Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Enko,
tak jak se ti daří těhule
?
A co Lenulinda, nepsala ti jak to s ní vypadá. Pořád na ně na chuděry myslím, snad jsou obě v pořádku.
JEŽIŠ HOLKY CO TADY ŘEŠÍTE......chci na pařbu, mám hlídání…jdu…konec…hotovka!!!!!…Richard je nespolečenskej tip, tak většinou zajdu s těma dvěma zmíněnýma svobodnejma kamoškama a to je potom přaba s velkým P!!!!!.....jéje jak já se těším až přestanu kojit a zase si zařádím.....hihi, tak jednou za 3 měsíce…víckrát by mi to R. netoleroval…
Holky, já nechci vidět, jak se pak něčeho napiju. Po tolika měsících (možná i rocích) budu piclá i ze dvou piv. ![]()
ahojky.tak jsem zpatky a pekne nastvana a zklamana ![]()
muj zlatej pan doktor tam nebyl,ale byla tam naka cuza neprijemna ![]()
vubec me neprohlidla,jenom udelala vterinovej ultrazvuk,rekla mi ze srdicko bije a to bylo vse.jeste minapsala do prukazky CANDIDA ALb-to samozrejme nevim co znamena a to bylo vsechno
.takze kolik je cs nevim,kolik vazi mimmisek taky ne a dokonce mi nenpsala ani v kolikatem jsem tydnu.do te kolonky napsala otaznik a pritom to asi 5× pocitala na tom kolecku a nedopocitala se
,takze nevim vubec nic.
kdyz jsem odchazela,tak jsem se ptala jestly je to vsechno a ona mi rekla jo a jeste kdyby jste rodila tak jedte do porodnice
to by me nenapadlo ![]()
tak doufam ze z ultrazvuku poznala ze vse je vse o.k a proto me neprohlizela
Lucošku, já si teď akorát občas cucnu piva od manže a tak jednou za měsíc si dám dvojku bílýho po večeři. Dřív jsem byla zvyklá pít víno téměř denně, vždycky jsme si s manžou večer dali u tv, byl to takovej relax ![]()
Dalmi, to je teda na prd, člověk se vždycky těší, co novýho se dozví…
A příště máš přijít za týden?
priste mam prijit 25.7 ![]()
ach jo.jsem tak zklamana ze se mi chce brecet.hlavne at je mimisek v poradku
Dalmi, to mě mrzí, naštve to co? Snad je u tebe vše O.K. kdyby nebylo, tak by snad pusu otevřela. Jak to, že jdeš na prohlídku až tak pozdě?! Na monitor příští týden ještě nejdeš?
Patsy, já si taky občas ucucnu od muže, ale moc často to není. Ale jednou za čas, si dám u známých na zahrádce při opíkání jedno malé pivíčko. Ukojím svoje chutě a jsem spokojená. Víno teď moc nemusím, je mi z něho vždycky nějak divně a mám pocit, že jsem z něho napraná.
ja ji rikam to jako ani na monitor chodit nebudu a ona at se na nej teda pristi tyden nekam objednam.
tam na tom monitoru se ale asi nedela ultrazvuk ne?
Dalmi, to nevím. Ale pokud se objednáš na monitor už třeba do porodky, tak si myslím, že udělají pro sebe nějakou i celkovou prohlídku s ultrazvukem. Myslím, nevím, zkus se zeptat. A ta doktorka je fakt nějaká divná ![]()
Dalmi, ne, na monitoru se UTZ nedělá. Ale nechápu, jaktože jdeš na další ko až za tři týdny! Vždyť teď se už má chodit po týdnu! Až tam bude zase ten tvůj dr., tak mu zkus zavolat radši.
A mimi je určitě v pořádku, neboj!
no ja vim ze nejdele by se tetko melo chodit po 14 dnech,ale nevim co mam delat ![]()
tetko tady rvu proto ze mam strach ze se muze neco posrat kdyz tam mam prijit az za tri tydny ![]()
ach jo ![]()
Dalmi neboj. Ona tam ta nová byla jen na záskok nebo vůbec proč? Počkej do příštího týdne a pak zkus zavolat svému Dr. a domluv se s ním. Tu kontrolu tak pozdě nějak nechápu.
A nemůžeš už jezdit na ko do porodky? A neplač, někam na kontroly chodit určitě budeš. Ta dr. je fakt KRÁVA!!!
Patsy píše:
A nemůžeš už jezdit na ko do porodky? A neplač, někam na kontroly chodit určitě budeš. Ta dr. je fakt KRÁVA!!!
jj, je to kráva, nic si z ní Dalmi nedělej.