Poradna duly
Jana Čurdová
a neublizi ten malinik??u nas ho urcite budou mit.
myslis ze to pomuze?to ja ho taky koupim ![]()
Tak ji normálně se sousedama nahlašte někde na úřadě, nebo kde se takové případy hlásí. Oni tam pošlou nějaké strážníky nebo někoho a aspoň se jí pokusí domluvit. Třeba ji taky trošku postraší.
Lucošek píše:ja myslim ze ona je vuci vsemu imuni.jeden cas chodila a vyhazovala nam pojistky na chodbe.pak ji jednou udenek chytnul a od ty doby dala pokoj,ale stma zvirata me stve.ja mam zvirata rada,ale myslim si ze to neni dobry aby jsem lezlo tolik kocek a jeste je tu za barakem pisek a myslela jsm ze bych tam mohla z malim chodit,ale kdyz je tu na kazdym kroku kocka tak mam strach aby neco nechytnul
Tak ji normálně se sousedama nahlašte někde na úřadě, nebo kde se takové případy hlásí. Oni tam pošlou nějaké strážníky nebo někoho a aspoň se jí pokusí domluvit. Třeba ji taky trošku postraší.
Myslím, že maliník neublíží. Pije se od toho 34. týdne, protože u citlivých lidí může vyvolávat právě děložní stahy, ale u mě se to teda neprojevuje. Jestli pomáhá to nevím. Někdo píše že jo, někdo zase že to pití nepoznal. Má připravovat porodní cesty a urychlovat porod a zmírňovat krvácení po porodu. Kámoška ho pila poctivě a malou měla na světě asi za 7 hodin a to byla malá koncem pánevním a rodila normálně! Každopádně budu jíst a pít všechno co by mělo pomoct. Jak se říká: tonoucí se stébla chytá
![]()
tak to hned zitra letim do lekarny a budu ho pit na litry.jestly to pomuze,tak to mas u me
![]()
Tak to ti Dalmi neporadím. Když už jste to s ní zkoušeli a nic nepomohlo. Být tebou, tak ale na malýho dávám bacha a na ten písek asi fakt nechodila. S některýma lidme se prostě nedomluvíš, ani kdyby jsi sebevíc chtěla.
A co Zdenda, už dorazil domů?
dalmatinka píše:
tak to hned zitra letim do lekarny a budu ho pit na litry.jestly to pomuze,tak to mas u me![]()
![]()
Jestli pomůže budu ráda, já se té myšlenky taky držím, tak snad ..
prej taky pomaha tepla vana,tak premyslim jestly se nemam jit do ni nalozit
![]()
kdyz ja se koupu denne a taky nic. ![]()
nam snad nepomuze nic
![]()
me od 16 tydne porad hrozilo ze se mimco neudrzi,mela jsem stahy delohy a musela jsem brat to magnezku a tetko se bude matyasek drzet jako klistatko
![]()
Lucošek píše:dalmatinka píše:Jestli pomůže budu ráda, já se té myšlenky taky držím, tak snad ..
tak to hned zitra letim do lekarny a budu ho pit na litry.jestly to pomuze,tak to mas u me![]()
![]()
ahoj tak se hlasim, ze jsme v poradku, snad brzo budu na netu casteji
Jj, asi to přeháníme. Nějaký ten týden ještě máme, nebudeme je tlačit ven násilím, že? Uvnitř se mají dobře, tak jim ten komfort dopřejme. Ale už se strašně těším. Jsem zvědav, kdo bude první. Že by fakt ta Lenulinda? Já se tak těším až to u nás vypukne a na první fotečky mimin. Já se porodu docela bála, ale teď se na něj těším, i když vím, že procházka růžovým
em to určitě nebude. Ale spoléhám na epi
![]()
Jé Andisko ahojky. Jsem ráda, že ses ozvala a jste v pořádku. Jak dopadla návštěva ségry. Už je doma, nebo ještě vegetí u vás? A co stěhování, jak jste to přežili?
ja se taky strasne tesim,ale nema cenu je vyhanet nasilim.
oni vi kdy je spravnej cas.
musim koncit.uz je tady a chce abych sla snim ven ze psem.tak te musim opustit,tak doufam ze ten tvuj prijde brzo a jeste dneska nerod jo.pockej na me na toho 14 cervence ![]()
dekuji za zkraceni dalsiho dne.zitra papa. ![]()
Na porod s tebou ještě počkám, neboj. Tak si užij zbytek večera.
Já to budu mít asi nadlouho. Počítám že přijde tak kolem 5 ráno, a já jako vždy spát ještě nebudu. Chjo…
Ještě tu chvilku vydržím, třeba se ke mě ještě někdo přidá ......
Hmmm, tak nic. Nikde nikdo, tak já jdu spát (teda si spíš jen lehnout, protože stejně neusnu
) … tak brou …
![]()