Poradna duly
Jana Čurdová
klaudul ja si taky myslim ze by bylo fer aby nase prvni miminko byla nikolka,kdyz z liduskou jsme tu travily cas a prozivala vse s nami. ![]()
me taky beha mraz po zadech.mela stejnej termin jak ja ![]()
Dalmi, no vidis, tak treba to na Tebe taky brzy prijde
Ja si jeste budu muset na tu nasi princeznu chvilku pockat, Nelinka by byla moc malinka, tak at je jeste par tydnu v brisku ![]()
No jasne, ja to nechavam na nasi male. Az si rekne, ze chce ven, tak pujde
To ja spis jako, ze bych uz chtela mimi ![]()
Prave davam prat plinky a chystam se na zehleni vecicek, co jsem vcera vyprala. Je toho plny velky susak ![]()
to je jasny.miminka si reknou sami kdy je ten spravnej cas. ![]()
taky uz bych chtela mimi,ale kdyz uz jsem to vydrzela tak dlouho,tak tech par dni taky vydrzim ![]()
tak to mas co delat.ja se tomu vsemu zehleni vyhla
.mami to vyzehlila a pripravila .je to moje zlato
![]()
Je, to ja bych si nechala to zehleni ujit. Ja se na to hrozne tesim
Pritom zehleni nesnasim, ale tohle zehleni je specialni, protoze je to prvni zehleni vecicek pro malou
Ale jinak mas maminku moc hodnou.
ja mam vsechno obleceni u ni,tak mi to vyzehlila.jsem rada proto ze se jeste nazehlim ![]()
doprdele (pardon) to byla rychlovka
![]()
tak mame nikolku narodila se v 8.30 ma 2050gramu je v inkubatoru,ale je v poradku
tak vitam mezi nami nase prvni miminkohttp://www.gify.nou.cz/…ubory/14.gif /> a preji jim hlavne hodne zdravicka,mlicka a malo place ![]()
uplne tu rvu dojetim.
a zrovna to patrilo mezi 11000 prispevku tak se to urcite splni ![]()
No pane jo, to byla ale rychlovka ![]()
Lidusce moc gratuluju a Nikolce preju hodne zdravicka a stesticka do zivota
At jsou holky stastne. A Nikolka at to brzy dohoni.
Teda, je mi taky do place, musi to byt krasny pocit ![]()
to bylo tak rychli vid
.taky to tak chci ![]()
musi to bejt fakt super mit mimiska a mit to vse spatne za sebou
Teda, to Ti reknu. Ja jsem sotva stacila vstrebat, ze Lidusce praskla voda a uz byla Nikolka na svete
Je to nadhera, taky bych si takovy rychly porod prala. Doufam, ze to stihnul manzel ![]()
manzel byl asi doma kdyz to bylo takle brzo rano.myslim ze rikala ze tetko hleda praci,tak asi byl doma.nebo se pletu.ja nevim ![]()
no hlavne ze to uz ma za sebou.to byla strasna rychlost.taky jsem to nestacila vstrebata a uz je tu nikolka nase ![]()
jsem z toho hotova
V takove rychlosti by mi mozna ani nevadilo, kdyby to manzel nestihnul ![]()
Dalmi, chtela jsem se Te zeptat. Jak to mas naplanovane se skloubenim starani o Matyaska a o pejska. My mame 2-letou labradorku a vubec nevim, jak to vsechno zvladnu, hlavne v prvnich tydnech. Krome vecerniho venceni chodim porad ven jen ja, tak nevim, jestli je realne to zachovat ![]()
Myslela jsem, ze bud by rano na rychlou curaci prochazku sel manzel nebo by mi pohlidal malou a sla bych ja. Pak uz bychom se mely v pohode vypravit s malou a jit na dlouhou prochazku s kocarkem do lesa.
Jen nevim, co kdyz bude mala nemocna, bude zima, prset
Jak to budes delat?