Poradna duly
Jana Čurdová
byla muslickova,ale nic moc.domaci je domaci.
tetko jsem volala mami,tak oni jedou odpolko pryc,tak tam musim jet tetko,ale za 2 hodky se vratim ![]()
tak zatim papa.mrzi me ze nemuzu drbat,ale doufam ze mami varila neco dobreho a nerada bych to propasla
tak zatim papa
Tak to jo, to tě omlouvá
Hezky se nadlábni a zajez tu pytlíčkovou polívku. Dobrou chuť. Pak sem zas nakouknu. Pa
Lucosku taky nnikdy nemuzu usnout..a kdyz jo tak tak max na hodku a uz zas cumim na hodiny..takze jsem spis jen tak odpocivala a poradne usnula az s nim v 6 ranno a spala do 11..takze dnneska urcite vytuuhnu brzo a nebo se pujdu nathnout po obede..
Dalmi taky ted nesnasim navstevy…hlavne me stou jak se chcou hrabat v tech veceh..preedtim me to nnevadilo..ale ted uz mam vsechnno vyprany vyzehleny a pposkladany ve skrince… ![]()
jeje Enko to ale vubec nebylo na tebe…:) a to jsem to ani vyzehleny nemela …vsak jsi vydela ze to mam jen nahazeny nna hromade..:)
a tebe jako navsteevu jsem tu mela rada…a doufam ze v tom srpnu zase prijdete
Lenul, jen aby jen aby a vytahovala si kvuli me ze skrinky zavinovacky a na jedny se ti Standa vyvalel
a neboj v srpnu prijedeme, nalozim prcka do kocaru a bude..... ![]()
Ahoj holky, teda vy toho nakecáte
![]()
Já jsem od pátku na mateřské, teď jsme u mých rodičů v Krumlově, nechám se opěčovávat od maminky a náramně si to užívám ![]()
Bud tady do středy, v úterý chci ještě sjet do Rakouska nakoupit pár drobností a hlavně si udělat výlet, asi pojede i mamka a ségra. Ve středu večer frčím do Prahy a ve čtvrtek ráno jedeme s manžou do Olomouce, doufám, že to cestování přežiju. Ale naštěstí mi nevadí řidit jak mám malý pupík, spíš je mi příjemnější řídit než sedět pasivně jen jako spolujezdec, na to nejsme moc zvyklá a jsme z toho nervozni…
Jo, Klaudul, zmiňovala si nějaký kurz, kam chodíš? A kde vlstně budeš rodit, já v tom mám nějaký hokej… Já se chystám k Apolináři.
tak zatím papa, večer nakouknu.
Ahoj Mišpul,
se máš, že jsi teď tak opečovávaná. Jen si toho užívej, pak budeš opečovávat už jen ty
. Výlety ti schvaluju a přeju, s malým pupíkem se toho dá dělat víc, než s tím mým břuchem. Ale v tom autě prosím opatrně, ať se vám nic nestane.
Jak si vůbec užíváš mateřskou? A jaká byla rozlučka v práci? Myslím,že ses ještě nepochlubila (nebo jsem to přehlídla?)
