Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
4.7.07 18:56

Tak to nebyl zase tak maličkej, na to že byl v 38tt. Nebojíš se, že to bude zase dřív? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.7.07 19:03

Patsy, rozhodně se mi víc líbí ten druhý. :wink:

Držím taky palečky Lenulindě, ale asi magnézko moc nepůsobí, když má při těch dávkách ještě poslíčky do zad. :roll: Ať vydržej holky nejmíň ještě týden, aby malá měla aspoň 2,5kg. Kamarádka dr. z porodnice mi kdysi říkala, že v těhle případech doktoři bojují o každý den, každý den navíc v bříšku je fajn a gramy pro mimi navrch. Navíc kdyby doktoři fakt čekali, že mimi už nezastaví, dává se prý surfaktant do žíly mamince, aby se miminku roztáhly plíce. O tom zatím nepsala. Chudinky malý…nohy křížem a miminko nepustit. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 21:33

autosedacka maxi cosi z medvidkama z blizka :wink:
kocarek je tmave cervenej,ale vypada jak ruzovej,mame blbej fotak :evil: zbytek je ve fotogalerii sronatek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 21:35

samozrejme mam k tomu jeste kosik,moskytylieru a plastenku a proste vse co ma,ale jeste jsem to vse nevyzkousela :wink:a fusak a deku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 21:42

evi a jak ti mam vyfotit du tasku??chces nakej detail nebo vnitrek a nebo jak?
a co ty budes mit za kocarek??bude ti tam pasovat?ona ma zvlastni pripinani a nevim jestly by to pasovalo na jinej kocar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.7.07 21:46

Dalmi,myslím, že fotku tašky chtěla Klaudule. :?: :wink: A kočárek moc pěknej :D ,už jenom to mimi. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 21:52

evi tak to promin.me se porad vy dve pletete,nevim proc :lol:
takze to samozrejme plati pro klaudul :wink:
a dekuji a mimi snad bude brzoucko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 21:55

ve skutecnosti je ten kocarek strasne krasnej a mam z nej strasnou radost,akorat umi tolik veci a ja to snim neumim a tak furt studuju navod.mam tak mesic co delat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
4.7.07 22:02

Jo a nevím jestli jsi četla zpětně příspěvky, Candida albicans-kvasinka, která když se přemnoží, dělá neplechu.Jdu spát, bolí mne dnes hlava…dobrou a pěkné sny o rychlém porodu a hodném, zdravém miminku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 22:18

ne jeste jsem nedocitala :oops:
morim se tu stim kocarem.
dekuju za ty kvasinky.to jsem tam asi jeste mela napsano z minule a nevsimla jsem si toho :lol: ty uz mam nastesti vyleceny :lol:
dobrou noc a krasne sny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
4.7.07 22:20

lenulce moc drzim palecky at vydrzi co nejdriv :wink:
patsy oba jsou moc krasne :wink:
lidusko to je jasny,radsi se jeste setri kdyz byl i risanek malickej :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 09:24

ČAU! Tady zase po ránu nikdo? :(
Dalmi, kočárek je moc krásnej, co je to vůbec za značku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
5.7.07 10:00

Krásné sváteční ráno.
Tak jsem chrupkala zase až doteď. Nějak se mi teď dobře spí. Mám tu na 2 dny bráchu, tak mi byl v obchodě pro snídani. Musím toho využít a trošku ho zneužít :lol:
Jinak Dalmi kočátek krásný i ta autosedačka. Už vidím Matyáška, jak si v něm spokojeně hoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 10:14

Tak jsem si udělala kafíčko a koukám na Můj brácha má prima bráchu. Sice jsem to viděla asi 50×, ale Šafránková je tam dokonalá :lol:
Luci, to je jasný, brácha se musí využít :D Je mladší nebo starší? Já mám bráchu 17let a ségru 15let :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.07 10:28

ahojky.taky koukam na telku a valim se :lol: :lol:

patsy je to qinny buzz 2007.se vsim vysel na 27 tisic,ale miluju ho :lol:
umi strasne veci a hlavne jde slozit ze ho das kamkoliv a to mi potrebujem kdyz hodne cestujem. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí