Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6774
12.7.07 15:33

Tak jsem si udělala kafčo a čekám na manžu, tu tu zase nikdo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
12.7.07 15:54

Patsy, tak já jsem opět zde. Nebo se už rochníš v bazénu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
12.7.07 16:12

Llidusko, co mi to ta Lenulinda psala, MOC MOC GRATULUJEME!!!

jinak vas urcite zajima moje dnesni kontrola :(

probihala asi tak ze sestricka se nuchnala se standikem a doktorka me prohlizela, prvni ze v pohode, ze kazde tehotenstvi je jine a ze tohle treba zrovna bude v pohode, pak nabrala cytologii a delala ultrazvuk (fotku nemam prislo mi to zbytecne byl tam tmavy flek a blikajici tecka Smějící takze az priste to bude vic videt)… mame srdicko a pak ze zmeri tlak a ze kdyz bude v pohode tak ze napise tehu prukazku no a po peti merenich byl nejmensi 179/90 a jsem v tom zpatky, jeste k ni jdu 2.8. na ultrazvuk a kdyz miminko prezije (nemusi tenhle hrozny tlak prezit ale nemuze mi dat leky protoze by je neprezil taky), kdyz to zvladne tak pak budu mit problemy ja a mam naklusat do porodnice a chodit kazdych 14 dni tam a kdyz ani to nepomuze tak si tam budu muset jit na par mesicu lehnout… takze jsem celou cestu premyslela ze si pripadam jako kdyz mam volit mezi detma jestli ma jedno umrit a druhe byt s maminkou a nebo jestli mam osidit par mesicu Standu o maminku..... a nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.7.07 16:48

Ahoj.
Tak se hlásíme, že žijeme a jsem stále pohromadě. Už jsem se smířila s tím, že zase budu přenášet. :cry:

Byli jsme na té dovolené v Krkonoších a vůbec to nedopadlo. Manžela stále držel zánět kyčle, takže si den odjezdu ještě volal pohotovost, aby mu něco píchli, páč já už jsem tu žádné zásoby neměla. Odjeli jsme v naději, že se to zlepší. Ale naděje nám nevyšla. Tam strávil 4 dny v posteli a já s malým jsme běhali po okolí. Jenže to bylo přímo na kopečku, takže kamkoli jsme se vydali bylo nazpátek do prudkýho kopce, což je pro těhuli mého stupně takřka neudýchatelné. Navíc nám téměř pořád pršelo a když jsme se dívali na předpověď mělo jeěště i další dny. Tak jsme se sbalili a místo v sobotu jsme jeli domů už ve středu. Naštěst nám část peněz vrátili. No a doma mi opět blbne připojení, takže proto se hlásím až teď.

LIDUŠKO- MOC GRATULUJU :! :! :! To byla ale rychlovka :D Přeju malé princezně hlavně to zdravíčko a ať ji brzy vyndaj z toho inkubátoru.

EnkaL- to je fakt dilema. Vůbec ti to nezávidím. Drž se a doufej. Já budu doufat s tebou. A to jsem si myslela že horší poradnu než jsem měla já už nikdo snad neměl. ..(Ale to jen blbě žertuju)

Takže ještě k dnešní poradně- vše v pořádku. Ovšem na další jdu až v 38tt. A žádný stěr mi teda zatím nedělali a o monitoru se taky nikdo nezmínil. Šimonek tam řádil jak černá ruka a nakonec když jsem mluvila s Dr. tak mi zdrhnul do kabinky k nějaké ženské. Naštěstí byla oblečená. Sestra i Dr. vypadaly dost naštvaně, ale já ho fakt nemám kam dávat. Musí chodit se mnou. Nakonec jsme vypadli ani nevím jak. Zatím žádnou diagnosu hyperaktivity nemá, tak se tím ani nemůžu ohánět, že za to nemůže, tudíž je to vždy házeno jako má neschopnost. Pak za mnou ještě sestra letěla dát mi železo a neopomněla se sklonit k Šimonkovi a říct mu: " Ty seš naprosto strašné děcko!" Ani nevím, co jsem jí na to řekla a radši jsem vypadla. Po cestě domů jsem si pobrečela , pak ještě doma a už mi začíná být líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1556
12.7.07 16:48

Ahoj holky,
teda já nevěřím vlastním očím, člověk tu den není a už je na světě první momčo! Lidušce moc gratuluji a přeji aby měla Nikolku rychle u sebe a brzy je pustili domů.
Enko, tvoje zpráva už tak pozitivní není, to mě mrzí, že máš takový problémy. Ale snad to bude OK, já myslím, že v tomhle stadiu těhu je to o tom, že buď je plod silnej a vydrží to, nebo to holt mělo být jinak. Není to o tom volit mezi dvěma dětma. Je to vždycky riziko jít do druhého mimča když je první ještě tak malé. Ale já věřím, že budeš v pořádku, držím moc palečky!!!!
Já byla dnes taky na KO, našli mi cukr v moči, ale snad to byl jen nějaký omyl, no v pondělí si dám repete. Jinak máme asi pořád hlavu nahoře, i když to prý nemůže říct na 100%, jen poslouchal ozvy a prohmatal zevně břicho, že prý mě vyšetří až v pondělí, aby se ve mě zbytečně nešťoural… No takže v pondělí další KO, a ve čtvrtek už do porodky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
12.7.07 16:52

cibulko, bych asi ty sestre neco od plic rekla 8O 8O 8O

holky dekuju vim ze je to hop nebo trop to me ani tak netrapi jen mam strach co bude potom 30tt jestli budu v nemocnici nebo jak ale to se uvidi (nebudu to ted resit ono se to nejak casem vyresi samo) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
12.7.07 17:13

Enkol- já jsem jí na to něco řekla, ale byla jsem tak vytočená - na ni i na malýho, že ani nevím, co. Ale asi něco, že jí to pak došlo a když jsme pak ještě jednou řešili další datum poradny, které mi tam Dr. napsala špatně, tak byla usměvavá, ochotná, no jak mílius :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.07 17:13

ahojky.
cibulko tak to me mrzi ze dovca moc nevysla,ale hlavne ze manzel uz je o.k :wink: ty sestre si mela neco rict.ono se to ale tetko povida,ale kdyz je clovk v ty situaci tak je tak v soku ze nez neco vymysli tak je pozde.je to ale pekna krava.co si to vubec dovoluje :twisted:

enko myslela jsem ze pisnes kdyz jsi v plzni :lol: .jak rikaj holky je to hop nebo trop,takze jestly je mimco silny tak to zvladne a volit takle mezi dvema detma je hrozny. :cry: treba se vse casem zlepsi a nebude to tak hrozny.mas nekoho kdo by se o stanicka mohl starat kdyby jsi musela do te porodnice?

mispul snad se mimco jeste otoci a v pondeli bude vse o.k.

ja dotet spala a chystam se do kina.z mim nevlastnim synem :roll: snad to preziju :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
734
12.7.07 17:17

Ahojky,Liduško Nikolce i celé rodince přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka!!!To je síla,jsem to nečekala,že se rozrodíme tak brzy,zítra mě čeká ko,tak doufám,že dr řekne,že je vše v pořádku a že se nic nechystá…musím jít něco dělat,aby se vše stihlo,už se maluje první pokoj:)))…pá M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
12.7.07 17:30

Ahojky, tak se opet hlasim, zatim z netove kavarny(jeste to nemame zapojene v novem byte) a nestacim se divit OBROVSKA GRATULACE LIDUSCE K PRVNIMU MIMINKU, to byla ale rychlovka, cloveku se nechce ani verit, asi proto, ze to bylo druhe dite, to my prvorodicky se nejspis budem tesit z 12ti hodinovych porodu.

takze par zprav o nas: moc toho neni, vse skoro pri starem, akorat ze taky, jak jsem vcera sla navstivit holky do prace, trochu delsi chuze a pak tak strasne bolesti v podbrisku, jako pri mens., a tvrdnuti bricha, bylo to tak cely den, dneska zase, tak si tak myslim, ze ty posli tak zesilujou,
no a nemuzu spat, nevim jak si lehnout, maly sebou furt mele az hruza a ta strasna ZAHA, je to hrozne, nemuzu nic jist, nebot me pali dokonce i z vody, tak nevim, mela sem,, nebo jeste porad mam ten zanet mocaku, mam pit, ale jak kdyz nemuzu???

no a na kontrole uz jsem nebyla vic jak2 tyd, bo nemeli termin, takze jdu az v utery 17. ale stejne to bude zas tlak, moc, pohmat bricha, poslech srdicka, tot vse, takze

vubec nevim jak je maly veliky,kolik vazi a tak, no ale jinak vse ok

taky furt spim, odpocivam a tak je to fajn, takovy klid pred bouri, kdyz se to narodi, tak se nezastavime,
tak zatim papa

a zase se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3049
12.7.07 17:37

jeste malickost, komu mam dat vedet na mobil, kdybych nahodou rodila?me cislo je jinak +447789 742 801

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3006
12.7.07 18:12

Enko, snad se to spraví :wink: Přemýšlím, kdo tady v naší diskuzi měl na začátku problémy s tlakem…a na:,–(ili mu nějaké léky (jestli Secatoxin nebo já už nevím) a všechno bylo dobré. Kdo to jen byl???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
12.7.07 18:28

andisko jsem rada ze jsi se ozvala a vse je v poradku.
muzes dat vedet komukoliv.cisla najdes v seznamku.hazela jsem ho rano kolem 8 :wink: jsou tam asi 4 cisla na ktere muzes napsat. :wink:
tve cislo pridam taky do seznamu :wink: :wink:

evikule ja myslim ze to byla klaudule,ale nejsem si jista :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
12.7.07 18:36

Ahojky holky… Moc gratulujeme Lidušce a Nikolce a přejeme hodně zdravíčka a štěstíčka…
Enko tobě hlavně hodně síly.....
My zatím nerodíme, příští týden chci jet k našim busem, je to zhruba 5 hodin cesty, tak snad neporodíme cestou… :lol: 8)
A hurá za 14 dní se budeme stěhovat… takže do tý doby máme zakázáno rodit… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
12.7.07 19:38

Lucošku, už jsem se dorochnila :lol: :lol: Bylo to fajn, jen byla ta voda zase přechlorovaná. A byly tam dvoje dvojčátka, jedny tak 3/4 roční a jedy osmiletý :D
Enko, na:,–(ili ti doufám na tlak nějaký léky?! Já měla podezření na preeklampsii právě kvůli vysokému tlaku, na:,–(ili mi Dopegyt, nakonec se ukázalo, že mám „hypertenzi bílého pláště“, hodnoty kolem 140/80 i víc mi naskočí vždycky jen u dr., doma je to ok. Mimísek to určitě zvládne!
Dalmi, ty máš fakt nějakou spavnou nemoc :lol: Užijte si kino, na co jdete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí