Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
1.7.07 17:39

Holky, na těch fotkách vůbec ti vaši chlapi nevypadají, že jsou o moc starší. Jsou to oba fešáci :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:41
Lucošek píše:
Holky, na těch fotkách vůbec ti vaši chlapi nevypadají, že jsou o moc starší. Jsou to oba fešáci :wink:
:lol: diky.no stejnak i kdyz je starsi,tak si ho radsi hlidam. :lol: kdyz jsme se seznamily tak byl sama zenska coz jsem hodne rychle zatrhla :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
1.7.07 17:41

Patsy, že ty dostaneš na prdel :-) :D
Tak já teda vyrážím za miláčkem, třeba mě pozve na nějakou ňamku. Tak zatím pá pá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:43

patsy a z tou babovkou jsi me uz pekne nasr.. :lol: :lol: :lol: ,takze letim do kramu a musim neco snist.najist se nejsem lina :lol: :lol:
matyasek ma proste hlad,takze musim)super vymluva)
tak ja letim.papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 17:44
Lucošek píše:
Patsy, že ty dostaneš na prdel :-) :D
Tak já teda vyrážím za miláčkem, třeba mě pozve na nějakou ňamku. Tak zatím pá pá :-)
koukam ze patsy nas tady odsud vystrnadila :lol: :lol: :lol: vsem nam tecou sliny. :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 17:45

Tak já nemůžu říct, že by mě nosil na rukou, máme takový rovnocenný vztah, že si vážíme jeden druhýho, ale hezky se to poslouchá, když říká, že je rád, že má mladou hezkou holku apod. Když třeba vidím některý jeho spolužačky ze základky a uvědomím si, že by to mohl mít doma… :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 17:45
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
1.7.07 20:15

8O :o 8O To je zas stránek… 8) Jen tak dál, zachvíli dáme 300.

Já kojo polštář mám z MB jako nový za 300 (originál Terabag).

Dalmi, u nás doktoři vůbec testy na toxo nedělají, prý je to vzácné a spíš ji dostaneš z neumyté zeleniny než od zvířat. :wink:

Zítra mám pro změnu lítací den, takže se tu opět ukážu jen párkrát za den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 20:26

Tak jsem zpět, ušla jsem zase tak 2km, ale cestu, kterou jsem dřív dávala za 15min jsem šla 50minut!!! 8O A rozbolela mě záda, ale to je normální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
1.7.07 20:29

No, už máš nárok, Patsy, na pomalejší krok :lol: .

Dalmi, na tvém metříku už asi druhý den nemám týden tvého těhu. Možná, že má jen nějaký problém můj prohlížeč. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 20:30

evi u vas se opravdu nedelaj?u nas hned na zacatku tehu je to prvni odber krve co delaj 8O .
no vzacny to treba je,ale v mem okoli mam dve dobre kamosky co toxo prodelaly,proto ze na tech testech mely obe protilatky a jednu znam co kvuly tomu prisla o mimco :cry:
vsichni tri kocky mely ale byly to kocky venkovni.ta nase ven nechodi,tak z ni strach nemam a i ji cistim zachod :wink:

patsy ty jsi blazinek.to me by po kilometru uz nesl zdenda na zadech,nebo by pro me prijela sanitka,proto ze to bych neudejchala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 20:30
Evikule píše:
No, už máš nárok, Patsy, na pomalejší krok :lol: .Dalmi, na tvém metříku už asi druhý den nemám týden tvého těhu. Možná, že má jen nějaký problém můj prohlížeč. 8)
ne to snugle ma nakou poruchu a nejdou metriky.uz to trva asi 3 den,ale prej to opravi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 20:34

Nj, já se musím nějak unavit, aby se mi aspoň trochu dobře spalo a ta procházka je snad jediná možnost :lol:
U nás dělají testy na toxu na požádání. A jelikož jsme měli kocourka (než zdrhnul), tak jsem si ho radši nechala udělat. Ještě jsem chtěla na listeriózu, pamatujete, jak byla ta epidemie? To jsme byly tak v I. trimestu, ale nějak z toho sešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 20:41

Proč v tý televizi zace vůbec NIC nedávají :?: :! :! Musím čučet na Slunce seno… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 20:44

patsy ja taky chtela testy na listerii a nikde mi je nechtely udelat.
od ty doby co to tu bylo tak nejim ani zadny uzeniny,nic :oops:
maminka rika ze mam hysterii a ne listerii,kdyz nic nechci jist co neni vareny,ale ja mela strasnej strach.jedna holka od nas z diskuze zivot po potratu ji mela a prisla o mimca,myslim o trojcatka :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí