Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
1.7.07 20:48

Tak to je fakt hrozný :( Já už od snažení nejím hermelín a nivu, který zbožňuju, takže po porodu se tím budu vyloženě cpát :lol: Jinak se přiznám, že si nic moc nehlídám, jen teda důsledně umývám ovoce a zeleninu, nejím moc játra apod., ale že bych přestala jíst uzeniny, to nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 20:51

tak to ja nejim uzeniny zadny,jenom ty co si nak upravuju varenim a nebo dusenim.
a plisnovy syry taky miluju a uz se tesim az se jima budu cpat a taky tatarakem ,ten miluju strasne.akorat nevim jak je to s kojenim,to asi jeste budeme muset pockat az po kojeni ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 20:53

Tak tatarák jsem nikdy nejedla, to se mi nějak ekluje. Já myslím, že při kojení se musí dodržovat úplně jiný pravidla jídelníčku než v těhu. Např. ty plísňáky se nejí právě kvůli listerióze, po porodu už to miminku neublíží, takže to už určo můžeme. Při kojení se nesmí čerstvý pečivo, exotické ovoce, perlivá voda…takže taky žádná hitparáda :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 20:56

ani cerstvy rohliky 8O co budu jist :lol: :lol:
ja prave nevim jestly se neda ta listerie prenest i kojenim,ale vim z tatarak se nesmi pri kojeni,ale s tema plisnakama nevim.
o ovoci vim,prej ani jahody se nesmi a lusteniny a tak.
no musim vse vycist abych nak mimcu neublizila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 20:59

No některýmu miminku toho vadí hodně, některýmu skoro nic, to musíš sama vyzkoušet, po čem bude mít bolení bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.7.07 21:00

no snad to nak zvladneme.jestly bude po mne,tak mu nic vadit nebude :lol: :lol: :lol: :lol:
jdu veceret.pecu si kotletky a bramburek a rajcatovej salatek.mnam.tak zatim pa :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
1.7.07 21:03

Jé, to zní dobře :lol: Tak přeju dobrou chuť, já snědla jednoho utopence a dva rohlíky :lol:
Já už to dneska vypínám, pa pa zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
1.7.07 21:35

Jo,jo holky,jen se hezky najezte než se mimi narodí,jestli budete mít citlivý mimi na prdíky jako já,tak budete mít strach dát něco do pusy:)Jo vše co sníte jde do mlíka pro mimi…
Mišpul,jojo uklízení…mám pocit,od tý doby co máme podlahu,že ta hadra s kýblem mi přiroste k rukám…ale dnes nám obkladač dodělal předsín a obklady v kuchyni,tak jsme zase o kus dál…už můžeme pomalu stavět kuchyn:)))…jen se nám ted vykakal na špalety zedník,nenechávala jse to dělat s oknama,že od něj to bude levnější a ted mám nový okna bez špalet,prostě na pokakání :twisted: ,zase zdržovačka…
Liduš hodně štěstí při udávání,my máme 5 štěnátek a nevíme co s něm a jsou při tom nádherným,ale kočky fakt nemusím,toxo už jsem měla,tak proto…
Zítra jedu z holkama do Brna i s malým,tak se těším jak vypadnu,no ikdyž malýmu naskákali nějaký pupínky,tak uvidím jestli neskončíme nakonec u dr…udělali se mu na rukou a na obličeji po noci u našich(má pyžo s kr. rukávem),tak jsem si říkala,že komáři,ale dnes je měl výraznější,tak si říkám jestli nějaká alergie nebo neštovice,no nevím…
Ještě nemám postýlku,tak špekuluju jestli koupit nebo se ptát po okolí,ale chytá mě takové to pěkné utrácení,že bych mu/jí mohla něco koupit…ikdyž to bude max na rok…uvidíme…
Jdu ještě na mimibazar,zatím papa…Magda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 11:20

Ahoj! Já od rána nakukuju a tady pořád nikdo :( To ještě vyspáváte??? Už jsem byla v obchodě, teď popíjím kafíčko :D V noci se mi kupodivu dost dobře spalo, dokonce jsem se na malou vzbudilajen jednou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
2.7.07 11:32

Ahojky všem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.7.07 11:34

Ahoj,
teď jsem přišla z města, byla jsem nakupovat ještě nějaké drobnosti pro mimi a stavila se za kámoškou na kafíčko. Já dnes spala docela blbě. Usla jsem sice hned, ale tak po 3 hodinách jsem byla vzhůru, pak na záchod a když už jsem usínala (začal se mi zdát nějaký sen) tak mě vzbudil muž tím, že se ke mě začal ve spánku lísat a pusinkovat. Za jiných okolností bych ho sežrala láskou, ale teď bych ho nejraději zakousla :evil: A tak jsem asi další hodinu čučela do stropu. Aby toho nebylo málo, ráno v sedm mě vzbudili zedníci co dělají fasádu. Myslela jsem, že budu vraždit :-) :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 11:35

Lucošku, to je teda blbá noc :? Tak co sis včera dala za dobrůtku? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.7.07 11:38

Jé Patsy, já se včera nadlábla. Jak jsi mi udělala ty chutě, tak jsem si poručila domácí štrůdl se zmrzlinou a spoustou šlehačky a k tomu vídeňskou kávičku, ňam. A pak jsem zbašlila ještě asi půlku melounu :lol: :lol: :lol:

Peťulko ahoj, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.7.07 11:40

Jo a to jsem zapoměla, že dneska mi volala mami, že bude dělat nějakou dobrou buchtičku a plněné meruňkové knedlíky, že si máme příjet. Už teď se mi zase sbíhají sliny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 11:44

Lucošku :lol: :lol: To sladký je fakt závislost. Já jdu za chvíli dělat ty palačinky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí