Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3006
13.7.07 15:00

Hodila jsem svýho pupíka do galerky a myslím, že jsem vás velikostně docela dohnala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 15:07

Evikul, pupík ti teda poskočil pořádně 8O. Ale na můj obr břuch stejně nemáš :oops: :lol: A moc ti to sluší!! Budou to z nás ale krásné maminy, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 15:36

Psala Liduška !!! :D :D

Ahoj, vyřiď prosím všem velké díky za gratulace. Niky už není v inkubatoru a kojo nám celkem jde. Propustí ji až s vahou 2200g, zatím je na 2kg, tak držte pěsti.

Já mám takovou radost. Je fajn, že už ji může mít Liduška u sebe. Doufám, že malá bude hezky přibývat a pustí je brzo domů. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 15:40

Depa je asi Dalmi? doufám, že už taky nerodí :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
13.7.07 16:14

Ahoj holky,

teda vy mate krasny pupiky a hrozne vam to vsem slusi. Musim rict svagrove, at me taky vyfoti, abych se vam predvedla :D

Jsem rada, ze Liduska pise takove krasne novinky, ze mala uz neni v inkubatoru a kojeni se dari. Moc obema holkam preju, aby jim to takhle slo dal a brzy je pustili domu.

Ja dnes doprala posledni varku pro mimi - povleceni do postylky. Ale jak tak ctu vase prispevky, tak ho asi ze zacatku moc potrebovat nebudu 8O Takze vy rikate ze zacatku vubec nedavat perinku? Jen zabalovacku? A od kdy se muze dat klasicka perinka?

Vcera jsem si v hrackarstvi koupila detsky kruh, pry je to dobry na sezeni po porodu, tak uvidim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 16:17

ahojky.celej den neco resim a ani jsem se nestacila natahnout.jsem unavena jak pes :roll:
lucosku kez by ale nerodim :lol: :lol:
jinak kino bylo fajn.taky nevydrzim sedet dlouho na jednom miste,ale tady jsou takovy pohodlny kresla a da se tam i pekne rozvalit :lol:

deku do kocarku mame original qiny,je cervena a na zimu jsme koupily jeste tuhle.je proste uzasna.tak strasne sametova ze bych se sni nejradsi taky prikryvala :lol: http://www.spinkej.cz/…80428538.jpg /> http://www.spinkej.cz/…nelske-deky/
me se roaming libyl moc.mozna je to tim ze uz jsem v kine nebyla asi 2roky,ale bylo to fajn a nasmaly jsme se :lol:

enko nevim co ty jsi mela za spaci pytel,ale v tom nasem se urcite soupnout nemuze.to by musel bejt kouzelnik.jinak jsem to myslela tak ze prvni tri mesice nez se mimco nauci trochu koordinovat pohyby,tak proste deku mit nebude a stejne tak ani zadnej polstar .urcite nejsem prehnane bezpecna matka.tohle je pro me uplne normalni a neznam nikoho kdo by takle malickymu mimcu daval typickou deku jako jsou jimi vybaveny postylky :wink:

dneska jsem jela pro monitor dechu nany a zrovna ho v lekarne nemely,tak se mi uz nechtelo jezdit jinam,tak jsem to vzdala a objednaly mi ho,takze ho vyzvednu v pondeli.uz se tesim az ho zabuduju do postylky :lol:

uz se tesim na pondeli na kontrolu.dneska mi neni nak dobre.odne poslikuju a uz i vim co je tvrdnuti bricha.kdyz jsem se vzbudila tak jsem ho mela jako kamen :roll:

lidusce drzim palecky aby mala krasne pribyrala a poslaly je brzo domu.uz se nemuzu dockat fotecek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 16:20

taky vsem chvalim fotecky.jsme holt kocky a stanik je fesak :wink:

klaudul ja nevim od kdy presne.nam rikaly asi kolem pul roku,podle toho jak je mimco sikovny :wink:
taky by nemely mit v postylce dokud jsou uplne malicky zadny plysaky aby do nich nezavrtaly pusinku a neudusily se.mi stejne budem mit monitor,ale stejne radsi perinku ozelim :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1070
13.7.07 16:26

Dalmi,
tak uvidime, jak ti nasi mimisove budou sikovni. Ja budu teda pouzivat rychlozavinovacku nebo ho budu rychlozavinovackou prikryvat.

Deka je moc krasna. Ze bych ji taky na zimu koupila? :D

Mne taky hodne tvrdne bricho. Doktorka rikala, kdyz je to do 10× za den, tak je to normalni.

Jdu varit veceri. Uz jsem upekla svestkovy kolac, ktereho uz jsem ctvrtku dobytek sezrala :-)

Pak jeste nakouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
657
13.7.07 16:27

PATSY- a jsi si jista, že už od 36tt? Já jsem ten dojem měla taky, ale Dr. nic neříkala. Jestli ho má v ordinaci, tak na první půjdu možná 37+1tt. To jdu do poradny. Ale taky neříkala, že by mi ho dělala…Doufám, že by mě na to upozornila, protože na monitor si malýho určo vzít nemůžu když nevydrží v klidu. Já mám teď takový divný nehezký sny o mimču. Chytalo mně to i minule pár týdnů před porodem :( Prostě strach, no. Tak bych byla radši kdyby jsme byli víc pod dohledem.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 16:28

cibul u nas se chodi od 35tydne :wink: a neboj ty sny nic neznamenaj :! :! :! :! mam je taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 16:30

klaudul to deku fakt doporucuju.je jeste krasnejsi nez na obrazku a je tak sametova a prijemna ze si to nedokazes predstavit :lol: je uuuzaaasnnna :! :wink:
me ji koupila mami tajne aby me prekvapila a naaranzovala ji do kocaru a strasne tam sedi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 16:31

tak ja se jdu zkulturnit a jdu ven na prochazku.je tam krasne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3590
13.7.07 17:56

Ahoj holky..jdu jen pozdravit..

zatim nic novyho..bricho mam ted klidny

a super e mala od Lidusky neni v inkubatru a pekne papka :) ..tak snad brzy pribere a pusti je domu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.7.07 17:58

Cibulko, jj, je to povinné od 36tt, tak nevím, proč už tě tam neobjednala. Ale miminko je určitě v pořádku, myslím, že se nic nestane, když tě budou monitorovat až od 38tt.
Evikule, bříško moc hezký :D
Snad těch 200g Nikolka rychle nabere a pustí je holky domů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6774
13.7.07 18:21

Zase když mám čas, tak tu nikdo není :evil: Za hoďku už zase jedu za kamarádkou na grilování, halóóóó :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí