Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
1.7.07 17:29

My jdeme s manžou opět na procházku, vezmeme i tchýninýho pejska, zaťámko pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:30

lucosku ja taky tetko miluju strasne omacky. :wink:
zitra si udelam rajskou a pozitri snad nalozim konecne svickovou.mnam :wink:

a ja bych na ne taky nesahla.zrovna jsem cetla o tom ze nejhorsi je chytit toxoplazmozu v prvnim a poslednim trimestru.v prvnim vetsinou znamena potrat a v poslednim muze mimco oslepnout,tak me by to taky rvalo srdce,ale rychle snima pryc :!

ja taky nejsem zadnej kockomil a ke kocce jsem se taky dostala jak slepa k houslim,ale tet je to moje mimco :lol: .ja zase sla na nastevu do zoo a mel ji sezrat jako kotatko varan a ja to nak nezvladla :roll:
tak kdyby bylo nejhur,zkus se zeptat v zoo,prej je tam berou :lol: :lol: si delam srandu,na to bych nemela.ja nezabiju ani mravence :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:31
Patsy píše:
My jdeme s manžou opět na procházku, vezmeme i tchýninýho pejska, zaťámko pa.
papa :-) hezkou prochazku
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 17:33

No tak manža si ještě dává utopence…já si zítra udělám palačinky s marmeládou a šlehačkou, mňami :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:34

luci jo ona je silena.no jsem rada ze bydli tak daleko,verim tomu ze kdyby bydlela tady,tak nam dela porad naky problemy.
jednou dokonce naockovala maliho aby tu sebral moji fotku a dovezl ji ukazat jak vypadam a pak volala zdendovy ze ho stejne takova mlada opusti a pak jsem nechtela maliho poustet ze bych ho kazila nebo co :roll:
no proste sileny veci ma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:34
Patsy píše:
No tak manža si ještě dává utopence…já si zítra udělám palačinky s marmeládou a šlehačkou, mňami :lol:
mnam palacinky taky miluju z rozmackanejma jahudkama
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.7.07 17:35
dalmatinka píše:
luci jo ona je silena.no jsem rada ze bydli tak daleko,verim tomu ze kdyby bydlela tady,tak nam dela porad naky problemy.
jednou dokonce naockovala maliho aby tu sebral moji fotku a dovezl ji ukazat jak vypadam a pak volala zdendovy ze ho stejne takova mlada opusti a pak jsem nechtela maliho poustet ze bych ho kazila nebo co :roll:

A návštěvu u psychiatra už jste jí navrhli :wink: ? Jak říkáš, ještě štěstí, že se moc často neozývá a bydlí tak daleko, si představ, že by bydlela někde poblíž, brrrr, hnusná představa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 17:36

Dalmi, o kolik je vůbec starší? Můj o 12 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:36

holky nevite jak nam tetko braly krev v tom 30 tydnu jestly se znova delaly i testy na toxoplazmozu??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:37
Patsy píše:
Dalmi, o kolik je vůbec starší? Můj o 12 :lol:
muj o 13 let :lol: teda skoro 14,ale vyhovuje mi to.ja bych nemohla mit nakyho mladase :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.7.07 17:37

Hele, holčiny, přestaňte mi prosím dělat chutě na takové ňamky, jako palačinky se šlehačkou. Já mám hlad :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:38
Lucošek píše:
dalmatinka píše:
A návštěvu u psychiatra už jste jí navrhli :wink: ? Jak říkáš, ještě štěstí, že se moc často neozývá a bydlí tak daleko, si představ, že by bydlela někde poblíž, brrrr, hnusná představa.
to verim tomu ze by mi byla schopna dat i bombu do auta :lol: :lol: fuj zaplat pan buh :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774

Dalmi, jsi lepší :pankac:
Lucošku, já měla u mamky tvarohovou bábovku a pak jsem ještě ségře sežrala kus čokolády :lol: :lol: :lol: Běž si taky něco dát a netrap se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
Lucošek píše:
Hele, holčiny, přestaňte mi prosím dělat chutě na takové ňamky, jako palačinky se šlehačkou. Já mám hlad :-( :-(
ja mam taky strasnej hlad :cry: :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:39

patsy hlavne ze jsme stastny,na veku nezalezi :wink: aspon si me hycka a nosi me na rukou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí