Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
11.7.07 16:01

zakusek bych si taky dala :wink:
ja se tetko tak nazrala tech tresni az mi je zle.zdenda jel z nasima k moji babi posekat travnik,tak jsem sama doma,tak doufam ze zase aspon na chvilku usnu :lol: .
oni ale vubec nic v telce nedavaj,tak me to nebavi lezet :roll:
a co matrace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 16:08

Já třešně nemůžu pomalu ani vidět. Sem se jich minule tak přežrala, že mi bylo pěkně zle :-( Já chtěla jít na kutě tak před 2 hoďkama, ale nějak jsem to přechodila a jsem zase fit. V telce dávají fakt velké kulové, nějaké dobré DVD nemáš? Já teď očumuju zase všechny pohádky, co máme doma :wink:
Matrac je super. Má moc hezký potah, až je mi líto na to dávat prostěradlo. Musím ještě zavolat tomu dodavateli, co mi ji daroval. Je to zlatý chlap. Dnes donutím drahého, ať dá už dokupy postýlku a budu čančat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.7.07 16:12

takk doufam ze pak hodis fotecku jak jsi to krasne prichystala :wink:

ja doma zadny dvd nemam.vsechny uz jsem videla stokrat a nebavi me na to koukat zase :roll: .sice mam kabelovku a tolik programu,ale stejne nikde nic :roll:

byla jsem venku z megi a zaclo prset,tak jsem sla zase zpatky a tetko zase neprsi,ale uz jsem zase lina jit zase ven.vzdycky ty schody me nak unavi :lol:

delaly ti dneska i ultrazvuk?ja strasne doufam ze se jeste nakyho dockam,ale myslim ze v te porodnici mi ho uz neudelaj :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 16:16

jj, fotečku hodím jen co to budu mít načančané :wink:
Ultrazvuk mi nedělal :cry: Dneska jenom prohlídka, výtěr na streptokoka a pak monitor. Ani nevím, jak je prcek velký. Tak tajně doufám, že mi v tom FM udělají nějakou kompletní vstupní prohlídku i s monitorem. Ale asi jsem naivní :roll:
Mě schody taky strašně unavují. Teď jsem musela vyklusat 2 patra, jak jsem šla do práce, to bylo něco. Nahoře jsem funěla jak lokomotiva a kámoška si málem myslela, že mám infarkt :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
11.7.07 16:23

:lol: :lol: :lol: ja taky vzdycky po druhym patre vypadam ze dostanu infarkt.po rovine to je super,ale jakmile je kopec nebo schody,tak jsem vyrizena :lol:

me stve ze namam doma ten kocar :roll: .zitra musim jet k mami abych se snim mohla zase pomazlit :lol:
uz aby byly ty miminka vid. :wink: uz se taaakk tesim :wink:
ja jsem domluvena na tu sobotu,ale myslim ze to nevyjde.
taky jsem si chtela koupit ten malinik a nikde ho nemaj.musim nekam do bylinek :lol:

tak ja jdu na chvilku do loznice.tam se tak krasne vali :lol: :lol: akorat me stvou zvirata.jakmile vidi ze jdu spat tak se tam vsichni naserou se mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 16:27

A nemáš někoho se zahradou? Já jsem zaúkolovala všechny známé a teď toho mám hromadu. Stačí usušit a pak jen pít :lol: Ale v bylinkách by ho měli mít určo, zkus se poptat.
A jestli ti to s Matyáškem nevyjde tuto sobotu, tak třeba tu příští, buďme optimisti.
Já už se taky nemůžu dočkat. Ale myslím, že jak začnu jezdit na ty kontroly už do porodky, tak to poletí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 18:50

kde jste kdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
11.7.07 18:52

ahojky, jen hážu info o sobě z dnešní kontroly…

takže výtěr na streptokoka pozitivní… :( …při porodu mi dají do žíly antibiotika, je to prej neškodný, miminku to neublíží, sexovat mi nezakázaly, prej by se to nemělo přenášet, jen kdyby mi na to nepřišly měla bych prej velký problémy po porodu.....su fakt happy.....

dále moje CS je 5… 8O …a Dr. to prej tak do 14ti dní vidí.....tak su zvědavá…

v moči cukr nebyl i když sem na to prděla a dala si včera před oběděm slaďoučkej koláč a odpoledne sem užírala malýmu křupavý barevný kuličky z kukuřice…takže cukr by měl být ok......

hlavička už mírně naléhá, ale není úplně sestouplá…

tož toliko ode mě.....páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
11.7.07 18:58

Jsem si dala v restauračce zmrzlinovej pohár s ovocem a šlehačkou, mňam :lol: Jsem prase, pak se divím, že přibírám :roll:
Dalmi, mě břicho teď docela vyrostlo. To chodítko se skvělý, takový jsem ještě neviděla.
Lidušku, gratuluju ke kontrole, kdo ví, třeba do 14ti dnů fakt porodíš! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 18:58

Téda Liduš, to jsou ale zprávičky.
Streptokok je naprd, no co, hlavně že se to nepřenáší a u porodu si to pohlídají.
Jinak asi gratulace k CS 5. Jsi ráda ne? co já bych za to dala. takže máme do 14 dnů čekat mimi? To by bylo super. Přeji hodně štěstí a aby se Dr. trefil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
11.7.07 19:00

Jo a ještě jsem byla s manžou na malé procházce a teď mě z toho dost bolí v kříži a píchá mě v podbřišku…já pořád nevím, jak poznám poslíčky. To jsou jako děložní stahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 19:00

Patsy, co si prosím tě děláš s 12 kily navrch? Já mám teď už 17 :cry: :cry: bohužel, snad se to ten poslední měsíc zastaví. Přestanu se cpát. Dnešní zákusek byl poslední :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
11.7.07 19:02

jj, poslíčci jsou děložní stahy. mě poslíčci dělali to samé a ještě mi u toho tvrdlo břicho. Bolelo to jako při menzes a záda k tomu. Teď už mě jen pobolívá to břicho, bez tvrdnutí, tak jsem nějaká zmatená, jestli to jsou ti poslové nebo ne. Mám je asi pokaždé jinak :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3845
11.7.07 19:05

Patsy, jo poslové sou děložní stahy, nepravidelní, a pokud jsi nejsi jistá jestli to sou poslové nebo už fakt kontrakce, zjistíš to když vlezeš do horké vody, bud to přejde nebo se to rozjede v porod…

Luci asi su ráda za CS5.....jo určitě.....no snad se Dr. fakt trefil a za 14 dní tady bude Nikolka!!!…jen ted hledám nějaký podrobnější info o tom streptokokotovi, jestli mi Dr. řekl vše…zatím nemůžu nif mof najít…

nevíte někdo o něčem??? Evikule myslím o tom něco psala ne????

Lenul jestli čteš, poučili tě ve špitále co a jak??? řekli ti něco víc než mě???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
11.7.07 19:06

Lucošku, ale nebyl poslední :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Takže myslíš, že to co mám já, tzn. píchání úplně dole v podbřišku, do toho pobolívání zad a občas k tomu tvrdnutí břicha, jsou poslíčci? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí