodil to celé dolů :twisted:
JInak ke KP, určitě bych šla na císaře, i když bude záležet co řekne doktor, kdyby mi direktivně řekl, že normální porod, co bych mohla dělat… Já jsem s CS smířená, nevadí mi to, naopak doufám, že se už neotočí a aspoň budu víc v klidu, poté co před 2 měsícema umřelo miminko při porodu kamarádce, jsem z toho všeho dost nervozní a plánovaný CS by mě asi trošku uklidnil. Přece jen si mylsím, že se tam skoro nemá co posrat.. . Jsem už ve 34. týdnu, a byl celou dobu příčně a asi před 10 dny se otočil hlavou nahoru, tak moc nevěřím, že by se mu teď chtělo otočit úplně naopak. Ale uvidíme, ještě máme čas…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
26.6.07 15:17

mispul ja nevim jak to delam,ale dneska je snad jeste vetsi nez vcera kdyz jsem ho fotila :roll: .ja snad rostu kazdej den :lol: uz me to ale stve,ale hlavne ze matyaskovy je dobre :wink:
jinak me by cs taky nevadil :wink:
a rybicky mame na vysoky komode,proto ze by je lovila kocka prez sklo :lol: ,ale to se neboj ze by je pes prevratil,stema nikdo nehne.je to skoro 200 litru a stim clovek nehne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.6.07 15:39

Zdravím,
Dalmi, máte to hezký. Úplně to prokouklo, co? Teď už máš napracováno, tak jen odpočívej. A na úklid někoho zavolej, ať se s tím nemusím otravovat ty. Jinak komoda s přebalovákem hezká a ten krokodýl je úplně úžasný. Ten pupek ti fakticky asi porostl, aby jsi nám za chvilku nepraskla :lol: Ale já jsem taky pupkatá jak blázen, každý se mě blbě ptá, jestli už náhodou nerodím, nebo aspoň jestli nečekám dvojčata. Zabíjela bych za to :-) :-(

Mišpul, já bych taky byla raději pro císaře, kdyby byl mimís KP. Je to pro něj bezpečnější a pro tebe určitě taky. Někde berou v potaz i to, jak máš širokou pánev, a zkouší rodit normálně,ale to jen vyjímečně. Já bych se teda CS nebránila. A Tobiášek se ještě může otočit, klidně pár dní před porodem. A na to, že kamarádce u porodu zemřelo mimčo vůbec nemysli :! :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
26.6.07 15:42

Jo a Evikul a Liduško … kolíbky máte obě hezké, když to tak vidím, tak uvažuju, že si taky nějakou pořídím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí