Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
2.7.07 15:32

Tady bylo vedro ráno, teď už je asi čtvrt hodiny pěkná bouřka a dost se ochladilo. Potřebuju se dostat k našim zalít kytky a něco ušít a furt lije :evil: Je to 20 minut chůze a to se mi v bouřce nechce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 15:38

patsy ty urcite budes driv.me ten termin zase souply a ve stredu se to dovim urcite ,ale ja to vidim na srpen.¨
lidus me klidne predbehni.me by to nenastvalo.ja si radsi pockam aby byl matyasek pekne vypecenej uz jenom kvuly tomu aby mu nebylo male obleceni :lol: :lol: :lol:
a na vanoce se taky tesim.nejdriv jsem myslela ze pojedem na kanary driv,ale pak jsem si rikala ze bude lepsi travit vanoce doma u stromecku nez na plazi a tak letime az 26 ledna na moje narozky a budeme tam i na svateho valentyna,to miluju slavit tam,to je strasna romantika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 15:51

U nás je zase pěkná vichřice, ale polojasno. Mohlo by se zatáhnout a sprchnout…
Dalmi, jestli jsem to z fotogalerky dobře pochopila, tak na kanárech žijou vaši???
Manža mi přinesl meruňky, mňam, se z nich určitě po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 16:22

patsy ne oni zijou v cechach taky v plzni,ale maj tam pronajatej baracek a travi tam zimu proto ze zimu nemaj radi :lol: a mi tam jezdime na zimu k nim,ale treba jsme tam tak mesic,proto ze dele nam nikdo zvirata neohlida a zdenek musi chodit do prace
mnam.merunky bych si taky dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 16:35

To musí být bomba :! :! :! :! Závidím :lol: My se každoročně dostaneme maximálně do Chorvatska :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 16:43

patsy je to fajn :lol: akorat ta cesta tam nic moc.litame z mnichov proto ze tam maj laciny letenky a pak 4 hodiny letime a hodinu pak to trva z letiste k nam do las palmas palm oazis tak ta cesta je dlouha,ale letos poprve pojedem jako rodina,tak snad to z malim zvladneme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 16:50

Určitě to zvládnete! Mimuško snad cestu prospí :D My chceme jet do Chorvat. autem příští srpen nebo září, to bude malé nějakých 13 měsíců, tak nevím, jestli to pro mě vůbec bude dovolená, ale aspoň to bude změna prostředí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 16:55

hodim jeste naky fotky z kanaru.to jsem byla ale hubena :lol: :lol: tam na kopci maj baracek :wink:
je tam asi 10 takovych domecku a mame tam veliky dva bazeny a vyhtrejvany a nikdo cizi se tam nedostane 

u nas v arealu soneland

a venku se prohani velbloudiale kousou mrchy :lol:
a to je nas domecek

ja a maminka

kdyz uz nemuzem na dovcu,tak se aspon ohrejte u fotek.me je hned lip :lol: akorat nevim proc je to tak velky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 16:57
Patsy píše:
Určitě to zvládnete! Mimuško snad cestu prospí :D My chceme jet do Chorvat. autem příští srpen nebo září, to bude malé nějakých 13 měsíců, tak nevím, jestli to pro mě vůbec bude dovolená, ale aspoň to bude změna prostředí :lol:
patsy to uz bude inuska velka,to zvladnete.ja myslim ze dovca mimcu prospeje.Urcite se najde cas i na odpocivani. :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 16:58

a kam jezdite do chorvatska?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 17:21

Fotky krásný, jen trochu rozmazaný :lol: Musí to tam být božský :D
Manža jezdí na surfu, takže jezdíme každý rok na stejné místo do surfařského střediska na ostrov Brač, městečko Bol. Jezdíme pod stan, ale od příštího roku, právě kvůli malé, chceme buď koupit nebo půjčit karavan. Přeci jen to bude o dost pohodlnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
2.7.07 18:05

My jedeme za chvilku do Ikey, snad si něco pěknýho koupím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.7.07 18:05

Holky, teď jste mi udělaly zase chutě, dneska vyjímečně na dovolenou. Já chci taky k moři. Moře miluju. Snad se příští rok dostanem aspoň do Chorvatska. Dalmi, Kanáry závidím, je to tam nádherný, podle těch fotek.
Jo a teď jsme se vrátili od našich.Zase jsem nafasovala plnou tašku ňamek. Tvarohový knedlíky s meruňkama, výbornou buchtičku a taky plný košík meruněk. To bude dobrůtka, dneska jsem na ně zrovna myslela. Ale dám si je asi až zítra. Jdu si lehnout, je mi nějak divně a pobolívá mě břicho, tak jsem z toho nějaká nervozní. Snad to nic nebude nebo jen třeba nepovedení poslíčci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 18:06

patsy ja nevim proc jsou rozmazany.tady v diskuzi zivot po potratu nejsou a jak jsem je zkopirovala sem,tak se rozmazly :evil:
ja byla v chorvatsku dvakrat.jednou na makarsky a pak jsme byly mesic na ostrove krk a tam to bylo moc krasny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 18:10

ja taky more miluju.kazdej rok jezdime aspon dvakrat.v zime na kanary a v lete vetsinou do egypta nebo recka.letos jsem nikde nebyla ,mela jsem strach,tak teto si to zase vynahradim :lol:

patsy ja nikdy pod stanem nebyla,to ja bych nezvladla.ja jsem takovej gaucak a hlavne nesnasim hmyz a kdyz si predstavim ze by po me neco lezlo.fujj.mam totiz strasnej strach z pavouku a z brouku a zdenda nastesti taky :lol: :lol:
ja ani na tabory nejezdila.byla jsem jednou a po trech dnech si pro me nasi musely prijet proto ze jsem mela ve stanu pavouky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí