Poradna duly
Jana Čurdová
jsem si chtela lehnout,ale furt nekdo vola a vola ![]()
no jsem taky zvedava jestly kdyz to lenul tak prorokujou brzo jestly opravdu porodi.vetsinou to fakt byva naopak,ale kdyz se miska vylodi,tak to bude o.k ![]()
ja musim ze psem a vubec se mi nechce
je tam strasna zima.pamatujete pred mesicem na ty vedra a tetko takova kosa.pro nas je to dobry,ale chudaci deti.za chvilku pulka prazdnin pryc a furt je zima
ja jsem z matyaskem domluvena na sobotu,ale vypada to blede.ani zadni poslove nic.
ja snad zacnu behat kolem baraku nebo nevim co aby se vylodil
![]()
Ahojky,
tak se po delší době hlásím. jsme v pohodě, jen jsme teď skoro 10 dní nebyli doma, nejdřív jsme byli u našich v jižních čechách a pak na Moravě. No a včera jsem řešila připojení, měla jsem z práce, to jsem musela vrátit. No a to nové co jsme objednali nějak blbne
Je to bezdrátové a asi tu je blbý signál, nejdřív se celou věčnost nemůžu připojit a pak je to ještě pomalý jak prase… Ale říkají tomu Fofr internet ![]()
No uvidíme, můžeme to do 30 dní vrátit, tak vyzkoušíme a kdyžtak zkusíme něco jiného.
JInak kontrola nás čeká ve čtvrtek, naposledy u mého Dr., příští čtvrtek poprvé na monitor do porodky. Ale na porod to nevypadá, břicho mi netvrdne, poslíčky nemám, pohoda jazz
Akorát jsem zvědavá, jestli se mimís otočil, mám pocit že ne, ale jistá si nejsem.
Nestihla jsem moc dočíst, jak to pořád padá, regitruju že Lenulindu dneska pouští, to je super. Dalmi, ty ještě počkej, ať má Matyášek aspoň 3 kila!!!
Zatím papa, musím jet na STK a přihlásit auto na dopravku…
tak jsem chtela jet do mesta,ale cela nase ulice je uzavrena a policajti me poslaly zpatky ze prej mam zustat doma nasly kousek od baraku nakou bombu z druhy svetovy valky
tak musim bejt zavrena.
zdenek vtipalek mi volal at se drzim dal od voken kdyby to bouchlo ze nam je to vymlati
ten je vtipnej
![]()
mispul ahojky.to je dobre ze jste v poradku ![]()
Mispu, já mám malou taky stále KP, tady jsem o tom našla zajímavej článek a po jeho přečtení absolutně odmítám KP rodit:
http://www.porodnice.cz/default.asp?…
Dalmi, to je teda drsný, radši zase zalez do postele a přehoď přes sebe peřinu
![]()
Holky teď mi volala kamarádka, co měla TP 17.7., že dneska v 10.40h porodila! Sebastien má 48cm a 3kg, bohužel se během několika hodin otevřela jen na 1cm a měl šňůru kolem krku, tak jí dělali akutního císaře pod epidurálem. Jsem z toho v šoku!!! Ale je to krásný
![]()
patsy tak to je super.dalsi mimisek.moc kamaradce gratuluji,hlavne ze jsou v poradku a do zivota jim preji jen to nej nej nej ![]()
tak bombu uz odvezly,tak jsem vylezla z podperiny
![]()
ja bych snad prospala celej den.
v 6 jdeme na oslavu narozenin me hodne svagrove,tak se moc tesim.akorat jeste musim zabehnout koupit nakou krasnou kytku a neco na zub.
taky musim jeste pockat na zdendu.mam strasnej hlad a on dneska prijde az ve 4,tak musim vydrzet ![]()
Ahojky
, tak se opět hlásím. Byli jsme teď 2 týdny mimo, týden na Moravě u Vendovi babičky a ještě se známýma na karlovarsku. Byla jsem asi jediná, kdo měl alespoň trochu radost, že je zima. V těch vedrech jsem myslela, že snad chcípnu.
Jinak mám radost, že jsme zatim všechny pořád 2v1
, ale už se to pěkně blíží. Já už 3 den peru a žehlim miminčí věcičky a dávám všechno dohromady … hrůza. Do porodky zatim nic zbalenýho nemám, ale pomalu to dám dohromady. Kojo podprdu jsem si ještě ani nekoupila. Spíš vůbec nevim, co si vezmu do porodky za pyžama. Normálně spím v tílku a trenýrkách
trika vůbec nenosim.
Patsy, ten článek je dost odstrašující, i když já jsem už předtím byla rozhodnutá bojovat za císaře. jen se bojím, aby mě nenutili v porodce rodit normálně. Jdu tam poprvé příští čtvrtek, tak jsem zvědavá. Ale taky se třeba mrňous už otočil, na poslední kontrole jsem byla před 2 týdny. Ale myslím, že ne, mám pocit, že hlavičku cítím pořád nahoře, nevím co jiného by to bylo, když nožičky necítím ![]()
Dalmi, ty máš tedy zas zážitky, ty vymeteš kde co
Tak si užij oslavu, já jsem byla v sobotu na svatbě, takže mám teď rodinných sešlostí až až, já to moc nemusím… Mám radši komornější sestavu ![]()
ja mylim ze nemusite mit strach ze vas ntit nebudou kdyz se mimca neotoci.u nas v porodnici je rovnou cisar
Mispul, mě moje dr. předává do porodnice až za týden…tak si budeme vzájemně držet palce, aby se otočili
Já tam tu hlavu cítím pořád, stačí když si sáhnu pod prsa, tak cítím tvrdou hlavičku.
Dalmi, já ji mám zadečkem, nohy má na mém levém boku.
Dám do galerky dnešní bříško ![]()
Je tu někdo? Mám depku
Nasr… mě prarodiče. Pořád mi něco nutí, i když ví, že že jsem choler a nesnáším to. Předevčírem mi přinesli koš meruněk, o kterých jsem jim dopředu říkala, že je v žádným případě nechci. Tak mě to vytočilo, že jsem se k nim chovala chladně, přesto mi tak půlku vnutili. A dneska jsem se od mamky dozvěděla, že si babička na mě stěžovala, že se chovám hrozně apod. Mámu to samozřejmě mrzí, akorát se s tím nervuje a teď se nervuju zbytečně já. Mám 100 chutí babičce říct, že se teda nebudeme tak často vídat, když není schopná respektovat moje přání a ještě si na mě stěžovat vlastní mámě. Tohle prostě nemám za potřebí. Co byste dělaly vy??? Vím, že to zní jako prkotina, ale tohle se stalo už x krát a fakt jsou to pro mě nervy.
patsy a jak se jako chovas hrozne??vzdyt kdyz jsi jim to jasne rekla ze je nechces,tak ti je nemely nosit.v sobe chybu nehledej.babicka to urcite myslela dobre,ale mela by respekovat i tvuj nazor ![]()
a jak se zachovat nevim.
rikat jim ze by jste se nemely tak casto vidat,tak to by jsi jim urcite hodne ublizila,takze ti asi nezbyde nic jineho nez zatnout zuby a vydrzet a nebo se jim snazit vyhybat a nebo si proste z babcou promluvit ![]()
me moje babicka taky obcas rozciluje,ale rikam si ze je proste stara a taky tady nemusi uz dlouho bejt a tak se snazim ty jeji ulety tolerovat a prehlizet.buh vi jaky budeme mi az budeme tak stary ![]()