Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2222
3.7.07 11:35

Tak my už máme taky první miminko 8O 8O :D :?: To je nádhera, přeji Honzíčkovi i Jance hodně zdravíčka, štěstíčka a mamince hodně mlíčka.
Já už chci taky mimi, já to ten měsíc asi nevydržím :nevim: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 11:37

Dalmi, nepsala jsi náhodou Lenulindě, jak se jí daří? Doufám, že jsou holky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 12:18

Sem tady zbyla zase sama 8O :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.7.07 12:25

ahojky…

tak já Janku taky neznám, ale určitě jí mooooc gratuluju a mám velikánskou radost z našeho prvního srpňátka.....

včera sme Ríšovi pouštěly video z jeho prvního měsíce života…jéžiš ten byl tak malinkej…je tam záběr, jak mi chytá tou malinkatou ručičkou prst a ten prst byl oproti jeho ručičce táááák velkej…nikdy předtím sem si toho nevšimla…

Luci co záda??? lepší???

Dalmi napiš té Lenul jak se jí daří…taky su zvědavá a číslo na ni nemám…

Andisko, já beru celí těhu Urinal…může se v těhu i při kojení…jedná se o tabletku s výtažkem z brusinek…naprosto přírodní.....ale jakmile si ho třeba týden nevezmu, hned mě bolí močák.....už to mám bohužel chronický… :cry:

ad Epi…já s ním rodila…nejhorší na tom je, že při zavádění se musíte schoulit do klubíčka aono to udělat s bříškem je těžký…a ještě když se anesteziolog nemůže pořádně trefit (jako u mě a já tak ztrávila 2-3 kontrakce, už nevím přesně)…prostě je to humáč…můj anesteziolog si odemě v těch bolestech něco vyslechl…až se stydím… :oops: …jo a sebralo mi to tak max. 20% bolesti, takže já se budu ted snažit porodit bez něj…stejně je prej druhej porod rychlejší a když ten první trval jen 5,5 hodiny.....no su zvědavá jestli stihnu dojet do porodnice…rozhodně chci stihnout klistýr.....

mě dneska děsně trápí nadýmání… :oops: :? …je to táááák otravný a smradlavý…ještě že su doma....... :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.7.07 12:27

jo a ještě mi něco nesedí…

Enko, ty jsi rodila u Apolináře…to je v Praze, ale navštěvujete se s Lenulkou a ta přece bydlí v Brně ne????.....kde teda bydlíš ty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.7.07 12:30

hihi, podle Dalmi tabulky su odedneška v devátým měsíci…jupí!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 12:31

Ahoj Liduš,
záda už jsou trošku lepší, ale pořád to není ono. Už se můžu aspoň hýbat, včera to byla hrůza 8O . O nadýmání teď ani nemluvě. Měla jsem to na začátku těhu a teď se to zase vrátilo. Chudák Víťa, ten se něco načuchá :lol: :oops: :oops:
A porod jsi měla teda strašně rychlý, ale to byl vlastně vyvolávaný, že? Ty jsou rychlejší a i bolestivější. Já kdybych porodila tak do 8 hodin, jsem šťastná. A do epi jdu, i kdyby mi vzal aspoň těch 20%. Lepší něco než nic, jsem posera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 12:34

Liduš, gratuluju k poslednímu měsící. Sprintujeme do finiše, jsem ti hned v patách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.7.07 12:37

Luci s tím nadýmáním.....jely sme nedávno autem a z venku šel nějakej děsnej smard a Richard na mě…„téda že se nestydíš.....a já na to, proč myslíš že sem to byla já???…a on, no seš těhotná…to je automatický ne“.....bych ho uškrtila…ale je fakt že je to nepříjemný jak prase… :oops: …

ty záda ti nezávidím…mě bolely celej první trimestr…a ted kupodivu téměř nic…když už se tahám s pupkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 12:41

jj, s tím se hold nedá nic dělat. Přeci si nenecháme vyvalit bok, že? A chlapi si tu chvilu zvyknou, my ty jejich smrady taky čucháme furt, a to nejsou těhotní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
3.7.07 12:44

Luci, jasný… :lol:

sem se nějak dostala do nostalgie…včera sme sledovaly video a ted čumím na fotky Ríšánka z jeho prvního měsíce…jéje.....

to ani není možný že byl tak malinkatej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.7.07 12:47

Lucošku :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Já tu mám teď ségru, krásně mi nalakovala nehty na nohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 12:50

Jé Liduš, ten je krásný, takový malilinkatý prdítko. Budu se bát, vzít to svoje do ruky, abych ho nepolámala. Holky, kdyby bylo na mě, rodím klíďo teď hned, bolest nebolest.

Patsy, hned se cítíš líp co? Nechceš mi ji sem taky poslat? Taky bych potřebovala pedikýru :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
3.7.07 12:54

Žádný takový, to je moje privátní pedikérka :! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
3.7.07 12:56

Tak nic, budu bez krásných nožek. Ještě že je mám aspoň ostříhaný, abych nedělala ostudu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí