Poradna duly
Jana Čurdová
evi tvuj muz herec??
a zname ho? ![]()
to zdenda je prave normalne doma nonstop.vetsinou vse ridi jenom telefonem a tak mi tetko tak chybi.jsem zavisla na nem ![]()
nechal mi tu 3tisice at si jdu neco koupit hezkyho,ale me se ani nikam nechce a ani se mi nechce utracet coz je u me dost dost divny,ale rikam si ze na mimco mam vse a pro sebe taky, kupovat dalsi tehu obleceni kdyz za chvilku rodim mi prijde zbytecny.
jeste mi prijde ze mi tim jako chce zalepit hubu abych si nestezovala,tak me to ani netesi
![]()
No jasně, herec, hraje v divadle Sklep
Ne vážně, ale amatérský je, různě po souborech tady v okolí. Ale hlavně to je nefalšovaný komediant. Je levej a línej na domácí práce, ale pobaví vždy a všude. Chtěli ho i do rádia (neuvěřitelně improvizuje), ale má vadu řeči (pro mě skoro neslyšitelné špatně ř). Je to prostě chlap typ bohém-doma na prd, ale jinak super. Doma mám naopak všechno pod hákem já, on by možná ani nevěděl, kde hledat pasy a co všechno se musí měsíčně platit a tak.
Doma čistí kočkám záchod, občas vaří, vyjímečně vytře a občas něco vyžehlí, toť asi tak vše
![]()
evi
super shrnuti
![]()
a ze nevi kde co je je uplne normaln.zdena ani nevi kde jsou doma rucniky
ucty ma teda na starosti on,to ja bych zase byla ztracena
![]()
Jo a dnes jsem vybrala oblečky na cestu z porodnice a dala je v šuplíku stranou s velkou cedulí, aby pak bylo jasno, v čem mimino pojede domů.
Zatím se loučím, jdu vysát a trošku to poklidit a ve čtyři se jedem s našima mrknout na svatbu známých ![]()
Tak jsem si dala šlofíka a vstala před chvilkou. Teď papám krupici a za chvilku pofičíme k našim. S V. máme tichou domácnost, nemluvím s ním. On zas dělá, jako že se vůbec nic nestalo a ještě je nafrfněný, proč jsem jako zase naštvaná. Něčím bych ho praštila
![]()
Ahojky holky… Já se pořád flákám a polehávám… Už asi 3 dny mě chytaj takový divný křeče do bříška a strašně mě u toho bolí záda… jsem celý dny totál mrtvá… no, uvidíme, co mi na to v po řekne dr........
A nakonec jsme vybrali tenhle kočár…
http://www.mimishop.cz/…oto74276.jpg
Ahoj Peťulko, tak pěkně odpočívej, ať ti je líp, nožky nahoru a žádná námaha
Kočárek je pěkňoučkej, to je jeden z těch dvou (jeden byl takovej do béžova) nebo to je třetí kompromisní varianta?
Holky, to je strašný(a krásný zároveň), jak se nám to krátí, co? Cítím to v čím dál zřetelněji, dnes jsem šla se ségrou ze zahrady (asi 20minut chůze) a měla jsem pocit, že jdu úplně nepřirozeně zakloněná a že se už kolíbám jako kačena.
A na metříku se dny povážlivě zmenšují. ![]()
petulko je hezkej ![]()
evi me prave vubec neprijde ze by se to kratilo.spis cim vic se to blizi tim vic se to tahne,ale j jenom drepim doma a proto to neutika ![]()
To je nakonec třetí varianta, ale už je objednanej, takže změna už žádná nebude… Jako kačena si taky připadám už pěkně dlouho… navíc mi ten můj neustále říká, jak jsem krásně kulatoučká a já z toho mám akorát komplexy… Mně připadá, že to utíká až moc… před Vanocema dvě čárky a za chvíli mimi…
No jo, chce to nějak zabít čas.
Něco podniknout, někam zajet na výlet…ale podle tvého metříku budeš mít za dva dny už míň jak 30 dní…a co to je?!
To uteče, ale je pravda, že čím blíž závěru, tím pomaleji čas plyne. ![]()
Jo a byla jsem mrknout na té svatbě a tam samý těhule
Jedna známá čeká 3.8.(proti mně ale vypadá na dvojčata
) a ostatní pupíky tipuju tak na září. A můj taťka byl úplně hotovej ze syna nevěsty (je mu necelý rok), s Ládíkem už má velký plány
. Syn nevěsty se taky jmenuje po dědečkovi (Milan).
ja se snazim nak zabavit,ale tetko zrovna nic nevychazi.jezdim akorat k mami a do kramu.to je jedina moje zabava.
na kamaradky nak nemam naladu a jezdit nekam daleko mam strach,takze sedim a cumim a spim ![]()
evi me tetko prijde ze je to vsude sama tehule
v kramu jich vzdycky potkam
![]()
petul nemej komplexy.vzdyt za chvilku rodis a pak vse schodis raz dva ![]()
Nebo si najdi nějakou počítačovou hru, jsou i takový, co mě bavily (takový ty pro holky-Sims, Icewindale, Pharaon…nevím, co teď letí)
, to jsou prvotřídní žrouti času, strávíš u nich celý den jako by nic.
![]()