Poradna duly
Jana Čurdová
My jdeme s manžou opět na procházku, vezmeme i tchýninýho pejska, zaťámko pa.
lucosku ja taky tetko miluju strasne omacky. ![]()
zitra si udelam rajskou a pozitri snad nalozim konecne svickovou.mnam ![]()
a ja bych na ne taky nesahla.zrovna jsem cetla o tom ze nejhorsi je chytit toxoplazmozu v prvnim a poslednim trimestru.v prvnim vetsinou znamena potrat a v poslednim muze mimco oslepnout,tak me by to taky rvalo srdce,ale rychle snima pryc ![]()
ja taky nejsem zadnej kockomil a ke kocce jsem se taky dostala jak slepa k houslim,ale tet je to moje mimco
.ja zase sla na nastevu do zoo a mel ji sezrat jako kotatko varan a ja to nak nezvladla ![]()
tak kdyby bylo nejhur,zkus se zeptat v zoo,prej je tam berou
si delam srandu,na to bych nemela.ja nezabiju ani mravence
![]()
Patsy píše:papa
My jdeme s manžou opět na procházku, vezmeme i tchýninýho pejska, zaťámko pa.
No tak manža si ještě dává utopence…já si zítra udělám palačinky s marmeládou a šlehačkou, mňami ![]()
luci jo ona je silena.no jsem rada ze bydli tak daleko,verim tomu ze kdyby bydlela tady,tak nam dela porad naky problemy.
jednou dokonce naockovala maliho aby tu sebral moji fotku a dovezl ji ukazat jak vypadam a pak volala zdendovy ze ho stejne takova mlada opusti a pak jsem nechtela maliho poustet ze bych ho kazila nebo co ![]()
no proste sileny veci ma
![]()
Patsy píše:mnam palacinky taky miluju z rozmackanejma jahudkama
No tak manža si ještě dává utopence…já si zítra udělám palačinky s marmeládou a šlehačkou, mňami
dalmatinka píše:
luci jo ona je silena.no jsem rada ze bydli tak daleko,verim tomu ze kdyby bydlela tady,tak nam dela porad naky problemy.
jednou dokonce naockovala maliho aby tu sebral moji fotku a dovezl ji ukazat jak vypadam a pak volala zdendovy ze ho stejne takova mlada opusti a pak jsem nechtela maliho poustet ze bych ho kazila nebo co
no proste sileny veci ma![]()
A návštěvu u psychiatra už jste jí navrhli
? Jak říkáš, ještě štěstí, že se moc často neozývá a bydlí tak daleko, si představ, že by bydlela někde poblíž, brrrr, hnusná představa.
holky nevite jak nam tetko braly krev v tom 30 tydnu jestly se znova delaly i testy na toxoplazmozu??
Patsy píše:muj o 13 let
Dalmi, o kolik je vůbec starší? Můj o 12
Hele, holčiny, přestaňte mi prosím dělat chutě na takové ňamky, jako palačinky se šlehačkou. Já mám hlad
![]()
Lucošek píše:to verim tomu ze by mi byla schopna dat i bombu do autadalmatinka píše:A návštěvu u psychiatra už jste jí navrhli
jednou dokonce naockovala maliho aby tu sebral moji fotku a dovezl ji ukazat jak vypadam a pak volala zdendovy ze ho stejne takova mlada opusti a pak jsem nechtela maliho poustet ze bych ho kazila nebo co
no proste sileny veci ma![]()
? Jak říkáš, ještě štěstí, že se moc často neozývá a bydlí tak daleko, si představ, že by bydlela někde poblíž, brrrr, hnusná představa.
Dalmi, jsi lepší ![]()
Lucošku, já měla u mamky tvarohovou bábovku a pak jsem ještě ségře sežrala kus čokolády
Běž si taky něco dát a netrap se!
Lucošek píše:ja mam taky strasnej hlad
Hele, holčiny, přestaňte mi prosím dělat chutě na takové ňamky, jako palačinky se šlehačkou. Já mám hlad![]()
patsy hlavne ze jsme stastny,na veku nezalezi
aspon si me hycka a nosi me na rukou ![]()