Poradna duly
Jana Čurdová
ahojky.zoo byla super.fakt jsme si to uzily a dost se nasmali.prosla jsem skoro celou zoo a ani jsem moc nefunela
.matyaskovi se to taky moc libylo,proto ze furt kopal ![]()
no a pak jsme daly sexik,ale ze by to neco rozjelo teda nevypada.je mi lip nez normalne,takze porod se dneska urcite nekona
![]()
enko to by jsme mohly
.sice ve stredu davam auto na STK,ale snad mi ho do ctvrtka do rana vrati,tak by jsme mohly zajit na kavu.snad to vyjde.bez auta bych nikam nesla proto ze mhd nerozdycham
stanik je super a bricho mas obr
![]()
tak ja jsem se tak unavila ze asi pujdu spinkat ![]()
jo a rano jdu na ten monitor.nejsem objednana nic,takze doufam ze me nevyhodi a chco jim rict ze me musi prohlidnout,tak doufam ze me neposlou do prd…
.no snad ne.budu delat hodne smutny oci a prinejhorsim jim tam sehraju jednu z mejch hysterickejch scen
na to doufam nedojde ![]()
holky ja mam nakej vytok,uplne vodovej tak nevim jestly uz to neni plodovka
no snad ne.vzala jsem si radsi vlozku a jdu se obleknout a vyrazim ![]()
a taky mam prujem ![]()
tak ja se jdu zkulturnit a jedu ![]()
dalmi, drzime palecky… at je to tak jak si prejes
kdyztak dej vedet at tu holky vedi jak jsi na tom kdyby nahodou to plodovka fakt byla (777 625 898)
Čauky,
dneska jsem se vzbudila až ve čtvrt na deset
To se mi už dlouho nestalo ![]()
Já jdu taky dnes po obědě na monitor a pak na ko, Dalmi taky přeju, aby tě vyšetřili.
Dalmi psala, že to plodovka asi nebyla a že je teď na tom monitoru. A Lenulidu prý pustí domů, že to byl streptokok (zrovna před chvilkou jsem četla, že vyvolává předčasné porody). Takže dobré zprávy.
( I když Dalmi by možná už radši rodila, ale má to přeci s Matyáškem domluvený na 14.7.)
.
No minimálně ten týden by to ještě chtělo ![]()
Mě je dneska nějak šoufl od žaludku
A to jsem nachystala na oběd smažák, doufám, že ho pozřu. Dneska se ještě chystám koupit kojící podprsenku a látku na potah matrace do kolíbky a s nakupováním je konec. Jo a včera jsem se vážila a mám +12kg…zastaví se to někdy????
ahojky…
tak Dalmi snad je vše ok, čekám na další zprávy…
zprávy o Lenulce sou taky super!!!
Evi díky za info…
PAtsy snad smažák nakonec chutnal…mě je většinou šoufl před jídlem…asi hladem či co…a taky mě štve moje váha…všude píšou, že by už neměl být váhový přírůstek velkej a stejně to furt jede nahoru…
…ještě chvilku a půjde alespon o pár kil dolů…vydržme!!!
já jdu na ten monitor zítra…
a z mé včerejší založené diskuse, jako kdyže holky rodily při tvrdnutí bříška vyšlo najevo, že budu nejspíš přenášet.....
…chjo…sem se celí těhu bála aby to nebylo dřív, nachystaný mám úplně všechno a zdřejmě se mi na to bude ještě měsíc prášit…sorry za ten pesimismus, ale musím si vtloukat do hlavy že to bude později ať den co den nečekám „dneska už?“.....tak jako doposud…
.....všem říkám že už to do srpna nevydržím, že to určitě do 14ti dní bude a nakonec budu za debila…už to vidím…
no co…to je jen moje dnešní depka…hlavně aby byla Nikča OK…
Lliduško, nesmutni.
Mám pocit, že jsi říkala, že Ríša byl taky dřív, ne? A říká se, že když první bylo dřív, druhý bude taky. ![]()
ahojky.tak jsem zpatky ![]()
ani jsem moc dlouho necekala.vzali me prednostne proto ze tam dela vrchni sestru ma znama,tak to domluvila.nejdriv mi udelaly monitor a vse v poradku,akorat jsem tam malem usnula.
![]()
jestly to byla plodovka nevim,proto ze rikaly ze odtect trochu mohla,ale prej to je noprmalni ze se nak cisti nebo co a jinak ji mam dost,takze kdyby se to opakovalo tak mam prijet ![]()
matyasek uz ma 2.6,coz neni moc,ale i tak uz je to nas velkej zlatej chlapecek ![]()
lidus taky jsem cetla tu tvou diskuzi a nemusi to prece znamenat ze dopadnes stejne.hlavne ze niky bude o.k a tech par dni uz to vydrzime ![]()
jo a vzaly si me do sve pece,takze jednou tydne me budou kontrolovat a delat monitor.prej ta pani dr co me objednala az za tri tydny asi o tehotenstvi moc nevi,kdyz me chtela videt az za tri tydny
.no jeste ze jsem se ozvala,jinak buh vi jak by to dopadlo.takle jsem aspon v klidu ze me ohlidaj :wink
Evi, jenže Ríša byl vyvolávanej porod v 38tt, takže fakt nemám páru kdy můžu porodit, ale připravuju se na tu horší variantu (ted teda) že budu přenášet…je lepší na to bejt připravená, než se měsíc mučit otázkou „že by dneska?“…už sem to trochu ztrávila, no tak tam hold děvče pobude dýl…
Dalmi super… ![]()