Poradna duly
Jana Čurdová
Třeba Luci, jestli máš spíš pocit, že vykoukne Linda nebo Víťa? Já toho kluka tušila od začátku. ![]()
Mám asi štěstí, že Luděk se snaží trávit hodně času se mnou, i když by se třeba radši hrabal v nějaké motorce, tak jde se mnou na procházku a tu motorku si nechá na někdy, když nejsem doma, nebo si ji přiveze do práce a v mezičase to dělá tam. Místo fitka jezdí v létě každý den do práce na kole (20km tam a 20 zpět), prostě šetří čas
Uvědomuje si, že když mě bude zanedbávat, tak to může špatně dopadnout. Už jsme se o tom spolu hodně krát bavili…
Evi, to je jasný, s tím se musí ženská smířit, protože jinak by to nefungovalo. Nemůžeš mu vzít část jeho osobnosti…každej je nějakej a když s tím člověkem chci být, tak musím udělat nějaký ústupky.
No, abych ho nepřechválila, já jsem tu teď sama (jakože vařím) a on se mazlí před barákem se scootremz 60. let, kterýho koupil za 10tis. jen proto, aby ho měl vystavenýho ![]()
Lucošku, vy se necháváte s pohlavím překvapit? Máš můj obdiv, já jsem koza zvědavá, absolutně bych to nevydržela
![]()
Evi já právě nevím. Nějak malinko víc možná tuším klučíka, ale nevím jestli to není náhodou tím, že jsem byla přesvědčená, že jsem na UTZ viděla pindíka. Tak jsem to pak pořád študovala, až jsem došla k závěru, že tam vidím snad i pipinku
Teď v tom mám tak trochu guláš. Někdy jsem si jistá, že je to kluk a někdy mě zase napadne … je tam holka. Jsem zmatená jak lesní včela. Ale mě je to jedno, chci zdravé mimi. ![]()
Jo Patsy, budeme mít překvápko. Přemýšlela jsem, jestli si to nechám zjistit a nakonec jsem nepodlehla. Myslím, že jsem udělala dobře. Teď se na to těším jako dítě na lízátko, co to vlastně bude. Je to větší adrenalin
![]()
Já jsem zase zvědavá jak opice, taky bych to nevydržela.
![]()
Musím jít vařit něco k jídlu, začínám mít hlad a plotna studená…A kocouři se nemají k tomu, aby mi něco uvařili, nevím, na co je živíme
.
![]()
Jo Luci, můj kamarád doktor říkal, že prý když maminka neví, co čeká, má větší motivaci tlačit
, ale nevím, jestli si dělal srandu nebo ne. ![]()
To já budu tlačit jak vzteklá, jak se budu těšit, to jo
![]()
Zase téma objedu.Co já asi tak uvařím? ..... asi nic, dneska nemám náladu, tak na to prdím.
Luci, adrenalin to teda je! Pro mě by byl až nesnesitelnej ![]()
Evi, tak to bys je měla rychle naučit vařit, aby byli kromě mazlení ještě k něčemu
![]()
Já už mám hotovou polívku, jdu na ty ptáčky…
Luci, Víťa by stejně nejedl ne? Po včerejšku mu bude pěkně šoufl ![]()
Hm, to jo. Zelený byl už jak přišel. Ne že bych mu to přála, ale patří mu tak
A já nějak nemám na nic chuť, akorát si zajdu asi na nějaký nanuček. Opět mě přemáhá neodolatelná chuť na sladké ![]()
Já jsem si musela dát na sváču jabko a meruňku, abych se zase před obědem nenacpala oplatkama ![]()
Už mám uvařeno, HÉČ
Udělala jsem škubánky z pytllíku s osmaženou masovou směsí se zeleninou, naprostá bleskovka…dobrou chuť. ![]()
Jabka mi bohužel došli a meruňky jsem zblajzla hned první den, co mi je dovezli. Co já si tak asi dám ?? Mámo … mám hlad … ![]()