Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1070
2.7.07 18:46

My jsme prave ve Studiu pro zeny mely porodni asistentku z Podoli, tak to bylo fajn. Ale na ten kurz do Podoli se taky tesim, snad nam i predvedou saly.

Plno je vsude, takze Te muzou odmitnout i u Apolinare :( Kamaradka rodila pred 3 tydny a z Podoli, Apolinare a Motola ji vykopli, ze maji plno. Takze se vsechno uvidi, az to na nas prijde :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 18:53

evi a proc te desi ta cevka ?

ja si o nej budu rikat uz mezi dverma.proc si tu bolest nezmirnit.stejne ti ji zmirni jenom na tu prvni dobu a pak pri tlaceni si ji uzijem asi dost :lol:
ja se spis bojim aby jsem dojela vcas a jeste mi ho pichly :lol: :lol:
jak se tady o tom bavime,tak me chytly poslicci :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 18:55

a tady si o nem muzete precist http://www.mladazena.cz/…s/detail.php?…
a ty nohy necitis jenom chvilku a ja je kdyz me srazilo auto necitila skoro mesic a tak to tech par hodin vydrzim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
2.7.07 18:59

Já se injekcí ani cévek nebojím, ale páteř je páteř…asi bych to i riskla, když bych ho chtěla. Ale já o něm vůbec neuvažuju. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 19:02

evi to je jasny kdyz ho nechces,tak si ho nedavej. :wink:
jedina komplikace co se ale muze stat je ze te pak boli hlava kdyz to spatne pichnou.takovy kecy ze muzes ochrnout jsou jenom povery.picha se to 7cm nad michu ale kdyz to zvladnes bez nej,tak to tak udelej a nenech se do nej natlacit :wink: :wink: u nas ti ho hned doporucujou mezi dverma,ale kdybych ho nechtela,tak si ho taky nenecham dat,ale ja jsem strasna posera. :oops: ja mam strach uz tet a to jsem ho nemela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.7.07 19:05

Holky, já teda do epi jdu. Mám to zapsané i v dotazníku, co mi dali v porodnici. Záleží taky, jestli bude anesteziolog zrovna volný, což teda doufám, že bude. Já snáším bolest docela blbě, tak proč si od ní nepomoct, že? A mami byla asi před měsícem na opereci s kolenem a taky ji dávali jen epi. Říkala, že to píchnutí ani moc nebolelo, spíš to bylo jen trochu nepříjemné a pak chvilku necítila nohy. Ale to bylo tím, že jí dali větší dávku, na porod se dává dávka menší, takže můžete klíďo i chodit. Moc si ho chválila, takže já jdu do toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 19:05

ja uz se tesim az to budu mt za sebou a na druhou stranu mam strach co me ceka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 19:08

luci a ty jsi si psala porodni plan a nebo jsi dostala nakej dotaznik z porodnice?me nic nedaly,ale je fakt ze tam jeste nejsem uplne prihlasena,chodila jsem tam jen na kurzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
2.7.07 19:08

Klaudul, a byla ta kámoška registrovaná? Nám říkala ta PA na kurzu, že se jim to stává jendou za sto let, že se to vždycky nějak udělá. Btw. moje kamarádka v POdolí spala první noc na porodním sále, taky nebylo místo, je to asi 2 týdny :? Tam se to totiž stává docela často…
Ještě k Epi, jiná kamarádka má známého primáře anesteziologa, taky se toho bála, poté co jí podrobně vysvětlil o čem to je, kam se to píchá a co to udělá, tak do toho šla a nelitovala!!!
Jo, a já jestli půjdu na CŘ, tak pravděpodobně taky jen s Epi, chci si to užít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
2.7.07 19:09

ahojky holky, tak se po dlouhe dobe opet hlasim, dost jsem v soku z lenuli, snad bude ok

ja tedko vubec nemela cas, nebot jsme se stehovali a navic tu za mnou prijela segra s manzou a malym raubirem, takze jsme meli 14 dni co delat, uplne se divim, jak jsem to zvladla, vylet do londyna, kazdodeni chozeni nekam, jezdeni autobusem a tak aby neco z te anglie meli, no a tedko si jaksepatri uzivam materske, uz 3 tydny nepracuju takze je docela nuda

ale jeste musim dozarizovat par drobnosti (nabytku) do noveho bytu, dokoupit veci pro maleho a tak, takze kazdy den pomalinku utika

jo a byla jsem v utery na kontrole a tak je vse ok, mimi je spokojene, vse meri tak jak ma, az na to, ze mi zjistili v moci infekci, nevim, jak se to rika v cesku ale myslim si ze zanet mocaku, bych rekla, no

ta pipi mi rekla, ze by se to melo lecit antibiotikama ale nic mi nedala, rikala, ze to je nejspis z dehydratace, ze mam hodne pit vodu a brusinkovy dzus, takze jsem z toho trochu zmatena, jestli to nema nejaky vliv na mimi

no a uz nemuzu poradne spat, bricho je taaak tezke, ani sedet to nejde, maly se kazdou chvili mele, ze si rikam kdy vlastne spi. no a nemuzu poradne nic jist nebot me ze vseho pali ta zaha, je to des, uz mi ani ty renie a gaviskon nepomahaji, nevim co s tim delat

tak to je prozatim od nas vse, zase se ozvu, prubezne procitam, snad nam zapoji brzy net at tu mozu byt casteji

tak se drzte holky a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 19:12

andi to je super ze jsi se konecne ozvala a ze je vse o.k :wink:
doufam ze brzo uz tu budes casteji a zanet mocoveho mechyre mimco neohrozi kdyz ho lecis a ty brusinky jsou dobry,hodne pomahaj.driv jsem taky mela problemy z mocakem a pomohly mi,tak hodne pij a odpocivej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
2.7.07 19:14

Mispul,
ta kamaradka byla zaregistrovana. Bylo to zrovna v blby den a nemeli volny porodni sal. Nastesti ji prohlidli a zjistili, ze se neotevira a poslali ji domu. Nakonec rodila az za 2 dny a v Podoli, takze to dopadlo dobre :D Snad budeme mit taky stesti.
Jdu manzovi udelat veceri, pak jeste nakouknu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
2.7.07 19:14

Dalmi, mě dávali takový dotazník přímo v porodce když jsem tam byla na prohlídku. Je to vlastně takový porodní plán ve formě dotazníku. Ptají se jestli chci epi, v jaké poloze rodit, někoho u porodu, miminko hned přiložit na bříško a tak. Je to lepší, já bych do plánu pořádně nevěděla co napsat. Zkus se kouknout http://www.nemfm.cz/tw/gynpor.php?… a můžeš ho zkusit použít nebo si ho můžeš ještě upravit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
2.7.07 19:15

diky dalmi tak to si me uklidnila, ja se furt nervuju, bo ja tady tem doktorum neverim,
jo a byla jsem se podivat na prohlidku nemocnice, no hruza, vubec se mi tam nechce rodit, obycejny pokoj bily, ani ne nejak vymalovany, postel, umyvadlo a tot vse, hruza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
2.7.07 19:16

SRPEN 2007

http://www.gify.nou.cz/…bory/505.gif /> Dalmatinka(26.1.1983/Plzeň/Vodnář/S)TP26.7608 378 011chlapecekMatyášek
Patsy( 27.6.1984úTetčice u Brna/rak)TP 30.7holcickaInna
JankaR(13.5.1977/Hodonin/V)
andiska(28.11.1981/Brighton/V)TP6.8chlapeček

Lliduska(1984/Brno/ryba/S)TP6.8 776 803 882 holčičkaNikolka
Radulka (r.75/vodnář/Praha/V)TP7.8překvapeniOndřej/Veronika
Peťulka(19.8.1985/lev/liberec/S)TP9.8 Štěpánek/Eliška
swead(19.10.1982/vahy/Plzen/)TP11.8 

Lucošek( 25.31982/beran/u jičína/)TP11.8 736 159 384překvapeniLinda/Viktor
sedma(blíženec/31.05 1978/Hodonin)TP11.8překvapeniOndřej/Anna)
Lucia1(17.06.1980 /Bratislava/blizenec/S)TP15.8.

Lenysek(19.6.1980blizenec/Praha/V)TP15.8.holčička

cibulka(1977/lev/brno)TP 15.8holčička

Mispulin(20.1.1978/kozoroh/praha/V)TP17.8chlapeček Tobiášek
Lenulinda(15.6.1984/Brno/S)TP23.8holčičkaMichaelka
Evikule(25.2.1982/ryba/Usti nad Orlici/V)TP26.8 608 97 03 57chlapečekLádíček
Klaudule(1979/byk/Praha/)TP26.8 holčičkaNelinka
Konstans(11.01.1983/Bulharsko/V)
gabule(5.8.1980/Ostrava/V)chlapeček

iza(28let/Praha)
http://www.gify.nou.cz/…bory/256.gif Maminky 

sedma-Robik 4 roky
gabule-Stepan 1 rok a 10 mesicu
Konstans-Konstantin 11 mesicu
Lliduska-Ríšánek 2roky
cibulka-Šimonek

http://www.gify.nou.cz/…bory/139.gif Čestní hosté

lenak-adamek a čertiček v brisku
kat-ka-matysek,filipek,natálka v brisku
drobek //
Enka L-Staníček(29.8.2006) a mimisek v brisku

http://www.gify.nou.cz/…bory/133.gif style=„color: blue;“>5×(Matyášek,Tobiášek,Ládíček,?,?)
http://www.gify.nou.cz/…bory/134.gif style=„color: orange;“>6×(Nikolka,Michaelka,Nelinka,Inna,?,?)

http://www.gify.nou.cz/…y/dite16.gif style=„color: green;“>3×(Ondřej/Veronika,Linda/Viktor.Ondřej/Anna)

Dlouho se neukazaly :cry: (JankaR,swead,Lucia1,Konstans,gabule,iza)¨

lenulinda je hospit. v porodnici,moc drzime palecky 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí