Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
6.7.07 18:58

Křest ohněm- tzv.larp =tj.dřevárna u Chotěboře, hrajou příběh a sem tam se bitkujou, je to sranda a přijede až v neděli. Ať si užije, pak už se na tak dlouhou akci jen tak nedostane. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
6.7.07 18:59

Ahojky holky… Jakpak se máte…???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.7.07 19:01

Ahoj Peťo, kopu se do zadku :lol: (ne že bych doma neměla co dělat :pocitac: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.7.07 19:02

Ahoj Peťulko, ale jo, jde to :D A co ty?
Evi, to jsi dobrá, že ho takhle na dlouho pouštíš…já jsem zvyklá mít ho pořád u sebe a když jde jednou za čas někam pařit, tak většinou neusnu, než se nevrátí. Jsem nechutnej závislák :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 19:03

ahojky.celej den nekde litam.tetko jsem zase byla odvezt kocar k mami,proto ze do me furt zdenda sil ze to nosi smulu az jsem uverila :roll:
novim miminkum preji do zivota hodne zdravicka a stesticka :wink:

tak doufam ze lenulka jeste par dni vydrzi.me to prijde ze to je strasne brzy. :cry:

lidus jeste jsem tam nevolala kdyz byly ty svatky,ale hned v pondeli tam osobne vlitnu :lol: :lol: :lol:

jinak 7.7 je super datum.muj bracha se mel vcera zenit,ale nestihly pripravy tak to odlozily na zari :wink:

a na dnesek taky nemam zadnej datum.vypada to ze budu sama doma a na porod to taky nevypada,takze asi pekne nudnej vecer me ceka :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.7.07 19:06

Patsy, upřímně,já si od něj někdy ráda odpočinu :lol: Máme navzájem hodně dlouhý opratě :lol: :lol: :lol: a Radek je navíc tak 100× společenštější než já-když se mi na nějakou akci nechce, tak prostě nejdu a to nám vyhovuje. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.7.07 19:13

Dalmi, chtěla jsi napsat že nemáš na večer program ne? :lol: :lol: :lol:
Evi, to je jasný, pokud to ani jednomu nevadí, tak je to v naprostým pořádku. To spíš já jsem v tomhle pošuk :roll: Ne že bych mu nevěřila, ale prostě jsem na něj už totálně zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.7.07 19:21

Přesně, jak to komu vyhovuje…takže vy to zas prostě máte jinak. :wink:
Dalmi, s Lenulindou máš pravdu, ještě aspoň 14 dní by obě potřebovaly. Ale hlavně, že jí doktoři řekli, že plíce by Míša už měla v pohodě. Ale bude každopádně malinká, podle tabulek něco málo přes dvě kila. :cry: Na rodičích.cz píšou o 34tt:„Plíce miminka jsou již v podstatě dokončeny a v případě předčasného porodu je velká pravděpodobnost přežití bez dalších následků.“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
6.7.07 19:27

Pro dnešek se loučím, už tu obchází manža a možná mě čeká ještě ta večerní zábava, pa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
6.7.07 19:31

A já jdu do vany, taky pápá :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 19:45

jo chtela jsem napsat program :lol: :lol: a pritom premyslim o datumu porodu takze jsem to cely zamotala do sebe :lol:
domluvila jsem se totiz z matyasem ze 14.cervence rodime.zdalo se mi o tom a myslim ze i matyasek souhlasil :lol: .mam to dobre naplanovany ne??14 cervence ve 22.30 :lol: :lol: v 21 totiz musim vyzvednout nase z oslavy,tak jsme se domluvily ze pak porodim :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 20:16

Halóóó, jste tu ještě někdo? Koukám že nebudu dnes sama, kdo nemá chlapa doma. Ten můj išel za klukama z party na pánskou jízdu. Jejich holčiny všechny odjely a oni mají pré. Akorát na mě nějak zapoměli, že nemám program, tak jsem zůstala na ocet. Ale ať si jde. Stejně to víckrát asi nestihne :lol: :lol: Ale stejně neusnu, i kdyby přišel až v 6 ráno, já na něj budu čekat a oko nezamhouřím. Mám to blbě udělaný, jsem na něm asi závislák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 20:24

ahooj,.ja jsem tu.taky oko nezamhourim,ale ten muj je do 10 doma,jinak vi ze bych si pro nej dosla a vyfackovala ho tam odtud :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
6.7.07 20:25

tak to máš vyřešený dobře. to já bych mohla volat a volat a on by stejně nepřišel. jen doufám, že to na mě dneska nepřijde, protože do porodky by mě neměl kdo odvézt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
6.7.07 20:30

luci neboj,ja jsem na tom stejne.on se dokaze ozrat i do tech 10 hodin,takze bych se taky vezla sama :lol:
to ja jsem na nej zase tvrda.on je zarlivej a samotnou me nikdy nikam nepoustel,takze nevim proc on by mel nekde courat kdyz ja nemuzu a nemohla jsem,takze jestly me nastve a neprijde,tak tam vlitnu ale on prijde,proto ze vi ze ja co reknu to splnim.tetko me zrovna pise at prijdu za nim :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí