Poradna duly
Jana Čurdová
Sedmi, ať tě ta blbá nálada brzo přejde. Leze to na palici, když se pořád něco sere, co? Doufám, že to do těch 14 dnů všechno stihnete a prcek se ozve o něco později, ať si stihneš ještě trošinku odpočínout.
Dalmi, copak jsi měla dobrýho? Mě teď honí mlsná na nějakej zákusek nebo buchtu, přemýšlím co si dám, péct se mi teď nechce.
Kojení řeště až to příjde. Teď s tím stejně nic nenaděláte a pokud jste rozhodnuté kojit, at pak nejsme třeba zklamané. Já to nechám na přírodě a řešit to budu až v porodce.
Patsy, hady chováme pro penízky a pro zábavu. Ale žádný velkochov to není, spíš jen pár hadů na zkoušku, jestli to vůbec jde. Koníček je to hezký, pro mě teda lepší než motorky.Jednu dobu jsme taky měli zabarikádovaný sklep, ale to tam měl švagr. Děs … ještě že je to už všechno pryč.
Máš moc hodnou babičku, Inuška bude vypadat určitě krásně.
Lucošku, rozlučka proběhla už ve čtvrtek, bylo to až dojemný. Poseděli jsme, nadlábli jsme se - objednala jsem 40 chlebíčků a ještě víc zákusků, asi 4 druhy. Zákusky jsme dojedli v pátek na snídani, chlebíčky zmizely už ve čtvrtek
Kolegové se složili a plácli přes kapsu, řekla jsem že mám všechno, že mi chybí jen polohovací lehátko a baby phone, tak aby si kdyžtak vybrali jedno z toho, a dostala jsem obojí ![]()
Lehatko - http://www.potrebyprodeti.cz/index.php?… a a Baby phone Phillips - http://www.malvik.cz/…icky/SCD-465
Mám z toho velkou radost… Jo, ještě od právního oddělení jsem dostala super soupravičku Next - rifličky, tričko s límečkem a vestičku s kapucí, vel. 9-12 měsíců, tak doufám, že nám to bude ještě na jaře. No a samozřejmě spousty kytek…
Ale musím říct, že jsem v pátek byla ráda, že jsem tam naposledy. Za kolegama budu jezdit asi často na pokec nebo na oběd, mám to celkem kousek, ale od práce si ráda odpočinu ![]()
Dalmi, tak to jo, jestli dělá nachvály na něho prď, ať si dělá co chce. A jak to že se s tátou vidí jen 2× do roka??? Já jsem s manžou začala chodit v jeho 30ti, naštěstí byl ještě svobodnej a bezdětnej, takže žádný „nevlastní děti“ nemusím snášet.
Lucošku, to mi povídej, ale já už jsem ho tak poznala, tak s tím nic nenadělám ![]()
Mišpul, no teda, ty musíš mít super kolegy!!! ![]()
Jé Mišpul to je hezký. Je vidět že máte super kolektiv a ty jsi asi hodně oblíbená. Ale teď jsi mi udělala šílené chutě na ty zákusky
, ježiš já bych něco dobrýho zbodla. Hlavně že se rozlučka povedla, ukápla i nějaká slzička? Soupravičku bych ráda viděla, tak jestli se ti bude chtít, můžeš jí hodit do galerky, ať se trošičku těma věcičkama pokochám ![]()
ahojky…
tak my sme měly dneska „vzrušující“ den......
nějakej dobrák nám v noci strčil za branku 2 malinký koťátka…ráno je hned objěvil Ríša a začalo rodeo…já strach z toxoplazmozy (přecejenom nevím odkud sou a tak) jsem je nechtěla ani vzít do ruky, ještě k tomu to jedno mělo/má znisaný očíčka, tak sem volala kamošce studující na veterině, ta dorazila téměř hned a očka ošetřila a zjstila že to sou pravděpodobně obě kočičky (sou ještě malinký tak to není tak jistý, ale vypadá to tak)…máme je ted v dřevníku, zavřený v klecy aby je Ríša nemohl tahat, chudinky malinký…(ted píšu chudinky, ale při zjištění ráno, že máme 2 kočky sem pěkně nadávala…nejsme zrovna kočkomilové, proto ještě žádnou kočku nemáme a všechny odmítáme…jenže su měkoň a už se mají jako v bavlnce, potvory…
).....odpoledne sme je chtěly pustit ať se proběhnou po dvoře, jenže ty můry se nakvindovaly podvozkem auta do motoru a tam se uvelebily, takže Richard obíhal auto a nervózně jim nadával, že jestli mu tam něco překoušou, tak poletijou…no prča…nakonec sme je odsud dostaly.....už si zase spokojeně chrupkají v klecy…je mi líto je dávat do klece, ale není jiná možnost, aby je nezadávil pes nebo neutahal Ríša…tímto se ptám…NECHCETE NĚKDO JEDNO??? NEBO KLDNĚ OBĚ???…prosím.....asi je zkusím vrznout na net, třeba se někdo chytne…
toť story o číčách…
ted reakce.....vlastně jak sem se vypsala z čičin, tak už nevím co ste probíraly, tak snad něco vyplodím…
Sedmo, ty si odpočneš jedině v truhle…hihi…dávej na sebe taky pozor…a přeju ať je to bydlení co nejdřív…
Luci jsi moooc hezká.....a z pupínků si nic nedělej…já je měla u Ríše a ted taky, ale v menším rozsahu…podle toho ti rozhodně nikdo kluka nebo holku hádat nemůže.....
PAtsy, já mám taky už naušničky…hihi…babičky sou mooooc hodný viď… ![]()
Mispul, užíj si to u rodičů a s tím řízením opatrně…a koukej se pochlubit, co jsi dostala od kolegů z práce, když už jsi ted taky na tý mateřský…
Klaudul já přímo kojící polštář nemám, ale používala jsem takovej šikovnej tvrdší naducanej…výborná věc, když už má dítě 6kg, udržet ho na ruce jeho půlhodinku co se krmí, je fakt záhul…
Lenul už más asi uvařeno, ale stejně hodím tip…my měly dnes z vepřovejch plátků toto: na plech dáš cibuli, olej, jeden tvrdej salám, maso osolíš, potřeš hořticí, dáš na tu cibulku, pokladeš na to slaninku, trošilinku to podleješ vodou a pak už to jen šupneš do trouby, před dopečením posypeš trvdým sýrem, možno i strouhankou, udělá to tam pěknou křupavou kurčičku, ale já to dneska dělala bez strouhanky…mňamka…s br. kaší… ![]()
no víc nevím…jdu za klukama…
jo ještě sem se chtěla zeptat vás co bolí ta „piční“ kost (pardon za ten výraz, nemůžu si vzpomenout jak se tomu říká a mi tomu odjakživa říkaly ze srandy takto…
)…od včerejška mě tam píchá snad milion jehliček…né že by to bolelo, ale je to dost nepříjemný…je to ta bolest??? co cítíte vy???…kamoška mi dneska říkala že to cítila 14 dní před tím, než jí rupla voda…(potěšila mě…
)…
Sedmi, v domečku senám bydlí suprově, uvnitř je v podstatě až na nějaké detaily hotovo, ještě musíme pověsit obrázky a koupit nějaké police a stolek k sedačce a taky zařídit pracovní koutek, ale to všechno počká, to teď nechceme řešit. Teď manža maká venku, už je hotový plot, rovná zahradu, doufám, že tak za týden budeme moct zaset trávu a pak už jen kropi aby něco vyrostlo. Tím, že tam chceme mít psisko, tak je to potřeba, jinak bude jak čuně z té hlíny a písku co tam je teď. No a doufá, že do porodu stihne manža udělat zámkovou dlažbu před garaáží a před vchodem, je to asi 50m2, taky celkem dost práce. Už máme navezený štěrk, musí se to rozhrábout, pak objednat ještě jeden jemnější a pak ž jen do toho po:,–(it kostky ![]()
No s domečkem je spousty práce, ale je to krásný, obzvlášť, až ta zahrada bude vypadat jako zahrada a až si to s mrňouskem budeme užívat ![]()
Ale ten úklid, to je mazec, mám pocit, že neustále vysávám (denně), vytírám podlahu, utírám vrstvy prachu, čistím koupelny a kuchyň… No máme asi 165m obytné plochy, to je holt dost a k tomu to psisko, který vymete každý bordel a co 2 metry mu kápne z huby slina a pak to pěkně roznese všude. No až bude zahrada, bude hlavně venku a z té trávy takynebude dovnitř nosit tolik špíny…
Liduško, tak ty se bojíš toxoplasmosy a nám je nabížíš jo?
