Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
12.7.07 10:02

Tak nějak jsem si to myslela, i když známí s dvojčátkama je už mají doma a drobečci mají 2,2kg. Ale možná že u dvojčat se to bere jinak. Zatím se tady mějte, pouštím k notebooku Radka (když je teď doma, tak se o něj perem :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.7.07 10:07

Dobré ráno,
no tak já jsem taky v šoku a jsem z toho hrozně dojatá, chce se mi skoro brečet! Liduška mi tu včera večer v sedm ještě psala, jak poznám posly a o půl 9. ráno má sama miminko! :D :D
Jestli to bylo opravdu tak rychle, tak tiše nahlas závidím. A přijde mi trošku menší, v 37tt by měla mít skoro 3kg. Ale je to holka šikovná, z inkubátoru ji určitě co nevidět pustí za Liduškou.
Holky, já jsem z toho PAF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.7.07 10:22

No tak super, v pondělí má být 31 až 36 stupňů. A to mám jet do Brna na tu kontrolu, tam chcípnu! 8O :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
12.7.07 11:26

Nebo porodíš, Patsy :lol: :lol: :lol: My se s Radkem a jeho chromým kolenem chystáme v úterý busem na předporodní kurz s tatínky a Radek umírá už při 26stupních :roll: , má špatnou termoregulaci a v tomhle vedru vypotí i mozkomíšní tekutinu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.7.07 11:32

No snad neporodím, musím se před tím v porodnici domluvit na císaři :lol: Autobusem to teda bude žrádlo :roll: Snad to přežijete ve zdraví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.7.07 11:45

Holky, vyfoťte pupíky a hoďte do galerky, ať vidíme, jak nám to roste :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.07 12:40

tak jsem zpatky :lol:
holky ja myslim ze ji to nebude vadit kdyz napisete.urcite bude rada.ja bych taky byla rada :wink:
taky mi to dochazi az tet ze za chvilku to tu bude sami miminko :wink: ja se taaak tesim.tetko by mela prijit na radu patsy,myslim ze si to zaslouzi :wink:

jinak taky mi prijde nikca jako malicka na to ze matyas uz mel asi 2700 a to mi rekly ze je malej,ale hlavne ze jsou v poradku a urcite to rychle dozenou :wink:
ja mam takovou radost a tak rychlej porod chci taky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
12.7.07 13:01

Tak jsem si zase chvilku schrupla a hned je mi líp :wink:
Mě taky připadá Nikolka docela malinká. Švagrovky malá se taky narodila v 37. týdnu a měla 2,040, ale jí řekli, že byla špatně vyživovaná přes placentu, tak třeba to měla taky tak. Ale malou pustili z inkubátoru asi za 4 dny, takže žádné strachy. A my pořád, že Lenulčina Miška je malinká :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.7.07 13:02

Dalmi, to bysme chtěly všechny :lol: Ale Liduška je druhorodička, tam to bývá rychlejší, ale tohle byla fakt BLESKOVKA :D
Já taky myslím, že si to zasloužím :lol: :lol: Ty máš první TP 26.7. nebo ti ho úplně zrušili a přesunuli na srpen? Kdy jsi měla poslední MS? Já 13.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
12.7.07 13:08

Patsy neboj, tebe myslím může předběhnout jenom Lenulka s Miškou. Tam jim to taky prorokovali doktoři brzo. Pak Dalmi a pak už třeba já. První TP mám 4. srpna, tak doufám, že to tak nějak bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.7.07 13:18

No abysme se ještě nedivily, víš jak to je…Mě jde jen o to, aby mi v porodce řekli co a jak s tím císařem. V pondělí jdu naposledy ke své dr. a hned v úterý zavolám do porodky, abych se na monitor a ko objednala co nejdřív a poptám se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
12.7.07 13:27

No, musíš doufat, že ti toho císaře povolí. Nevíš, jak to tam u vás chodí? Jestli ti ho udělají hned, nebo se čeká, jak to půjde? Ale stejně mi přijde, že jdeš na kontrolu do porodky nějak pozdě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.7.07 13:31

No právě jsem myslela, že mě tam pošle o týden dřív, tzn. v 39tt, ale teď v pondělí mi teprve brala stěr na toho streptokoka a příští pondělí budou výsledky, takže jdu ještě k ní. A ten samý týden bych chtěla do porodky. Jak všechny začínají rodit dřív, tak se bojím, abych taky nezačala rodit dřív, než se v porodce domluvím. Por. asistentka v té porodnici kam chci, nám říkala, že koncem pánevním moc rodit nenechávají, ale bude asi záležet co tam zrovna bude za dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
12.7.07 13:35

Hm, tak ti přeju, abys chytla zrovna nějakého dobrého Dr. Někteří jsou v tomhle na palici a nechávají maminu zbytečně dlouho trpět :evil: A stěry ti taky brali nějak pozdě, si vem, že už bys třeba porodila minulý týden :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.7.07 13:45

No jo, já se z té nejistoty zblázním :roll: :( Jdu aspoň chvilku něco poklízet, až se vrátí Luďa z práce, tak asi pojedeme do bazénu. Asi to pro mě bude naposled nebo max. ještě příští týden, pak už to radši nebudu pokoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí