Srpen 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
687
13.7.07 19:48

Chlapi to neprožívaj, proto nás nepochopěj.. Pro ně se nic nezmění, dokud se to nenarodí… Ale já bych neměnila… Těhotenství je nádherný… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 19:51

To máš pravdu. Přicházejí o hodně a pokud to mimi ještě fyzicky není, tak to nepochopí. Je to krásný, cítit jak v tobě roste nový človíček, že? Bude se mi po tom stýskat, i když se už na prďolku strašně těším. Ale za pár let si to ještě zopáknem :D :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 19:54

jj… já bych taky ráda ještě jedno.. ale tak nejdřív za 5 let… a asi až si najdeme novýho taťku… no uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 19:57

Snad budete mít větší štěstí než s tímhle záletníkem. Ale uvidíš, třeba ho mimi změní a začne si vážit toho co má doma. A říkala jsi, že se stěhujete někam dál. To už se snad s tou „kamarádkou“ stýkat nebude,ne?
Já bych chtěla další mimi max. tak do 3 let. Zdá se mi to být rozdíl akorát. Ale uvidíme, necháme to na přírodě, stejně jako jsme to nechali teď, a to teda byla rychlovka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 19:57

s tím dranděním po bytě to nebude tak horký… přivezou nám ho ke tchýni… my si ho vezmem až se přestěhujem… tady na něj nemáme místo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 19:58

Aha, ale tak se budeš jezdit kochat ke tchýni, no. Za chvilku ale stejně budeš drandit s miminkem, to bude lepší. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 19:59

já ti nevím.. stěhujem se přesně tam, kde bydlí, protože tam přítel pracuje… navíc on je její nadřízenej… sice před týdnem přišel, ať mu to odpustím, že nás má rád a s ní je konec… ale nevím, jestli mu můžu věřit… čas ukáže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 20:01

Tchýně bydlí 250 kiláků daleko… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 20:05
Peťulka píše:
já ti nevím.. stěhujem se přesně tam, kde bydlí, protože tam přítel pracuje… navíc on je její nadřízenej… sice před týdnem přišel, ať mu to odpustím, že nás má rád a s ní je konec… ale nevím, jestli mu můžu věřit… čas ukáže…

Já myslela, že se stěhujete někde pryč. Nějak mi ušlo, že spolu ti dva pracují. To máš asi pořád nervy na pochodu, co? Snad už mu došlo, že udělal blbost, ale víš jak to je, věř chlapovi :? :evil: Uvidíš co bude jak se mimi narodí. budu držet palečky.
A teď o něčem jiném, musíš z toho být chudáku na prášky, že do toho pořád vrtáme, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 20:09

ne, já už to fakt vůbec neřeším… mimi je ted to nej ..... a žádnej chlap mě tohle období nezkazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 20:09

petulko jak ja ti strasne zavidim :lol: :lol: myslim tu tchyni.
luci uplne ti rozumim.me je tetko taky nak smutno.je to tim ze vzdycky jsme byly porad spolu a vse delaly spolecne a tetko co je tu malej tak ja jsem odstrcena asi na 5 kolej a jeste jsem ta spatna ja :cry: pripadam si tak sama a rikam si ze jestly porodim,teda jestly me to chytne a on me neodveze do porodnice proto ze tu nebude a ja budu muset jet sama autem,tak ze mu to nikdy neodpustim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
687
13.7.07 20:11

Tchýni…???? A proč…??? Někdy bych ji nejradši majzla, ale je fakt, že co ví, že bude babi tak se změnila hodně k lepšímu… dokonce řekla, že nám ten kočár zaplatí… to byl fakt šok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 20:14
Peťulka píše:
ne, já už to fakt vůbec neřeším… mimi je ted to nej ..... a žádnej chlap mě tohle období nezkazí…

Super, že to bereš tak sportovně. Mimi je teď to nejhlavnější :wink: :D Tak si nenech od nikoho kazit náladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.7.07 20:14

no myslela jsem ze jsi psala ze ji mas daleko.ja ji mam primo na patre a kdyz me potka na schodech tak me nepozdravi a nebo dela ze me nevidi.
nikdy malickymu nic nekoupila a me kupuje k vanocum vzdy mejdlo,tk bych si taky prala aby byla nekde strasne daleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2222
13.7.07 20:18

Předpokládám Dalmi, žes to nemyslela vážně, že bys do porodky jela sama autem :! :?: 8O Je to pěkně na ho…, že je tu ten jeho syn zrovna teď, když máš rodit. Je to nefér, že není s tebou. Ti chlapi jsou fakticky natvrdlí. Místo aby nás na rukou nosili a věnovali se jen nám, protože je to poslední doba, kdy si nás užijou jen oni, pak to prostě tak jednoduše nepůjde a oni na to prdí..... Ještě že máme tady to emimino. Bez vás bych byla ztracená a strááášně opuštěná. Tady se můžu aspoň vykecat a vy mě vždycky podržíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí