Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
5.7.07 11:30

Já budu dneska asi o vaječné omeletě a večer si s manžou uděláme pizzu. Koupil pršut, ale bojím se ho jíst netepelně upravený, na té pizze snad neublíží :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
5.7.07 11:43

Tak pizzu bych si taky dala, mňam Asi večer taky na nějakou zajdem. Já zase dostávám nějaké chutě, nebo spíš hlad? Ani nevím, ale něco bych zbodla. My dneska máme na oběd koprovku, mňamky, se zase nacpu až prasknu :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.7.07 13:07

Mňam, tak jsem si udělala játrovou omáčku s rýží a jsem nacpaná. :lol: Teď ještě nějakou sladkou tečku…doma všechno sežřáno 8O , zbytek nanukáče, že by? :lol: :lol: :lol: Já prostě budu muset jít nakoupit, ale tady je tak hnusně :? No nic,mimino drží v ruce lžičku a mlátí do děložní stěny:„Já chci moučník!“, tak jdu prohrabat skříně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
5.7.07 13:35

mnam ja si zase udelala bolonsky spagety podle apetita http://www.apetitonline.cz/…neznate.html a je to fakt namka.zdenek se bude olizovat :lol:
taky premyslim nad moucnikem.asi si udelam pudink :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 14:53

Játrovou omáčku zbožňuju :! Jsem si po obědě pěkně schrupla a teď si dávám poslední kousek zmrlin. dortu se šlehačkou. Koukám, že jsme na tom tak všechny stejně. Nad pudingem jsem taky uvažovala, ale nemám do něj žádný ovoce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 15:00

Holky taky u vás tak šíleně fouká? Taky je hrozně silnej nárazovej vítr a my jsme v chotbě bez oken :? takže to profukuje pomalu celým domem. Mají nám je dávat až 16.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
5.7.07 15:09

Tak já jsem taky po obědě, asi si půjdu lehnout, jsem se zase nějak přejedla :lol: :lol: Před chvílí nám taťka dovez buchtu, takže otázku moučníku mám vyřešenou a taky strááášně moc hlávkového salátu. Až mi trošku vytráví, tak jdu na něj :lol: :lol:
Patsy, u nás fouká jen takový větříček. Dneska je příjemně, tak akorát a ten větřík k tomu, paráda. Asi se k večeru vydám na nějakou procházku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.7.07 15:27

Já měla, Patsy, taky nanuk.dort se šlehačkou :lol: :lol: :lol: a potom jsem si dáchla. A teď jsem se ještě pustila do cuketové buchty, ta bude tak za 20min a asi ji nenechám ani vychladnout. Dneska mám teda žravou.:-) Vítr je tady strašnej a každou chvilku prší. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.7.07 15:38

Nevím, kdo to psal, protože já v Praze rodit neplánuju :wink: , ale teď jsem našla v dnešní TV programu na ČT2 od 20.00 „Do života“-Režisér Pavel Koutecký a kameraman Stano Slušný nás pozvou do porodnice u Apolináře (1997)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
5.7.07 15:43

Škoda že je to 10 let starý, ale taky to chci vidět. Já mám žrvou pořád, pokud mi zrovna není blbě :lol:
Lucošku, tak příjemného šlofíka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
5.7.07 18:00

Konečně jsem se vykopala na nákup a venku je nádherně. Počkala jsem si na mezidobí mezi deštěm a byla to super procházka. Po celém flákacím dni jsem konečně dostala energii něco dělat. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
5.7.07 19:39

jdu vam oznamit radostnou novinu - svagrova dneska dopoledne porodila holcicku Anicku ma 48cm a 3140g tak se za holkama pojedeme v sobotu podivat (do Horovic) jen Anicka nechtela po porodu dychat tak ej ted v inkubatoru i kdyz ej narozena po terminu

a zprava od Lenulindy, nerodi, ale ma hodne velke davky magnesia, a kdyby je nemela tak uz je Misa davno na svete, potlacuji ji tim delozni stahy a porod… :roll: ale jinak se maji holky fajn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
6.7.07 08:54

Lenulinda, psala ze ej to s ni asi na dyl, ale ze uz ji odpojili od kapacek a ceka se co se bude dit, doktor ji chtel dat kapacku na vytvoreni plic male ale pak rekl ze v tomhle tydnu uz se nemusi… tak na ni myslete at je vsechno v poradku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.7.07 09:46

8O Takže už holkám nebudou ty stahy potlačovat? Aspoň je dobrá zpráva, že kdyby náhodou, tak plíce už jsou připravené. :wink:
Teď mi psala druhá velká kamarádka z vysoké (první porodila Kačenku na konci května), že má mimi Jakoubka 2740g, 48cm v 37tt. :srdce: Ach jo, já už chci taky. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.7.07 10:23

Ahojky,
Evi, to je krásný, gratulace kamarádce :! :D Já jsem taky 37tt, ale Inně se evidentně na svět moc nechce.
Lenulce držíme palce, aby to bylo v pořádku :!
Holky, koukaly jste včera na čt2 o porodnici u Apolináře? Jsem si to nahrála a dívám se na to teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí