Poradna duly
Jana Čurdová
dalmatinka píše:
proto ze radulka chodila i do diskuze zivot po potratu a ja tam taky porad chodim a kamaradi se tam hodne z jednou divcinou.tak kdyby neco bylo,ak ji urcite napise
Aha, tak to jo, to by určo napsala, kdyby se něco dělo.
holky, mluvila jsem s Lenulindou potom co psala tuhle smsku jen me a nevi co s ni budou delat, kazdopadne mi pak napise (tak predpokladam ze i Dalmi) jak to vypada
a CS5 jeste neni takovy problem i kdyz mam o ne o holky strach
ahojky dneska…
Lenulce držíme palce…bude to dobrý…snad…Dalmi průběžně informuj jo…
a taky Andiska se tady dlouho neukázala, měly se myslím stěhovat a pak že se ozve…snad je taky OK…
Dalmi, bejvalka toho tvýho je fakt psycho.....
Luci podle CS vůbec nepoznáš že už to může bejt, páč klidně můžeš mít CS0 i den před porodem…ale je fakt že to potěší, když víš že už se začínáš připravovat…
já mám pořád CS2…na ko jdu až 11., před tím 10. na první monitor…tak su zvědavá, jestli ¨mi zrovna bude tvrdnout bříško a naskočej mi tam kopečky… ![]()
Sedmi, tak třeba to fakt byly jen komáři a je na to trochu alergickej…kamošce se to stalo taky…tak pak dej vědět, jestli jsi jela na sraz nebo k Dr.....a s dělňasama je to na pokakání vždycky…z toho si nic nedělej…a držím pěsti at udáte štěniska…
z těch našich koťat su nervní jaxfiňa…
Jinak Luci já dneska taky špatně spala…Ríšovi nejspíš rostou ¨vrchní pětky a je to záhul…řval co hodinu…
…ale su děsně ráda že ty poslední zuby už začaly, páč to snad do porodu bude venku a já se budu nervit jen nad prdíkama novorozence…
holky dneska bude zase vedro…já padnu.....chjo…
Tak dobrou chuť Patsy. Já se jdu na chvilku natáhnout a pak se taky pustím do oběda. Zatím páááá ![]()
Tak jsem zbouchala tři megapalačinky a je mi blbě ![]()
Liduško, chudák Ríša, zuby jsou svině. Vedro má být už jen dnes, potom se má díky bohu zase ochlazovat, to už nějak vydržíme.
holky u vas je vedro ![]()
tak to u nas je pekna zima.musela jsem si vzit na ven i mikynu a jeste obcas i prsi.no ja jsem za to rada ![]()
patsy palacinky bych si taky dala ![]()
a o lenulce budu samozrejme informovat kdyby neco ![]()
risanka mi je lito.zuby jsou fakt svinstvo
Nám nějak blbně teploměr, ale řekla bych, že takových 29 ve stínu tu je, zítra má být 27 a pak už to půjde dolů
Až mi trocha vytráví, tak musím umýt koupelnu a wc a naleštit všechny zrcadla.
Jsem zpátky, chvilku jsem poležela, ale teď mě zase nějaký génius vzbudil. Tak jsem aspoň dala vařit oběd a zase cárám po netu.
Patsy, míry máš krásný, jsi hubená co? To já se schválně taky změřila a kdybych to nedělala udělala bych líp. Moje míry 108 , 108 , 110
Nějak mi to nalezlo všechno do zadku, mě asi něco picne
![]()
lenulka psala ![]()
zustavam v porodnici.musim na kapacky na magnezium.jinak mala je o.k ma 1900g tak snad vydrzime co nejdele.
tak ji drzte palce.mala je jeste strasne malicka,tak snad jeste par tydnu vydrzi.chtelo by to aspon do konce mesice
lenulka psala ![]()
zustavam v porodnici.musim na kapacky na magnezium.jinak mala je o.k ma 1900g tak snad vydrzime co nejdele.
tak ji drzte palce.mala je jeste strasne malicka,tak snad jeste par tydnu vydrzi.chtelo by to aspon do konce mesice
dalmi predbehla si me taky jsem vam to sem chtela napsat… holky to zvladnou mala je malinka ale ony jsou silne holky a tak si chvili polezi a pak bude zase jen dobre..
a tetko jsem se vratila z kramu.sla jsem jim rict at mi na stredu pripravi kocarek a potkala jsem tam annu geislerovou byla strasne mila a tak se na me hezky smala
![]()