Poradna duly
Jana Čurdová
Chudák Lenulinda, držím všechny palce co mám!
Lucošku, nene, nejsem hubená, před těhu jsem měla na 165cm 59kg a připadala jsem si dost oplácaná. A teď mám 11kg navíc.
Lenulince s prďolkou moc držíme palečky. Teď je pod dohledem, tak snad tam malá vydrží co nejdýl. Moc na ni myslím
![]()
Dalmi, Aňu mám taky docela ráda, prý je velká sympoška.A která z vás měla větší bříško? ![]()
Patsy, na těch fotkách vypadáš dost hubená, i když jsi těhu. A 11 kilo není moc. Já měla 14 před 3 týdnama, tak jsem zvědavá, kam se to vyšplhalo teď. Ale počkám a zvážím se až ve středu jak půjdu na KO.
Možná vypadám, ale nejsem
A za ty 4 týdnu určo ještě něco naberu. Chjo, už chci mimino doma, se nudím ![]()
ja mela pred tehu 49 a pribrala jsem 12-13kilo ![]()
kdo mel vetsi brisko nemuzu posoudit,proto ze ona stala za pultem ze sefem a brisko ji vubec nebylo videt.byla tam z nakym chlapem a ten se bavil z tym sefem a ona se na me koukala a usmivala se na me a ja na ni taky.bylo to takovy hezky
je moc mila uz od pohledu
jdu si na chvilku natahnout.jsem naka unavena ![]()
patsy ty uz ho budes mit za chvilku
![]()
me uz to taky nebavi cekat,
![]()
jen holky vydrzte pak jeste budete rikat ze ma jit zpatky do briska atd. az vam prokrici cele dny a noci ![]()
Chudinky Lenulinďata!
Moc držím palce, snad to magnézko rozežene a malá zůstane v bříšku co nejdýl. Miška musí teď ale rychle přibírat, aby jí venku nebyla zima, když se jí u maminky nelíbí. Posíláme jim s Ládíkem do porodky sluníčko.
http://sirmi.ic.cz/slunce/4.gif
Vždyť ty máš termín ještě přede mnou!
Tak schválně, kdo bude první..... ![]()
Já chci mít miminko už taky u sebe. Zdá se mi, že ten poslední měsíc bude utíkat strašně pomalu, jak se budeme šíleně těšit. Sice se nenudím, ale už mě to těhu nějak zmáhá a břicho pořád tlačí a bolí a o vedrech ani nemluvě. A už se těším, až budu bobiška pořád pusinkovat a hladit a tak, ježiš, to bude rozmazlené dítko
![]()
Patsy, ty už to máš taky za pár, můžeš klíďo porodit každým dnem. Teď jsi začala 37. týden a to už je pro mimiska prý bezpečné.
Jo a mé míry 100 zadek, 98 břicho a 96 prsa. Nahoře 8-9kg. Za poslední týden mi strašně vyskočilo břicho.
Dnes KO se štítnou žlázou v pohodě, už mi naplánoval i další změnu dávkování léků po porodu a další KO 19.12…to budou mimi už veliká a bude před vánocema, úplně mi v uších zazvonily rolničky. ![]()
Lucošku, já vím, mám 28dní do termínu, ale jsem nesvá z té nejistoty, víš. Protože je Inna koncem pánevním, tak netuším, jak to bude probíhat, pokud se neotočí. Jestli začnu rodit spontánně a hned mi budou dělat císaře nebo jestli mě nechají trápit se…bojim bojim
Včera jsem psala, že už to nebudu řešit, ale moc mi to nejde ![]()
tak to Lenulku holky moc pozdravujte a že posíláme spoustu sil a držíme palečky…není to žádná prdel…
já si ted zdřímla a už se zatahuje…nejspíš bude pršet…kéž by…sice sme měly v plánu vyplesknout se na zahradu s bazénkem a takhle budu vymýšlet program, ale zdá se že Ríšánek dospává noční deficit, tak snad aspon nebude protiva a vydrží si chvílu hrát…už spí skoro 3 hodky…
.....doufám že v noci zase nechystá mejdlo…pařmen jeden…
Enko, přesně tak…jen at jsou tam mimi co nejdýl, ale i já přiznávám že by klidně mohlo jít o 2 týdny dřív, páč už se nemůžu dočkat…a to už jedno doma mám…hihi…
Patsy, Dalmi si plánuju že vás předběhnu obě…
…to bych vás naprdla co…hihi
Evikul je fajn, že štítná žláza nezlobí. Jen tak dál. týjo, a když tak přemýšlím nad datumem tvojí další kontroly, tak jsem zjistila, že to je za chvilku. Ten čas tak strašně letí. Na letošní vánoce se strááááášně moc těším, první s naším miláčkem
![]()
Patsy, já tě chápu, že se toho bojíš. Snad se Inuška ještě otočí, někdy to je fakticky na poslední chvíli. A kdyby tě moc trápili, tak si zkus nechat píchnout epi. Aspoň si trošku odpočineš a kdyby tě brali na CŘ, tak ti jen píchnou větší dávku a bude to. Zkus na to nemyslet a zbytečně se nestresovat. Já bych měla mít mimi hlavičkou dole, ale pořád se bojím, aby se ještě nepřetočilo. To už ale asi nepoznám ![]()
Liduš, u nás je pořád horko jako blázen, taky by mohlo sprchnout. Takže dneska odpočinkovej den. to ti přeju, aspoň jednou za čas máš klid.
K tomu tvýmu článku nevím co bych dodala, prostě zabít málo
Ještě že to udělala sama.