Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
2.7.07 14:06

Chudák Lenulinda, držím všechny palce co mám!
Lucošku, nene, nejsem hubená, před těhu jsem měla na 165cm 59kg a připadala jsem si dost oplácaná. A teď mám 11kg navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 14:08

Jé, Geislerka, tu mám moc moc ráda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.7.07 14:20

Lenulince s prďolkou moc držíme palečky. Teď je pod dohledem, tak snad tam malá vydrží co nejdýl. Moc na ni myslím :wink: :wink:

Dalmi, Aňu mám taky docela ráda, prý je velká sympoška.A která z vás měla větší bříško? :lol:

Patsy, na těch fotkách vypadáš dost hubená, i když jsi těhu. A 11 kilo není moc. Já měla 14 před 3 týdnama, tak jsem zvědavá, kam se to vyšplhalo teď. Ale počkám a zvážím se až ve středu jak půjdu na KO.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 14:33

Možná vypadám, ale nejsem :lol: A za ty 4 týdnu určo ještě něco naberu. Chjo, už chci mimino doma, se nudím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 14:36

ja mela pred tehu 49 a pribrala jsem 12-13kilo :wink:

kdo mel vetsi brisko nemuzu posoudit,proto ze ona stala za pultem ze sefem a brisko ji vubec nebylo videt.byla tam z nakym chlapem a ten se bavil z tym sefem a ona se na me koukala a usmivala se na me a ja na ni taky.bylo to takovy hezky :lol: :lol: :lol: je moc mila uz od pohledu
jdu si na chvilku natahnout.jsem naka unavena :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 14:41

patsy ty uz ho budes mit za chvilku :wink: :wink:
me uz to taky nebavi cekat, :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
2.7.07 14:43

jen holky vydrzte pak jeste budete rikat ze ma jit zpatky do briska atd. az vam prokrici cele dny a noci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.7.07 14:44

Chudinky Lenulinďata! :( Moc držím palce, snad to magnézko rozežene a malá zůstane v bříšku co nejdýl. Miška musí teď ale rychle přibírat, aby jí venku nebyla zima, když se jí u maminky nelíbí. Posíláme jim s Ládíkem do porodky sluníčko.
 http://sirmi.ic.cz/slunce/4.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 14:44

Vždyť ty máš termín ještě přede mnou! :lol: :lol: Tak schválně, kdo bude první..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.7.07 14:51

Já chci mít miminko už taky u sebe. Zdá se mi, že ten poslední měsíc bude utíkat strašně pomalu, jak se budeme šíleně těšit. Sice se nenudím, ale už mě to těhu nějak zmáhá a břicho pořád tlačí a bolí a o vedrech ani nemluvě. A už se těším, až budu bobiška pořád pusinkovat a hladit a tak, ježiš, to bude rozmazlené dítko :lol: :lol:
Patsy, ty už to máš taky za pár, můžeš klíďo porodit každým dnem. Teď jsi začala 37. týden a to už je pro mimiska prý bezpečné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.7.07 14:54

Jo a mé míry 100 zadek, 98 břicho a 96 prsa. Nahoře 8-9kg. Za poslední týden mi strašně vyskočilo břicho. 8O Dnes KO se štítnou žlázou v pohodě, už mi naplánoval i další změnu dávkování léků po porodu a další KO 19.12…to budou mimi už veliká a bude před vánocema, úplně mi v uších zazvonily rolničky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 14:55

Lucošku, já vím, mám 28dní do termínu, ale jsem nesvá z té nejistoty, víš. Protože je Inna koncem pánevním, tak netuším, jak to bude probíhat, pokud se neotočí. Jestli začnu rodit spontánně a hned mi budou dělat císaře nebo jestli mě nechají trápit se…bojim bojim :( Včera jsem psala, že už to nebudu řešit, ale moc mi to nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
2.7.07 14:55

tak to Lenulku holky moc pozdravujte a že posíláme spoustu sil a držíme palečky…není to žádná prdel…

já si ted zdřímla a už se zatahuje…nejspíš bude pršet…kéž by…sice sme měly v plánu vyplesknout se na zahradu s bazénkem a takhle budu vymýšlet program, ale zdá se že Ríšánek dospává noční deficit, tak snad aspon nebude protiva a vydrží si chvílu hrát…už spí skoro 3 hodky… 8O .....doufám že v noci zase nechystá mejdlo…pařmen jeden…

Enko, přesně tak…jen at jsou tam mimi co nejdýl, ale i já přiznávám že by klidně mohlo jít o 2 týdny dřív, páč už se nemůžu dočkat…a to už jedno doma mám…hihi…

Patsy, Dalmi si plánuju že vás předběhnu obě… :lol: …to bych vás naprdla co…hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
2.7.07 15:07
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.7.07 15:17

Evikul je fajn, že štítná žláza nezlobí. Jen tak dál. týjo, a když tak přemýšlím nad datumem tvojí další kontroly, tak jsem zjistila, že to je za chvilku. Ten čas tak strašně letí. Na letošní vánoce se strááááášně moc těším, první s naším miláčkem :potlesk: :srdce:

Patsy, já tě chápu, že se toho bojíš. Snad se Inuška ještě otočí, někdy to je fakticky na poslední chvíli. A kdyby tě moc trápili, tak si zkus nechat píchnout epi. Aspoň si trošku odpočineš a kdyby tě brali na CŘ, tak ti jen píchnou větší dávku a bude to. Zkus na to nemyslet a zbytečně se nestresovat. Já bych měla mít mimi hlavičkou dole, ale pořád se bojím, aby se ještě nepřetočilo. To už ale asi nepoznám :cry:

Liduš, u nás je pořád horko jako blázen, taky by mohlo sprchnout. Takže dneska odpočinkovej den. to ti přeju, aspoň jednou za čas máš klid.
K tomu tvýmu článku nevím co bych dodala, prostě zabít málo :-) :evil: Ještě že to udělala sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí