Poradna duly
Jana Čurdová
Tak nějak jsem si to myslela, i když známí s dvojčátkama je už mají doma a drobečci mají 2,2kg. Ale možná že u dvojčat se to bere jinak. Zatím se tady mějte, pouštím k notebooku Radka (když je teď doma, tak se o něj perem
).
Dobré ráno,
no tak já jsem taky v šoku a jsem z toho hrozně dojatá, chce se mi skoro brečet! Liduška mi tu včera večer v sedm ještě psala, jak poznám posly a o půl 9. ráno má sama miminko!
![]()
Jestli to bylo opravdu tak rychle, tak tiše nahlas závidím. A přijde mi trošku menší, v 37tt by měla mít skoro 3kg. Ale je to holka šikovná, z inkubátoru ji určitě co nevidět pustí za Liduškou.
Holky, já jsem z toho PAF
No tak super, v pondělí má být 31 až 36 stupňů. A to mám jet do Brna na tu kontrolu, tam chcípnu!
![]()
Nebo porodíš, Patsy
My se s Radkem a jeho chromým kolenem chystáme v úterý busem na předporodní kurz s tatínky a Radek umírá už při 26stupních
, má špatnou termoregulaci a v tomhle vedru vypotí i mozkomíšní tekutinu
![]()
No snad neporodím, musím se před tím v porodnici domluvit na císaři
Autobusem to teda bude žrádlo
Snad to přežijete ve zdraví…
Holky, vyfoťte pupíky a hoďte do galerky, ať vidíme, jak nám to roste ![]()
tak jsem zpatky ![]()
holky ja myslim ze ji to nebude vadit kdyz napisete.urcite bude rada.ja bych taky byla rada ![]()
taky mi to dochazi az tet ze za chvilku to tu bude sami miminko
ja se taaak tesim.tetko by mela prijit na radu patsy,myslim ze si to zaslouzi ![]()
jinak taky mi prijde nikca jako malicka na to ze matyas uz mel asi 2700 a to mi rekly ze je malej,ale hlavne ze jsou v poradku a urcite to rychle dozenou ![]()
ja mam takovou radost a tak rychlej porod chci taky ![]()
Tak jsem si zase chvilku schrupla a hned je mi líp ![]()
Mě taky připadá Nikolka docela malinká. Švagrovky malá se taky narodila v 37. týdnu a měla 2,040, ale jí řekli, že byla špatně vyživovaná přes placentu, tak třeba to měla taky tak. Ale malou pustili z inkubátoru asi za 4 dny, takže žádné strachy. A my pořád, že Lenulčina Miška je malinká ![]()
Dalmi, to bysme chtěly všechny
Ale Liduška je druhorodička, tam to bývá rychlejší, ale tohle byla fakt BLESKOVKA ![]()
Já taky myslím, že si to zasloužím
Ty máš první TP 26.7. nebo ti ho úplně zrušili a přesunuli na srpen? Kdy jsi měla poslední MS? Já 13.10.
Patsy neboj, tebe myslím může předběhnout jenom Lenulka s Miškou. Tam jim to taky prorokovali doktoři brzo. Pak Dalmi a pak už třeba já. První TP mám 4. srpna, tak doufám, že to tak nějak bude ![]()
No abysme se ještě nedivily, víš jak to je…Mě jde jen o to, aby mi v porodce řekli co a jak s tím císařem. V pondělí jdu naposledy ke své dr. a hned v úterý zavolám do porodky, abych se na monitor a ko objednala co nejdřív a poptám se.
No, musíš doufat, že ti toho císaře povolí. Nevíš, jak to tam u vás chodí? Jestli ti ho udělají hned, nebo se čeká, jak to půjde? Ale stejně mi přijde, že jdeš na kontrolu do porodky nějak pozdě ![]()
No právě jsem myslela, že mě tam pošle o týden dřív, tzn. v 39tt, ale teď v pondělí mi teprve brala stěr na toho streptokoka a příští pondělí budou výsledky, takže jdu ještě k ní. A ten samý týden bych chtěla do porodky. Jak všechny začínají rodit dřív, tak se bojím, abych taky nezačala rodit dřív, než se v porodce domluvím. Por. asistentka v té porodnici kam chci, nám říkala, že koncem pánevním moc rodit nenechávají, ale bude asi záležet co tam zrovna bude za dr…
Hm, tak ti přeju, abys chytla zrovna nějakého dobrého Dr. Někteří jsou v tomhle na palici a nechávají maminu zbytečně dlouho trpět
A stěry ti taky brali nějak pozdě, si vem, že už bys třeba porodila minulý týden ![]()
No jo, já se z té nejistoty zblázním
Jdu aspoň chvilku něco poklízet, až se vrátí Luďa z práce, tak asi pojedeme do bazénu. Asi to pro mě bude naposled nebo max. ještě příští týden, pak už to radši nebudu pokoušet.