Poradna duly
Jana Čurdová
Tak to nebyl zase tak maličkej, na to že byl v 38tt. Nebojíš se, že to bude zase dřív? ![]()
Patsy, rozhodně se mi víc líbí ten druhý. ![]()
Držím taky palečky Lenulindě, ale asi magnézko moc nepůsobí, když má při těch dávkách ještě poslíčky do zad.
Ať vydržej holky nejmíň ještě týden, aby malá měla aspoň 2,5kg. Kamarádka dr. z porodnice mi kdysi říkala, že v těhle případech doktoři bojují o každý den, každý den navíc v bříšku je fajn a gramy pro mimi navrch. Navíc kdyby doktoři fakt čekali, že mimi už nezastaví, dává se prý surfaktant do žíly mamince, aby se miminku roztáhly plíce. O tom zatím nepsala. Chudinky malý…nohy křížem a miminko nepustit. ![]()
autosedacka maxi cosi z medvidkama z blizka
![]()
kocarek je tmave cervenej,ale vypada jak ruzovej,mame blbej fotak
zbytek je ve fotogalerii sronatek
samozrejme mam k tomu jeste kosik,moskytylieru a plastenku a proste vse co ma,ale jeste jsem to vse nevyzkousela
a fusak a deku
evi a jak ti mam vyfotit du tasku??chces nakej detail nebo vnitrek a nebo jak?
a co ty budes mit za kocarek??bude ti tam pasovat?ona ma zvlastni pripinani a nevim jestly by to pasovalo na jinej kocar
Dalmi,myslím, že fotku tašky chtěla Klaudule.
A kočárek moc pěknej
,už jenom to mimi. ![]()
evi tak to promin.me se porad vy dve pletete,nevim proc ![]()
takze to samozrejme plati pro klaudul ![]()
a dekuji a mimi snad bude brzoucko ![]()
ve skutecnosti je ten kocarek strasne krasnej a mam z nej strasnou radost,akorat umi tolik veci a ja to snim neumim a tak furt studuju navod.mam tak mesic co delat ![]()
Jo a nevím jestli jsi četla zpětně příspěvky, Candida albicans-kvasinka, která když se přemnoží, dělá neplechu.Jdu spát, bolí mne dnes hlava…dobrou a pěkné sny o rychlém porodu a hodném, zdravém miminku. ![]()
ne jeste jsem nedocitala ![]()
morim se tu stim kocarem.
dekuju za ty kvasinky.to jsem tam asi jeste mela napsano z minule a nevsimla jsem si toho
ty uz mam nastesti vyleceny ![]()
dobrou noc a krasne sny
lenulce moc drzim palecky at vydrzi co nejdriv ![]()
patsy oba jsou moc krasne ![]()
lidusko to je jasny,radsi se jeste setri kdyz byl i risanek malickej ![]()
ČAU! Tady zase po ránu nikdo? ![]()
Dalmi, kočárek je moc krásnej, co je to vůbec za značku?
Krásné sváteční ráno.
Tak jsem chrupkala zase až doteď. Nějak se mi teď dobře spí. Mám tu na 2 dny bráchu, tak mi byl v obchodě pro snídani. Musím toho využít a trošku ho zneužít ![]()
Jinak Dalmi kočátek krásný i ta autosedačka. Už vidím Matyáška, jak si v něm spokojeně hoví.
Tak jsem si udělala kafíčko a koukám na Můj brácha má prima bráchu. Sice jsem to viděla asi 50×, ale Šafránková je tam dokonalá ![]()
Luci, to je jasný, brácha se musí využít
Je mladší nebo starší? Já mám bráchu 17let a ségru 15let ![]()
ahojky.taky koukam na telku a valim se
![]()
patsy je to qinny buzz 2007.se vsim vysel na 27 tisic,ale miluju ho ![]()
umi strasne veci a hlavne jde slozit ze ho das kamkoliv a to mi potrebujem kdyz hodne cestujem. ![]()