Jsem si nechala někdy ve 4. měsící na toxu dělat testy, taky jsem se jí bála. Ale dvě kočky vám nezávidím, jestli vám nakonec zůstanou, tak je dejte radši vykastrovat.
sákriš vy kecáte, než sem se vypsala tak dalších milion příspěvků…jen tak dál… ![]()
patsy on zije v rakousku.
ono je to takovy slozity
on nikdy z jeho mamou nebyl.hned po vojne chtel jit delat do rakouska,tk mu to tady jedna firma domluvila jako manzelku v rakousku aby tam mohl pracovat,takze oni se vydely jednou a vzaly se aby dostal povoleni,ale ona chtela za to dite,takze to byl takovej vymenej obchod.zni to divne co,ale zdenek se snim stejne vidal uz od malicka,ale jenom 2× do roka.v zime kdyz jsou prazdniny a v lete o prazdninach.a alimanty teda platit musi,ale zase v rakousku byl 5 let a neucil se rec a vypracoval se tam,ze tetko bere hodne penez a je na nejvyssim miste ve firme,takze to za to vse stalo,ale bejvala manzelka ho nesnasi,tak mu maliho moc nechce davat a kdyz ho sem pusti,tak ho jsem davaj i z jeho sestrou k tera je zase udelana z nakym turkem,takze jsem kolikrat prijede i sni,coz me sere uplne nejvic,proto ze to je cizi dite a jeste neumi ani cesky
.bejvala manzelka je naka divna.jednou jsem dokonce privezla oba na vanoce ,to ty mali bylo asi 3,5 a nechla je tu ze je nechce a ja se musela starat o tak mali dite a jeste mu ani nikdo nerozumel,proto ze mluvila jenom turecky,takze oni to taky asi nemaj jednoduchy,ale docela me to stve a rekla jsem ze jakmile si tchyne veme i tu cizi holku,tak se okamzite ze zdendou rozchazim ze tu nebudu nikomu delat debila ![]()
to je pribeh co
![]()
lucosku mela jsem ledvinky z omackou.mamka je umi vynikajici.mnam ![]()
picni kost
to je nazev
.me boli uz asi 3 tydny,a je to presne ta bolest co popisujes a voda nepraskla,takze nemej strach
a kotatka ja mam takovej strach z toxoplazmozy,ze bych na ne taky nesahla.nejvic ji maj totiz kotata
a kocku uz jednu mame a po druhe netouzim
jedine ze by jsi mi k ni dala i barak,proto ze takle uz se sem sotva vejdem
![]()
Dalmi, to je teda fakt drsný, přijde mi to jako obchod s dětma
A ta bejvalka musí být fakt hodně vyšinutá, když si nejdřív vymůže děti a potom je zase nechce…no, ale s tím nic nenaděláš.
Patsy píše:nenadelam,ale cizi tu tolerovat nebudu
Dalmi, to je teda fakt drsný, přijde mi to jako obchod s dětmaA ta bejvalka musí být fakt hodně vyšinutá, když si nejdřív vymůže děti a potom je zase nechce…no, ale s tím nic nenaděláš.
lidus jeste k tem kotatum
odkud vubec jsi??zkus je hodit sem na net,nebo zaloz diskuzi chcete me?
![]()
Dalmi, to je teda fakt příběh jak z nějakýho blbýho filmu. Co je to proboha za ženskou
To je teda fakt úžasný, strkat bejvalýmu do jeho nový rodiny i nějaké cizí dítě, které ještě ani neumí česky. Nechápu … ![]()
Ty ledvinky s omáčkou závidím, omáčky miluju, nejvíc svíčkovou … mňam, mohla bych se jí „užrat“ ![]()
Liduš, aspoň nějaký vzrůšo hned po ránu ne
? Koťátka jsou sice krásná, ale nikdy nevíš, co mají za nemoc, já bych je rozhodně netahala domů, když nevíš odkud jsou. A ty je do ruk raději neber. A jestli si je necháte, tak asi raději jen venku a vykastrovat, nebo budete mít nadílky, až až. ![]()