Poradna duly
Jana Čurdová
klaudul ja to mam jednoduchy.
vetsinou chodi zdenda a kdyby nahodou nemohl a ja taky ne,tak rychle jenom sebehnu dolu a otevru ji dvere a ona se vyvenci sama a pak zasteka a pobezim ji jenom zase otevrit nebo ji zabzucim.ona umi strcit do dveri ze si otevre kdyz zazvonim.ona je strasne chytra a tady se ji nic stat nemuze.bydlime u reky a tady k nam za barak se dostanou lidi jenom z naseho bloku,takze se nebojim ze se ji neco stane.
a kdyz bude nejhur tak hodim maliho jenom do klokanky a a vybehnu sni
,ale ona je samostatna
![]()
Dalmi, to se teda mas, ze to mas takhle zarizeny. Mate chytrou holku
Tak to bych si ja bohuzel dovolit nemohla, bydlime v Praze na sidlisti a asi by ta nase potvora nezvladla sjet a vyjet vytahem a prebehnout silnici do lesa ![]()
No hold ja to budu muset nejak zvladnout, nastavit nejaky rezim, abychom to vsechno zvladaly a netrpela ani jedna z nas tri
Uvidime…
ty jo se vzbudim a cumim jak blazen.. ![]()
LIDUSKO MOC GRATULUJI K MIMINKU ![]()
tak to je super ze mame prvni prvni miminko, hlavne at jsou v poradku..
ja mam zas krece v zadech jak blazen..jdu radsi lezet
lenulko honem do pelisku a lez ![]()
klaudul ona je fakt strasne chytra,akorat obcas se mi stalo ze se nevratila a sedela kousek od baraku v hospode,ale musela prebehnout dve hlavni silnice
.ona ma strasne rada pivo,ale jinak se vzdycky vrati,jenom kdyz ma zizen tk leti tam.je jako panicek ![]()
no u vas bych to neriskovala.to uz by jsi ji taky nemusela nikdy najit
ja musim bejt v 10 na druhym konci plzne tak letim
Nestačím koukat a jsem docela hodně v šoku. To je paráda, že už máme první mimi, hurááááá
Teda to ale byla rychlovka vám řeknu!! Taky to chci tak. Já už chci taky mimi ![]()
Lidušce přejeme s prďolkou moc moc štěstíčka a hlavně zdravíčka, ať je Nikolka moc hodná a dělá mamince jen samou radost a Lidušce ať má hodně mlíčka.
luci ja chci taky ![]()
nejdriv kdyz mi prisla ta zprava,tak jsem myslela ze to je od tebe.ty jsi me napadla jako prvni
![]()
Jo a taky bych byla pro, aby se JankaR vymazala. Právo na první miminko má určitě Liduška s Nikolkou.
dalmatinka píše:
luci ja chci taky
nejdriv kdyz mi prisla ta zprava,tak jsem myslela ze to je od tebe.ty jsi me napadla jako prvni![]()
Dalmi kéž by ![]()
uz jsem je smazla
nase prvni miminko je proste oficialne nikolka ![]()
Tak tak, to by bylo nefér. Na JankuR si ani nepamatuju. Liduška si to zaslouží, ta patří mezi stálice
. Ježiš, já jsem tak šťastná. Počkám do odpoledne, ať bude trošku O.K. a pisnu ji SMS. Doufám, že jí to nebude nějak vadit ![]()
Gratuluju moc!
To je úžasný a fičák jak blázen.
![]()
A já si říkala, mrknu sem, ale stejně tu ještě nebude žádný nový příspěvek.:lol: Hlavně jestli jí teda vůbec stihli dát ty antibiotika.
Nikolce se asi v bříšku nelíbilo, když je malinká, hlavně aby to brzo dohnala a ještě dřív je pustili domů za taťkou a bráškou!
Takže Lliduško a Nikolko, přeju hodně zdravíčka do života!
http://sirmi.ic.cz/kytka/67.gif
Holky, dochází vám vůbec, že se to teď rozjede? Já se strašně moc těším, hlavně teda na toho svojeho poklada. Nějak se z toho pořád nemůžu vzpamatovat, jsem dojatá jak blázen.
Já jsem taky dojatá, ani jsem nemohla Radkovi v klidu tu zprávu přečíst…jenže on to tak neprožívá, protože vás nezná. Jen doufám, že z břichem nezůstanu až do září. To je strašně daleko.
Jsem moc zvědavá na mou KO za týden. Za jak dlouho myslíte, že holky z porodnice pustí? Jestli budou čekat, až bude mít Niky nějakou váhu…?
Evi já nevím jak to chodí jinde, ale tady u nás z porodnice propouští, když má mimi aspoň 2,50. Ale asi záleží i na porodnici. Pokud by byla v pořádku, možná ji pustí i dřív.
Taky si říkám, že do srpna je to ještě strašně dlouho, ale nějak to vydržet musíme, ani nám nic jinýho nezbývá. Liduška měla docela štěstí, tak se bála, že bude přenášet ![]()