Ahojky holky,tak jsi jdu stěžovat,asi ta nálada na nic dnes doletěla k nám..jsem od rána nateklá,záda mě bolí a protivná sama sobě…ráno jsme byly v obi a já pulku věcí zapoměla…
Tak jsme to dnes rekapitulovali s manžou a usoudili jsme,že do 14 dní by jsme už mohll slušně bydlet:) a že to bude akorát do porodu,no odpočinu si asi až v šestinedělí:)))
Kojo polštář-taky jsem zakoupila a výborná věc na spaní,na bolavý záda a myslím,že až budeme mít tak půlroční cvaldy,tak kvuli zádům budeme rádi,že se nemusíme při kojení shýbat a taky se myslím dá použít pro mimi jako zábrana,když se učí sedět…Lucošku mrkni na mmb,dají se tam sehnat za slušný peníz a navíc je to vše pratelný…
Dalmi kojení se neboj,myslím,že dřív se k tomu přistupovalo jinak,ale ted se dělá už v porodnici maximum,aby jsi měla kojence…ale když to nepujde,taky se svět nezboří…většina z nás vyrostla na flašce a jaký jsme hezký ![]()
Mišpul a jak je v novým domečku?Já ti tak závidím,že už máte vše hotovo a mockrát si na tebe vzpomenu,při těch dodělávkách…a taky už jsem mateřské,ode dneška:))),jsem zvědavá jak mi ji na toho pul roku vypočítají…
Za chvilku jdeme na houpačky,tak se musím připravit,zatím papa..Magda
sedmi tak to me mrzi ze jsi tu naladu taky chytla
.me je dneska nastesti uz fajn,ale zase je takovy vedro.
a klimoska se nam rozbila,takze jsem odkazana na vetrak ![]()
ja si taky myslim ze kdyz to s kojenim nepujde,tak to proste nepujde.urcite si kvuly tomu nebudu kazit chvilky z mimcm.proste si rikam ze kdyz pujde tak to bude super a kdyz ne,tak se svet nezbori
zase to nak neprozivam ![]()
mispul uzij si vylet a hlavne opatrne,vsichni tet jezdi na prazdniny a jezdi jak hovada ![]()
lenul nastevy jsou za trest.ja taky k nikomu nelezu,tak nevim proc k nam chce porad nekdo chodit.jeste kdyz jsme malovaly,tak se sem kazdej nakybloval,to nechapu.reknu ze namam cas a ze malujem a vsichni stejne prijdou.nektery kamosi jsou fakt za trest ![]()
luci jeste ze jsem jela.jsem se tak nadlabla
![]()
tet premyslim co s casem.asi pujdu zkusit postylku ![]()
Já jsem na oběd dělala špagety a pak jsem jela k našim, teď jsem se vrátila. Dalmi, já mám brách 17 let a ségru 15 let a vycházím s nima dobře, spíš jsme si začali rozumět až když šli do puberty. Nebo je to tím, že jsem tam přestala bydlet, tak odpadly ty denodenní hádky
Ale je pravda, že puboši jsou hódně hódně náladoví, to mi vadí. Ale to já jsem vlastně taky ![]()
Moje babička koupila Innušce zlatý náušničy a řetízek, to jsem vůbec nečekala, to by se mělo dávat až po porodu ne? Ale samozřejmě jsem si to vzala, by se jinak urazila.
Lucošku, ty hady chováte teda na kšeft? Jako pro penízky? Můj manža zase kšeftuje mimo zaměstnání s motorkama apod., takže máme totálně zaskládanej skled a garáž mopedama, pionýrama, motorkama… ![]()
patsy ja z vetsina pubertakama v okoli vychazim taky dobre.sestrenice ma holky 12 a 14 a svika to snima poradne,ale zdendovo syn se nas jako snazi od sebe oddelit a mit tatu pro sebe,takze jdu radsi stranou.chapu ze kdyz se vidi jen 2× rocne,tak ze snim chce bejt a proto se ani nesnazim bejt snima obouma.jeste mi dava jasne najevo ze jeho mama je lepsi,jako ze dela tohle jinak,tohle maj doma takovy a takovy,takze ja se radsi klidim s cesty a vzdycky jsem radsi sama nez to poslouchat nebo se nekam vnucovat ![]()
taky jsem z rozvedeny rodiny a kdyz jsem jezdila k mimu vlastnimu tatovy,tak jeho manzelka me nemela rada a snazila se bejt vsude s nami a tak se snazim nebejt jako ona ![]()
jinak samozrejme proti pubertakum nic nemam,ale je tezky se jim zavdecit
![]()
spagety uz nemuzu ani videt.zdenda by je mohl jist kazdej den na tisic zpusobu a ja uz nesnasim ![]()